Προς το περιεχόμενο

Απεργιες Δημοσιων Υπαλληλων

grdimis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@grdimis

Η κύρια παραγωγή της ΔΕΗ νομίζω ότι δεν έχει μεγάλη σχέση με το πετρέλαιο, μόνο στα νησιά έχουν σταθμούς παραγωγής βάσει καυσίμου.

Ο ιδιώτης - εργοδότης δε θα κάνει απεργία απλά θα βάλει ότι τιμές γουστάρει και μετά την έλευση του Ευρώ έχεις δει τη υγιή ανταγωνισμό έχει η Ελλάδα στα είδη πρώτης ανάγκης. Να δεις που θα απεργούσαν μόνο αν το κράτος έκανε διατίμηση σε μερικά προϊόντα ή αν ανάγκαζε τους άλλους να βάλουν ταμειακές μηχανές (σου φέρνω στη μνήμη τίποτα; )

Καλά αυτό με τα 700 ευρώ το ακούω συνέχεια όλοι δηλαδή στον ιδιωτικό 700 ευρώ παίρνουν; Μήπως μιλάμε για ανειδίκευτους ή με μη πλήρες ωράριο;

Παντως οι Λατομοι στην Δραμα 700 ευρω παιρνουν και δεν δικαιουνται βαρεως,και ας ειναι στις 40αρες το καλοκαιρι.

Δεν παίρνουν ή δε δικαιούνται;

Πάντως για τους μισθούς μπορείτε να δείτε τι παίρνουν οι δημόσιοι για να μη μιλάτε στον αέρα από τη σελίδα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Τα 2000 ευρώ τα παίρνουν μάλλον λίγα άτομα.

Οι περισσοτεροι ειναι στα γραφεια και το ξερεις

Εδώ ίσως έχεις δίκιο, αυτή την εντύπωση έχω και εγώ. Πάντως αλλού έχει ζόρια, δεν είναι παντού έτσι.

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@grdimis

Η κύρια παραγωγή της ΔΕΗ νομίζω ότι δεν έχει μεγάλη σχέση με το πετρέλαιο, μόνο στα νησιά έχουν σταθμούς παραγωγής βάσει καυσίμου.

Εχει και μαλιστα μεγαλη σχεση.Και ολα αλλα τα αλλα εξοδα που εχει σχετιζονται με το πετρελαιο.Ανταλλακτικα,μετακινησεις προσοπικου.Δηλαδη αδυνατω να πιστεψω οτι το πετρελαιο επιρεαζει τον μαιντανο και οχι το ρευμα.

Μην ξεχνας οτι Η μετοχη της ΔΕΗ καταρακοθυκε οταν η Κυβερνηση δεν σηλωνε την τιμη της Κιλοβατορας με αποτελεσμα να εχει Μειωμενα κερδη.

Ο ιδιώτης - εργοδότης δε θα κάνει απεργία απλά θα βάλει ότι τιμές γουστάρει και μετά την έλευση του Ευρώ έχεις δει τη υγιή ανταγωνισμό έχει η Ελλάδα στα είδη πρώτης ανάγκης. Να δεις που θα απεργούσαν μόνο αν το κράτος έκανε διατίμηση σε μερικά προϊόντα ή αν ανάγκαζε τους άλλους να βάλουν ταμειακές μηχανές (σου φέρνω στη μνήμη τίποτα; )

Εδω μιλαμε για εναν γιγαντα που αναμενει την ελευση των ιδιωτικων εταιρειων Ηλεκτρισμου.Δηλαδη Ο Οτε εμεινε ανεξελεγκτος να κανει οτι θελει.Οχι μπηκαν οι Ιδιωτικες εταιρειες και συνεχως τον Πιεζουν.

Ετυχε μαλιστα να παω στο κεντρικο καταστημα του οτε,και να απολαμβανω μιας αψογης εξυπηρετησης στον ΠΛΥΘΗΝΤΙΚΟ και στο τελος ο Υπαλληλος μου εδωσε και την καρτα του με το κινητο του και μου ειπε να τον παρω οτι ωρα θελω τηλεφωνο για αποριες(Ηταν Γυναικα)Το φανταζεστε αυτο στον ΟΤΕ πριν 20 Χρονια.Ουτε σε Ονειρο/

ΤΟ ιδιο θα γινει με την ΔΕΗ και σου λεω οτι θα ειναι καλυτερα για Ολους μας να ιδιωτικοποιηθει και να βγουν και καινουργιες εταιρειες Ηλεκτρισμου.

Οπου μκηκε στο Δημοσιο ανταγωνιστης ο Ιδιωτης παντα το Δημοσιο Κερδισε γιατι Ενιωθε οτι πρεπει να σηκωσει τον Πηχυ ποιο Ψηλα.Ποιος Θυμαται την ΕΡΤ πριν τα ιδιωτικα καναλια και ποιος τωρα.

Και γιαυτο τον Λογο νομιζω οτι πρεπει να γινουν τα Ιδιωτικα πανεπηστημια στην Ελλαδα για να αναγκασουν καποιους καθηγητες να δουλεψουν.

Καλά αυτό με τα 700 ευρώ το ακούω συνέχεια όλοι δηλαδή στον ιδιωτικό 700 ευρώ παίρνουν; Μήπως μιλάμε για ανειδίκευτους ή με μη πλήρες ωράριο;

Μαλλον εισαι απο την Αθηνα διοτι δεν γνωριζεις οτι η Ελλαδα κινειται σε 2 ταχυτητες.Με 700 ευρω και παρακαλανε και θα το σκεφτουν φιλε.Αυτα που κανει ο Ιδιωτικος υπαληλος σε μια πολη σαν την δραμα στην αθηνα ουτε να το σκεφτονται δεν θελουν.Εχω ακουσει μεχρι και βούλευτες βαζουν μεσον για να μπουν σε κανα σουπερμαρκετ.Μετραμε επισημα 19% ανεργια στην Δραμα και αυτα ειναι συμφωνα με τον ΟΑΕΔ.και ξερεις ποσους φιλους εχω που δεν μπαινουν ουτε καν στον ΚΟΠΟ να πανε να θεωρησουν την καρτα ανεργιας τους?αυτοι δεν μετρανε ανεργοι

Δεν παίρνουν ή δε δικαιούνται;

Πάντως για τους μισθούς μπορείτε να δείτε τι παίρνουν οι δημόσιοι για να μη μιλάτε στον αέρα από τη σελίδα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Τα 2000 ευρώ τα παίρνουν μάλλον λίγα άτομα..

Δεν λογαριαζω λογηστηριο του Κρατους.Εγω μιλαω για Φορολογικη Δηλωση η κατασταση Μισθολογιου που γνωριζω οτι περνουν.Ας κανουν ενα σκαν να μας δειξουν τι παιρνουν.Και να μας που με αυτα τα λεφτα τι συνταξη θα παρουν αλλα και σε ποσα χρονια θα βγουν συνταξη.Εοισης δεν μου απαντησες με το Εφαπαξ.Αυτοι που βγαινουν τωρα παιρνουν 128000 ευρω εφαπαξ ναι η οχι ασε που και τα παιδια τους παιρνουν ενα μπονους το οποιο παρακρατητε απο τον μισθο τους και απο οτι ξερω ειναι ενα ποσο γυρω στα 27000 το καθε παιδι μολις φτασει στα 23 χρονια του.(Στον ΟΤΕ υπαρχει)Ας μας τα πουν αυτα και μετα ας μας πουν οτι ειναι αδικημενοι απο το συστημα.Γιατι Ο κοσμακης γνωριζει μονο τους μισθους δεν ξερει αυτα τα μινι ΜΠΟΝΟΥΣ που παιρνουν.

Εδώ ίσως έχεις δίκιο, αυτή την εντύπωση έχω και εγώ. Πάντως αλλού έχει ζόρια, δεν είναι παντού έτσι.

Δημοσ.

Φυσικά και ΔΕΝ συμφωνώ να πουληθεί η ΔΕΗ σε ιδιώτες , γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κονομήσουν περισσότερα. Ούτε εξέλιξη στην παραγωγή θα γίνει και το μόνο που θα κάνουν είναι να μειώσουν το προσωπικό σε λογικά επίπεδα και να στείλουν σπίτι τους τους περισσότερους από τους καρεκλοκένταυρους...

Άσε που όπως και με την ΕΥΔΑΠ, δεν είναι δυνατό να πουλήσεις τον φυσικό πλούτο της χώρας σου (πχ υδροηλεκτρικά φράγματα) , ούτε το δίκτυο διανομής.

Απ' την άλλη όμως , γνωρίζουμε όλοι ότι τα συνδικάτα στη ΔΕΗ (και φυσικά σε άλλους δημόσιους τομείς) λειτουργούν σε αρκετές περιπτώσεις σαν τα συνδικάτα της Μαφίας στην Αμερική και πχ.:

εμποδίζουν φανατικά τις πράσινες μορφές ενέργειας (αέρας-ήλιος) για να μην χαθούν θέσεις εργασίας ,

ή σε συνεργασία με διευθυντές κάνουν κολλεγιές με συγκεκριμένους προμηθευτές που δεν είναι οι φθηνότεροι για να παίρνουν τις μίζες τους ζημιώνοντας την επιχείρηση,

ή δεν υιοθετούν νέες τεχνολογίες από άλλους προμηθευτές για τον παραπάνω λόγο κλπ.

Βλέποντας ότι τίποτα από αυτά δεν διορθώνεται , και ότι επιπλέον αυτοί οι τύποι υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μας, απλά επειδή τυχαίνει να είναι προσωρινοί διαχειριστές ενός αγαθού το οποίο είναι σημαντικό για όλους μας, σκέφτομαι ότι τελικά ίσως και να χρειάζεται να τα ξεφορτωθεί όλα το δημόσιο από πάνω του.

Οι μεν κυβερνήσεις-κόματα εξουσίας το θέλουν αυτό επειδή έτσι θα πληρώσουν τα γραμμάτια σε αυτούς που τα χρηματοδότησαν για να εκλέγονται, και τα κρατάνε στη ζωή (και απ' τα αρχ... ) με το μαύρο χρήμα που συνεχίζουν να τους δίνουν,

τα δε συνδικάτα βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση (με το αζημίωτο άραγε για τους αρχηγούς τους ? ) μέσα από ανεύθυνη συμπεριφορά που στρέφεται πάντα εναντίον αυτών που δεν μπορούν να αντιδράσουν , ουσιαστικά με κατάχρηση εξουσίας - δεσπόζουσας θέσης.

Θέλετε να το παίξετε αγωνιστές κύριοι της ΔΕΗ ?

Πηγαίνετε με κασμάδες και φτυάρια στο υπουργείο εργασίας (όπως έκαναν οι οικοδόμοι παλιότερα) και γκρεμίστε το αν έχετε τα αρχ....

Τα υπόλοιπα είναι φασιστικά και αντιλαϊκά .Και δεν συμμερίζεται κανένας τον αγώνα που κάνετε για να κρατήσετε τα προνόμια σας, αφού η μεγάλη πλειοψηφία δεν τα έχει. Ούτε σας διόρισε κανένας να κάνετε αγώνες για άλλους επαγγελματικούς κλάδους όπως προσπαθείτε να περάσετε σαν μήνυμα.

Εμείς και το ΙΚΑ μας σας έχουμε γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι....

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι στο Δημόσιο δεν παίρνουν τα λεφτά που ίσως θα έπαιρναν με αντίστοιχη καριέρα στον ιδιωτικό τομέα (πχ 35 χρόνια προϋπηρεσία).

Βέβαια ένα συντριπτικό ποσοστό από τους ΔΥ, δεν θα έκανε ποτέ καριέρα στον ιδιωτικό τομέα, είτε γιατί δεν έχουν καθόλου γνώσεις (απόφοιτοι δημοτικού,ελάχιστοι γνωρίζουν υπολογιστές), είτε γιατί οι γνώσεις τους είναι άχρηστες για την πραγματική ζωή, είτε γιατί είναι μειωμένης νοητικής ικανότητας...

Αυτό που αγοράζει κάποιος μπαίνοντας στο δημόσιο είναι το ραχάτι του , την επαγγελματική του ασφάλεια (ο μισθός θα τρέχει βρέξει χιονίσει), τη δυνατότητα να έχει μια ποιοτική ζωή (η συντριπτική πλειοψηφία δεν δουλεύει καν 7 ωρα ημερησίως),

την ΜΗ ύπαρξη ανάγκης για εξέλιξη-μετεκπαίδευση , και εξωφρενικά καλό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα και καλύτερο του μέσου όρου πρόγραμμα υγείας.

Επίσης , για αυτούς που δεν είναι τεμπέληδες, υπάρχει και η δυνατότητα της εξάσκισης και άλλου επαγγέλματος (αδήλωτου φυσικά), και της αύξησης των εισοδημάτων τους χωρίς να φαίνονται πουθενά (και φορο-εισφοροδιαφυγή κιόλας).

Δεν συζητάμε για τη διαφθορά, αφού όποιος είναι πάνω από κλητήρας μπορεί να βάλει (σε κάποιο βαθμό) το χέρι του στο μέλι.

Από τον υπάλληλο του δήμου που μπορεί να σβήσει μια κλήση , μέχρι τον προϊστάμενο σε υπηρεσία που συναλλάσσεται με κόσμο...

Δημοσ.
Φιλε η αυξηση που πηρε Η δεη ειναι πολυ μικρη μπροστα στο Πετρελαιο.Και επειδη στην Δεη τα ποιο πολλα λειτουργουν με πετρελαιο σωστα αυξηθηκε το ρευμα.

Να Πουληθει να γλυτωσουμε απο τον Φασισμο της ΔΕΗ

το οτι μου συνδέεις τις αυξησεις με το πετρελαιο δειχνει τον βαθμο της ασχετοσύνης σου.*

Αγαπητε οι χαμηλομισθοι εναεριτες που οντως κανουν δυσκολη δουλεια εχουν καποιο Μπονους για την επικυνδινη Δουλεια και Οσον αφορα την ασφαλιση τους?

Παντως οι Λατομοι στην Δραμα 700 ευρω παιρνουν και δεν δικαιουνται βαρεως,και ας ειναι στις 40αρες το καλοκαιρι.Τα βαρεως τα παιρνουν οι Ραδιοεκφωνητες και οι DJ.αλλα και σιγουρα κατι Δεητζηδες που καθονται πανω 5 ωρες πανω απο το Μονιτορ.

εντάξει, μας τα πε και ο καραχάλιος αυτά. εσυ προσωπικά ξέρεις κάποιον εναερίτη?μήπως εχει πάρει το μάτι σου απο που περνάνε οι γραμμές μεταφοράς σε όλη την ελλάδα? ετσι απλά για να καταλάβεις που ακριβώς πάνε.

Οι περισσοτεροι ειναι στα γραφεια και το ξερεις οταν ειναι κανα εργο εκτος γραφειου το δινουν σε κατασκευαστικη εταιρεια και αυτοι Κανους τους Επιβλεποντες η τους Βοηθους επιβλεποντες Η τους βοηθους των Βοηθων επιβλεποντων Κ.ο.Κ αλλα μεχρι της 12 γιατι μετα εχει ουζακι.

Και αυτοι που ειναι στους Λιγνιτες ειναι Συμβασιουχοι δεν ειναι σαν τους τυπους με τα lacoste που βαλαν χειροπεδες και κλεισαν το εργοστασιο.

Και αν ειναι μαγκες αυτοι που κλεισαν τις εισοδους των εργοστασιων να πανε στα καναλια με τις φορολογικες δηλωσεις τους και να πουνε παιρνω 2000 και θελω αυξηση.αλλα και να μας πουν και ποσο ΕΦΑΠΑΞ αλλα και με ποσα χρονια υπηρεσιας θα βγουν στην συνταξη αλλα και τι συνταξη θα παιρνουν.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ,KAI ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ

συνεχίζεις την παραπληροφόρηση, για δώσε μας κάποιο νούμερο για αυτούς που είναι στα γραφεία. ετσι για να συγκρίνουμε με το προσωπικό που υπάρχει σε μια μονο μονάδα παραγώγής με λιγνίτη. απλά δεν ξέρεις τι λές.οσο για το άν πανε σε εργολάβους σε αυτό δεν φταίνε οι εργαζένοι αλλά η εκάστοτε διοίκηση.προφάνως εκφέρεις την 'αποψη που σου έχουν πεί και έχεις αποδεχθεί ως ευαγγέλιο. αν ειχες την στοιχειώδη σχέση με δημόσια έργα θα έβλεπες γιατί πάνε σε εργολάβους. εκπτωση το λένε, νταβατζήδες το λένε, όπως θές πέστο. αλλά μη κατηγορείς κάποιον αν δεν ξέρεις.

Και επειδη βλεπω οτι ξερεις πολλα για την δεη

Για πεσμου αυτοι που φευγουν φετος απο την δεη ειναι αληθεια οτι παιρνουν 128000 ευρω εφαπαξ.

Επισης για πεσμου γιατι συνηθως κλεινουν τους διακποτες οταν ειναι ενα συγκεκριμενο κομμα Κυβερνηση.1978,1989 1992 2008.Δωσε μου μια απντηση οπως απαντησα και εγω

δεν εχω σχέση με την δεή. απλά στα 33 μου έχω τα ματια μου ανοιχτά και βλέπω και πέρα απο την μυτη μου. όπως θα έπρεπε και συ και όλος ο κόσμος.

οσο για τις συντάξεις και το εφάπαξ τους. το έκλεψαν? προφανως και όχι.

τους κρατάνε απο το μισθό για να το πάρουν? προφανως και ναί. που ειναι ακριβώς το παράλογο? επειδή στις αρχές του 80 δεν εμπαινε κανείς στο δημόσιο?

γιατι δεν ρωτάς τον πατέρα σου ή κάποιον άλλο γύρω στα 55 με με 60 να σου πεί γιατί δεν μπήκε και αυτός στο δημόσιο τοτε που μπορούσε?

μηπως γιατι οι αποδοχές του τότε ηταν κάτω απο τις μισές σε σχέση με την αγορά έξω? μηπως γιατί δεν μπορείς να κλέψεις την εφορία όπως κάνουν όλοι?

προφάνως στην καραμέλα που σας λένε δεν σας τα λένε αυτά.

τωρα περάσαμε απο την καραμέλα για το να μπεις στο δημόσιο στο αλητες και κοπρόσκυλα δημόσιοι υπάλληλοι.

προφάνως και πάλι έσυ δεν έχεις γνωστό κάποιο γιατρό σε νοσοκομείο να σου πεί πόσες οργανικές θέσεις υπάρχουν και πόσες θέσεις έχουν προσωπικό.

ημαρτον που λέει και ο γεωργιου.

γιατί δεν μας λες για τους στρατιωτικους και τα σώματα ασφαλείας? εκεινοι δεν παίρνουν εφάπαξ και βγάινουν το αργότερο στα 55 τους στην σύνταξη? οι πιλότοι γιατί έφευγαν στα μισά χρόνια και μετά πηγαιναν σε ιδιωτικές εταιρείες και πετάνε κανονικά?

αγανακτισμένοι πολιτές. η νεα μοδα που μάθαμε τώρα τελευταία. διαμόρφωση της κοινής γνώμης μεσα απο τα δελτία ειδήσεων τώρα και μεσα απο τα φόρουμ.

τόσο αγανακτισμενοι που αδυνατούν να σκεφτούν το απλό. το ασφαλιστικό δεν άφορα το δημόσιο αλλα τον ιδιώτικό τομέα.εριξαν το μπαλάκι στην δεη για να θολώσουν τα νερά και να βγουν τα παπαγαλάκια παντου να βρίζουν το δημόσιο για να περάσει ομαλα το ασφαλιστικό που αφορά τους ιδιωτικούς υπαλλήλους που είναι στο ικα, τους μηχανικους, τους δικηγόρους τους γιατρούς και όλους όσους ειναι στην αγορά εργασία.

* αν και δεν πρέπει θα σου εξηγήσω δυο πραγματάκια για την ασχετοσύνη σου.

πρέπει να περάσουμε σε εναλλακτικες μορφές ενέργειας. για να γίνει αυτό η δεη εχει δώσει στους ιδιώτες ώς τιμη αγοράς μεγαλύτερη απο όσο πουλάει αυτή. όσο καιρό ηταν σε κρατικό έλεγχο αυτο μας συνεφερε ώς χώρα συμφωνα με την λογική των εκάστοτε διοικήσεων. δηλαδή να χρεώνεται ο πολιτης για να αγοράζει απο τους ιδιώτες το ρευμα έτσι ώστε να ωθήσει την ανάπτυξη. τώρα που έχουν παρει οι γνωστοι τα συμβόλαια και έχει δεσμευτει η δεη για αρκετά χρόνια και με την προοπτική πώλησης της αυξάνει το ρεύμα γιατι δεν πρόκειται να βρεθεί κανεις να την αγοράσει όταν εχει τέτοια συμβόλαια. να πουλάει δηλαδη φτηνότερα απο ότι αγοράζει. τώρα εξηγησε μου εσυ αν βλέπεις κάποιο παράλογο και αν εχει σχέση το πετρέλαιο η όχι.

προφάνως και στα γράφω απλοικά για να το καταλάβεις. αν θες και επιπλέον γνωση δες στην ραε ποιοι ειναι αυτοί που έχουν πάρει τα συμβολαια, διαβασε λιγο για την συνθηκε του κυότο και που μας επηρεάζει ώς χώρα και εδώ ειμαστε και πάλι.

άλλα επιτέλους ξυπνα η σταμάτα την δήθεν αγανάκτηση.

Εχει και μαλιστα μεγαλη σχεση.Και ολα αλλα τα αλλα εξοδα που εχει σχετιζονται με το πετρελαιο.Ανταλλακτικα,μετακινησεις προσοπικου.Δηλαδη αδυνατω να πιστεψω οτι το πετρελαιο επιρεαζει τον μαιντανο και οχι το ρευμα.

δηλαδή τα δικα΄σου έξοδα δεν αυξήθηκαν με την άνοδο του πετρελαίου? εσυ τι αυξηση πήρες για να ανταπεξέλθεις σε αυτό

Μην ξεχνας οτι Η μετοχη της ΔΕΗ καταρακοθυκε οταν η Κυβερνηση δεν σηλωνε την τιμη της Κιλοβατορας με αποτελεσμα να εχει Μειωμενα κερδη.

οχι ακριβώς για να έχει μειωμένα κέρδη αυτή αλλά για να κερδισει αυτος που θα την αγοράσει. ειναι λιγο δυσκολο να το καταλάβεις αλλά έτσι έιναι.

Εδω μιλαμε για εναν γιγαντα που αναμενει την ελευση των ιδιωτικων εταιρειων Ηλεκτρισμου.Δηλαδη Ο Οτε εμεινε ανεξελεγκτος να κανει οτι θελει.Οχι μπηκαν οι Ιδιωτικες εταιρειες και συνεχως τον Πιεζουν.

μπερδεύεις την βουρτσα με την λουτσα. τον οτε δεν τον πιέζουν οι εναλλακτικοι αλλα το ότι ειναι σημαντικός πάροχος.

αν ο οτε έδινε πριν απο 2 χρονια 24mbit και δωρεαν τηλέφωνα θα έπρεπε να δώσει και στους εναλλακτικτους με εκπτωση για να το μεταπουλήσουν μετά.

δες πχ την αλτεκ. ο οτε δινει τα 24 με 30 ευρώ η αλτεκ που νοικιάζει απο οτε με 20. ανήγηγε το αυτο σε άλλους τέσσερις εναλλακτικους και απλά θα καταλάβεις το αν πιεστηκε και αν πιεσε απο την έλευση των εναλλακτικών. οτι ώρα θέλει τους κλεινει αλλά δεν τον αφηνουν. αν εσυ το βλέπεις αυτο σαν ελεύθερο ανταγωνισμό μαγκιά σου.

Ετυχε μαλιστα να παω στο κεντρικο καταστημα του οτε,και να απολαμβανω μιας αψογης εξυπηρετησης στον ΠΛΥΘΗΝΤΙΚΟ και στο τελος ο Υπαλληλος μου εδωσε και την καρτα του με το κινητο του και μου ειπε να τον παρω οτι ωρα θελω τηλεφωνο για αποριες(Ηταν Γυναικα)Το φανταζεστε αυτο στον ΟΤΕ πριν 20 Χρονια.Ουτε σε Ονειρο/

και που να πας και στο εξωτερικό να δεις τι γινεται. αυτο δεν ειναι θέμα δημόσιου η ιδιωτικου τομέα αλλα επιπέδου μόρφωσης. αν ο άλλος ειναι στοκος οπου και να είναι στοκος θα είναι.

ΤΟ ιδιο θα γινει με την ΔΕΗ και σου λεω οτι θα ειναι καλυτερα για Ολους μας να ιδιωτικοποιηθει και να βγουν και καινουργιες εταιρειες Ηλεκτρισμου.

Οπου μκηκε στο Δημοσιο ανταγωνιστης ο Ιδιωτης παντα το Δημοσιο Κερδισε γιατι Ενιωθε οτι πρεπει να σηκωσει τον Πηχυ ποιο Ψηλα.Ποιος Θυμαται την ΕΡΤ πριν τα ιδιωτικα καναλια και ποιος τωρα.

για κανε μια στην ραε να δεις ποιοι ακριβώς ειναι αυτοι που έχουν τις καινουριες εταιρείες ηλεκτρισμου.δεν ειναι κακο να ενημερωνόμαστε που και που.

σχεδον όλες οι κατασκευαστικές εταιρείες έχουν γινει και ενεργειακές. μηπως λέω, μηπως ειναι οι περήφημοι νταβατζήδες που ακουγαμε παλιότερα??

Και γιαυτο τον Λογο νομιζω οτι πρεπει να γινουν τα Ιδιωτικα πανεπηστημια στην Ελλαδα για να αναγκασουν καποιους καθηγητες να δουλεψουν.

Μαλλον εισαι απο την Αθηνα διοτι δεν γνωριζεις οτι η Ελλαδα κινειται σε 2 ταχυτητες.Με 700 ευρω και παρακαλανε και θα το σκεφτουν φιλε.Αυτα που κανει ο Ιδιωτικος υπαληλος σε μια πολη σαν την δραμα στην αθηνα ουτε να το σκεφτονται δεν θελουν.Εχω ακουσει μεχρι και βούλευτες βαζουν μεσον για να μπουν σε κανα σουπερμαρκετ.Μετραμε επισημα 19% ανεργια στην Δραμα και αυτα ειναι συμφωνα με τον ΟΑΕΔ.και ξερεις ποσους φιλους εχω που δεν μπαινουν ουτε καν στον ΚΟΠΟ να πανε να θεωρησουν την καρτα ανεργιας τους?αυτοι δεν μετρανε ανεργοι

εσυ δηλαδη προτιμας να ανοίξουν ιδιωτικά πανεπιστήμια ετσι ώστε να γίνουν περισσοτεροι οι απόφοιτοι για να βρίσκουν δουλεια ευκολοτερα.

καταπληκτική λογική. και ολα αυτά για να δουλεψουν οι καθηγητές. λες και δεν μπορει να τους κανει να δουλέψουν τωρα. λες και δεν μπορεί να τους κυνηγησει λιγο τις εταιρείες που τρέχουν πίσω τους. οντως η λυση ειναι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. άλλωστε ειμαστε σε μια χώρα που οι αποφοιτοι αποροφουνται όλοι και έχουμε έλλειψη σε πτυχιούχους.

τους δε ιδιοκτήτες των ιδιωτικών πανεπιστημίων τους ονομάζουμε και εθνικους ευεργέτες που το κάνουν για την ψυχή της μανας τους.

μιας και αναφερεις την ανεργία εξήγησε μου ο φοιτητης που ακριβώς προσμεράται στον δεικτες ανεργείας?

Δεν λογαριαζω λογηστηριο του Κρατους.Εγω μιλαω για Φορολογικη Δηλωση η κατασταση Μισθολογιου που γνωριζω οτι περνουν.Ας κανουν ενα σκαν να μας δειξουν τι παιρνουν.Και να μας που με αυτα τα λεφτα τι συνταξη θα παρουν αλλα και σε ποσα χρονια θα βγουν συνταξη.Εοισης δεν μου απαντησες με το Εφαπαξ.Αυτοι που βγαινουν τωρα παιρνουν 128000 ευρω εφαπαξ ναι η οχι ασε που και τα παιδια τους παιρνουν ενα μπονους το οποιο παρακρατητε απο τον μισθο τους και απο οτι ξερω ειναι ενα ποσο γυρω στα 27000 το καθε παιδι μολις φτασει στα 23 χρονια του.(Στον ΟΤΕ υπαρχει)Ας μας τα πουν αυτα και μετα ας μας πουν οτι ειναι αδικημενοι απο το συστημα.Γιατι Ο κοσμακης γνωριζει μονο τους μισθους δεν ξερει αυτα τα μινι ΜΠΟΝΟΥΣ που παιρνουν.

Δημοσ.

Το ξέρουν και οι πέτρες ότι ΙΚΑ ,ΟΤΕ, ΔΕΗ μπαίνουν μέσα ή έχουν λίγα έσοδα γιατί πρέπει να πληρώνουν τεμπελχανάδες χωρίς αντικείμενο εργασίας, και κάτι extra bonus που προανέφερε κάποιος πριν. Επίσης βάλε και ότι οι υπάλληλοι έχουν μειωμένα τιμολόγια. Γιατί ρε φίλε? Εγώ δηλαδή ο πολίτης στο πηγάδι κατούρησα? Γίνε ιδιωτικό management και τότε δώσε bonus.Τώρα όμως γιατί???

Δημοσ.

και αυτό δεν είναι τπτ….ξέρεις πόσοι λίγο πριν βγουν στη σύνταξη γίνονται διευθυντές για μια μέρα, και παίρνουν σύνταξη ''κυρίου διευθυντού'' ?

Δημοσ.

Εγω εχω μια ερωτηση να κανω, αν ξερει κανεις(!) Υπαρχουν και αλλες χώρες οπου οι δημοσιοι υπαλληλοι πληρωνονται καλυτερα απο τους ιδιωτικούς; Και φυσικα με λεφτα που προκυπτουν απο τις κρατησεις-φορους τoυ ιδιωτικού τομέα.

Δημοσ.
Εγω εχω μια ερωτηση να κανω, αν ξερει κανεις(!) Υπαρχουν και αλλες χώρες οπου οι δημοσιοι υπαλληλοι πληρωνονται καλυτερα απο τους ιδιωτικούς; Και φυσικα με λεφτα που προκυπτουν απο τις κρατησεις-φορους τoυ ιδιωτικού τομέα.

To ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κατά συντριπτική πλειοψηφία τεμπέληδες είναι δεδομένο, όχι ως άνθρωποι, απλά η θέση σε κάνει έτσι. Ωστόσο οι μισθοί είναι αξιοπρεπείς. Ο ιδιωτικός τομέας να ξεκινήσει να δίνει κάτι....

Βέβαια σε υψηλές θέσεις παίρνουν αδικαιολόγητα πολλά λεφτά. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει μια ανεξάρτητη αρχή από ανθρώπους που ΔΕ θα ορίζει η κυβέρνηση και η οποία θα ελέγχει τις ικανότητες και απόδοση των managers του δημοσίου.

Δημοσ.

προσπαθησα να απντησω και δεν με αφησε η δεη.

Αλλα μολις βρω το κουραγιο θα απαντησω παλι.

Δημοσ.

Εχω εναν φιλο μου σπουδασε Νομικη στην αγγλια

και με ειπε θα προσπαθησω να βρω δουλεια σε Γραφειο και αν δεν μπορεσω θα ξεπεσω και θα παω να δουλεψω στο Δημοσιο.;)

Κατι σαν και εμας δηλαδη.

Δημοσ.
το οτι μου συνδέεις τις αυξησεις με το πετρελαιο δειχνει τον βαθμο της ασχετοσύνης σου.*

Για πες μας να μας διαφωτισεις απο που ερχονται οι αυξησεις τις ΔΕΗ στα τιμολογια της.Ετσι τους καπνισε Δηλαδη...

εντάξει, μας τα πε και ο καραχάλιος αυτά. εσυ προσωπικά ξέρεις κάποιον εναερίτη?μήπως εχει πάρει το μάτι σου απο που περνάνε οι γραμμές μεταφοράς σε όλη την ελλάδα? ετσι απλά για να καταλάβεις που ακριβώς πάνε.

Φυσικα στο Ονομα μιας Ομαδας εναεριτων θα παρουν αυξησεις και συνταξεις ολοι οι αλλοι.Εχει 2 μερες μονο για τους εναεριτες ακουω.Ποσοι ειναι 50 η 100.Οι αλλοι?

συνεχίζεις την παραπληροφόρηση, για δώσε μας κάποιο νούμερο για αυτούς που είναι στα γραφεία. ετσι για να συγκρίνουμε με το προσωπικό που υπάρχει σε μια μονο μονάδα παραγώγής με λιγνίτη. απλά δεν ξέρεις τι λές.οσο για το άν πανε σε εργολάβους σε αυτό δεν φταίνε οι εργαζένοι αλλά η εκάστοτε διοίκηση.προφάνως εκφέρεις την 'αποψη που σου έχουν πεί και έχεις αποδεχθεί ως ευαγγέλιο. αν ειχες την στοιχειώδη σχέση με δημόσια έργα θα έβλεπες γιατί πάνε σε εργολάβους. εκπτωση το λένε, νταβατζήδες το λένε, όπως θές πέστο. αλλά μη κατηγορείς κάποιον αν δεν ξέρεις.

Επειδη και μονο σου το λες για τα δημοσια εργα οτι καποιοι μιζονονται.Ας την δωσουν σε ιδιωτη να τα κοψει ολα αυτα να στρωσουν οι Κ λοι τους λιγο στην δουλεια.

δεν εχω σχέση με την δεή. απλά στα 33 μου έχω τα ματια μου ανοιχτά και βλέπω και πέρα απο την μυτη μου. όπως θα έπρεπε και συ και όλος ο κόσμος.

οσο για τις συντάξεις και το εφάπαξ τους. το έκλεψαν? προφανως και όχι.

Τους το Κρατανε απο τον Μισθο για να τον παρουν.

Θα σου θυμισω οτι ενας Ασφαλισμενος του ΤΕΒΕ με εναν ασφαλισμενο της ΔΕΗ εχουν σχεδον τις ιδιες κρατησεις για ασφαλεια αλλα και συνταξη.(Τελευταια Κλιμακα ΤΕΒΕ)

Ο ασφαλισμενος του ΤΕΒΕ Παιρνει συνταξη αφου λιωσει στην δουλεια

Ο ασφαλισμενος της ΔΕΗ με τις Πρωτες ασπρες τριχες.

Ο Τεβε απολαμβανει μετα απο τοσα χρονια τα 900 ευρω συνταξη και ο

Ασφαλισμενος της ΔΕΗ 1800 το κατωτατο ειναι αυτην την στιγμη

Με 128000 εφαπαξ.

Κατα την διαρκεια της Εργασιας ο Τεβε σε οποιον γιατρο Παει πληρωνει απο την τσεπη του και αυτα που λενε για 75% ειναι αρλουμπες.Μας τα παιρνουν οι γιατροι κανονικα και με τον Νομο και δεν παει να χτυπιεται το ΤΕΒΕ.

Οι ασφαλισμενοι της ΔΕΗ ειναι τζετ οπου και αν πανε.Ακομη και σε Οδοντιατρο αλλα και σε ορθοδοντικο.

Στο Τεβε Οδοντιατρος απαγορευεται να πεις και την Λεξη.Να πληρωσεις σου λενε στα ισα.

Και αν κανουμε την αναλυση με το ΙΚΑ τοτε θα ειναι για κλαμα η Δαιφορα.

τους κρατάνε απο το μισθό για να το πάρουν?

Απο ποιον μισθο απλα τους δειχνουν τι τους κρατανε.Αν εχει κανενα συγγενη στην ΔΕΗ παρε ενα Μισθλογιο του σκαναρε το και βαλτο στο φορουμ να Γελασουμε Λιγο.Να δειτε πως εννουν το Κραταμε.

Και αν το εφαπαξ το κρατανει γιατι μεχρι τα δουλευμενα χρονια μεχρι το 95 τους τα δινουν εντοκα.Οπως το ΙΚΑ και το ΤΕΒΕ δεν τα κρατουσαν με τους τοκους τουλαχιστον του δημοσιου ετσι και αυτα να διναν ατοκα και να ειχαν 13 χρονια τοκισμενα για εφαπαξ.

προφανως και ναί. που ειναι ακριβώς το παράλογο? επειδή στις αρχές του 80 δεν εμπαινε κανείς στο δημόσιο?

γιατι δεν ρωτάς τον πατέρα σου ή κάποιον άλλο γύρω στα 55 με με 60 να σου πεί γιατί δεν μπήκε και αυτός στο δημόσιο τοτε που μπορούσε?

Γιατι στο Δημοσιο δεν εχεις καμια εξελιξη και ενιωθε αχρηστος

τωρα περάσαμε απο την καραμέλα για το να μπεις στο δημόσιο στο αλητες και κοπρόσκυλα δημόσιοι υπάλληλοι.

Και Δημοτικοι υπαλληλοι.

Ακου να δεις καταγγελια κυριοι στον τριανταφυλοπουλο.

Η Ιστοσελιδα του Δημου Αθηναιων κοστιζει ενα εκατομυριο ευρω τον Χρονο εξοδα.

Αρα το Ινσομνια ειναι για τον NASDAQ.

προφάνως και πάλι έσυ δεν έχεις γνωστό κάποιο γιατρό σε νοσοκομείο να σου πεί πόσες οργανικές θέσεις υπάρχουν και πόσες θέσεις έχουν προσωπικό.

ημαρτον που λέει και ο γεωργιου.

Οι γιατροι ξερεις καλα ποτε δεν μιλανε γιαυτα τα πραματα τα θεωρουν Κιτς

Κανα φακελακι το λενε στα ισα.

γιατί δεν μας λες για τους στρατιωτικους και τα σώματα ασφαλείας? εκεινοι δεν παίρνουν εφάπαξ και βγάινουν το αργότερο στα 55 τους στην σύνταξη? οι πιλότοι γιατί έφευγαν στα μισά χρόνια και μετά πηγαιναν σε ιδιωτικές εταιρείες και πετάνε κανονικά? .

Αυτοι εχουν και ενα Κυρος σε εναντι με εκεινα τα κοπροσκυλά που κλεινουν τους διακοπτες.Οταν εχουν καποιο προβλημα το αναφερουν αλλα δεν αφησαν ποτε την χωρα απροστατευτη ουτε η αστυνομια ουτε ο Στρατος ουτε η αεροπορια ουτε η πυροσβεστικη.Και ναυτικο λιμενικο.

αγανακτισμένοι πολιτές. η νεα μοδα που μάθαμε τώρα τελευταία. διαμόρφωση της κοινής γνώμης μεσα απο τα δελτία ειδήσεων τώρα και μεσα απο τα φόρουμ.

Τι υπονοεις οτι εκπροσωπω κανεναν.

Κανεις Λαθος φιλε ειμαι μονος μου εγω και ο πονος μου να κανουμε παρεα.

Εμενα με καιει πως θα πληρωσω τον ΟΑΕΕ το Ρευμα και τον ΟΤΕ και την εφορια.

Εσυ νομιζεις οτι εγω κανω κουμαντο την Κοινη γνωμη.

Κατι ξεχασες αυτην την στιγμη τους ΔΕΗτζιδες τους βριζει ολη η ελλαδα οχι μονο εγω.

τόσο αγανακτισμενοι που αδυνατούν να σκεφτούν το απλό. το ασφαλιστικό δεν άφορα το δημόσιο αλλα τον ιδιώτικό τομέα.εριξαν το μπαλάκι στην δεη για να θολώσουν τα νερά και να βγουν τα παπαγαλάκια παντου να βρίζουν το δημόσιο για να περάσει ομαλα το ασφαλιστικό που αφορά τους ιδιωτικούς υπαλλήλους που είναι στο ικα, τους μηχανικους, τους δικηγόρους τους γιατρούς και όλους όσους ειναι στην αγορά εργασία.

Λυπαμαι.

Πολλες ταινιες κατασκκοπικες Βλεπεις.

Το αφαλιστικο μας πιανει ολους παρτο χαμπαρι και ειδικα εσυ που εισαι 33 αν θες να παρεις συνταξη κατσε και κοιτα γιατι σε καμια 10ρια χρονια δεν θα υπαρχει μια.

Μετα να δω τι θα κανουμε.Δεν καταλαβες οτι δεν κανουν πλακα για μας λενε.

Αν καταρευσουν τα ταμεια μας δεν θα παρουμε συνταξη δεν το καταλαβες ακομη.

Και μην ελπιζεις οτι θα χρηματοδοτησει το Κρατος.Βλεπε Ολυμπιακη.

* αν και δεν πρέπει θα σου εξηγήσω δυο πραγματάκια για την ασχετοσύνη σου.

πρέπει να περάσουμε σε εναλλακτικες μορφές ενέργειας. για να γίνει αυτό η δεη εχει δώσει στους ιδιώτες ώς τιμη αγοράς μεγαλύτερη απο όσο πουλάει αυτή.

Την επιβαλουν να αγοραζει σε αυτην την τιμη

Τι νομιζες περνει η δαη και λεει σημερα αγοραζω τοσο και αυριο πουλαω τοσο.

Το ιδιο ισχυει και για τον οτε.

Ασχημα Γελασμενος

όσο καιρό ηταν σε κρατικό έλεγχο αυτο μας συνεφερε ώς χώρα συμφωνα με την λογική των εκάστοτε διοικήσεων..

Ακου φιλε για να ξερεις πως ειναι να εισαι Κρατος

Το κρατος ειναι υπευθυνο για την αμυνα της χωρας για την παιδια της χωρας η την Ποιοτητα της παιδειας της χωρας για τους Υγειονομικους ελεγχους γενικως για τις υπηρασιες τον ελεγχο τους.

Δεν ειναι δουλεια του κρατους να κανει ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ να πουλαει τσιγαρα στα συνορα μα πουλει Ρευμα η τηλεπικοινωνιες η και ποσα αλλα κανει.Ειναι για να ελεγχει ολα αυτα οχι να τα πουλαει.

δηλαδή να χρεώνεται ο πολιτης για να αγοράζει απο τους ιδιώτες το ρευμα έτσι ώστε να ωθήσει την ανάπτυξη. τώρα που έχουν παρει οι γνωστοι τα συμβόλαια και έχει δεσμευτει η δεη για αρκετά χρόνια και με την προοπτική πώλησης της αυξάνει το ρεύμα γιατι δεν πρόκειται να βρεθεί κανεις να την αγοράσει όταν εχει τέτοια συμβόλαια. να πουλάει δηλαδη φτηνότερα απο ότι αγοράζει. τώρα εξηγησε μου εσυ αν βλέπεις κάποιο παράλογο και αν εχει σχέση το πετρέλαιο η όχι.

προφάνως και στα γράφω απλοικά για να το καταλάβεις. αν θες και επιπλέον γνωση δες στην ραε ποιοι ειναι αυτοί που έχουν πάρει τα συμβολαια, διαβασε λιγο για την συνθηκε του κυότο και που μας επηρεάζει ώς χώρα και εδώ ειμαστε και πάλι.

άλλα επιτέλους ξυπνα η σταμάτα την δήθεν αγανάκτηση...

Κανουμε τοσο μεγαλη παραγωγη ενεργειας απο τετοιες πηγες που στο τελος και εξαγωγη θα το κανουμε το ρευμα.Ποση ειναι η ενεργεια που παραγουμε απο αιολικη Ξερεις?8μεγαβατ κατι τρεχει στα γυφτικα.το καλοκαιρι δηλαδη που η Ισχυς πιανει τα 11800 μεγαβατ τα 8 μεγαβατ της αιολικης κρατανε το δικτυο.

Η παραγωγη που δινουν αυτες οι μορφες ενεργειας δεν φτανουν ουτε για 3 χωρια και εσυ μου μιλας για τα λεφτα του κοσμακη.

εσυ δηλαδη προτιμας να ανοίξουν ιδιωτικά πανεπιστήμια ετσι ώστε να γίνουν περισσοτεροι οι απόφοιτοι για να βρίσκουν δουλεια ευκολοτερα.

καταπληκτική λογική. και ολα αυτά για να δουλεψουν οι καθηγητές. λες και δεν μπορει να τους κανει να δουλέψουν τωρα. λες και δεν μπορεί να τους κυνηγησει λιγο τις εταιρείες που τρέχουν πίσω τους. οντως η λυση ειναι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. άλλωστε ειμαστε σε μια χώρα που οι αποφοιτοι αποροφουνται όλοι και έχουμε έλλειψη σε πτυχιούχους.

Να σε ρωτησω Ζεις στην ελλαδα η εχεις να ερθεις χρονια

Ποσοι σπουδαζουν στο εξωτερικο ρε φιλε ξερεις.και αν ξερεις κανε μια απντηση με το νουμερο.

2ο Γιατι να μην γινουν οταν ολοι αυτοι που κυβερνανε βγηκαν απο αυτα.Μαλιστα οι πολιτκοι μας αρχηγοι δεν εχουν παει ουτε μια μερα στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ.Ο λαος στο Πηγαδι κατουρησε.ΑΑΑ και τα παιδια τους στα ιδωτικα τα στλνουν με δικαιολογιες να ειναι διπλα η στο δημσιο μυριζουν οι τουαλετες κτλ.Δεν ντρεπομαστε λεω εγω.

τους δε ιδιοκτήτες των ιδιωτικών πανεπιστημίων τους ονομάζουμε και εθνικους ευεργέτες που το κάνουν για την ψυχή της μανας τους.

μιας και αναφερεις την ανεργία εξήγησε μου ο φοιτητης που ακριβώς προσμεράται στον δεικτες ανεργείας?

Οποιος θελει να μην τους λεει ευεργετες να πηγαινει στο δημοσιο.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΕΙΛ.

Φιλε Δημητρη συνελθε ζεις στο 2008 στην ευρωπη.

Εκεινα που ξεραμε καποτε θα τα ξεχασουμε.

Σορυ για την σχετικοτητα μου

Δημοσ.
Για πες μας να μας διαφωτισεις απο που ερχονται οι αυξησεις τις ΔΕΗ στα τιμολογια της.Ετσι τους καπνισε Δηλαδη...

στο απαντησα αλλα προφανως δεν καταλαβαίνεις.

Φυσικα στο Ονομα μιας Ομαδας εναεριτων θα παρουν αυξησεις και συνταξεις ολοι οι αλλοι.Εχει 2 μερες μονο για τους εναεριτες ακουω.Ποσοι ειναι 50 η 100.Οι αλλοι?

οποτε να υποθέσω εσυ που εισαι στο τεβε πχ κατηγοροποιεις την αυξηση και την συνταξη σου ανάλογα με το κατάστημα που έχεις? πχ ο ψιλικατζης παιρνει λιγότερα απο το σουβλατζη?

υπαρχει κάτι που λέγεται συλλογική συμβαση εργασία. προφανως σου διαφευγει

Επειδη και μονο σου το λες για τα δημοσια εργα οτι καποιοι μιζονονται.Ας την δωσουν σε ιδιωτη να τα κοψει ολα αυτα να στρωσουν οι Κ λοι τους λιγο στην δουλεια.

εσυ πιστευεις οτι ο ιδιώτης δεν μιζάρεται? και μου λες εμένα οτι δεν ζω στην ελλάδα

Τους το Κρατανε απο τον Μισθο για να τον παρουν.

Θα σου θυμισω οτι ενας Ασφαλισμενος του ΤΕΒΕ με εναν ασφαλισμενο της ΔΕΗ εχουν σχεδον τις ιδιες κρατησεις για ασφαλεια αλλα και συνταξη.(Τελευταια Κλιμακα ΤΕΒΕ)

Ο ασφαλισμενος του ΤΕΒΕ Παιρνει συνταξη αφου λιωσει στην δουλεια

Ο ασφαλισμενος της ΔΕΗ με τις Πρωτες ασπρες τριχες.

Ο Τεβε απολαμβανει μετα απο τοσα χρονια τα 900 ευρω συνταξη και ο

Ασφαλισμενος της ΔΕΗ 1800 το κατωτατο ειναι αυτην την στιγμη

Με 128000 εφαπαξ.

Κατα την διαρκεια της Εργασιας ο Τεβε σε οποιον γιατρο Παει πληρωνει απο την τσεπη του και αυτα που λενε για 75% ειναι αρλουμπες.Μας τα παιρνουν οι γιατροι κανονικα και με τον Νομο και δεν παει να χτυπιεται το ΤΕΒΕ.

Οι ασφαλισμενοι της ΔΕΗ ειναι τζετ οπου και αν πανε.Ακομη και σε Οδοντιατρο αλλα και σε ορθοδοντικο.

Στο Τεβε Οδοντιατρος απαγορευεται να πεις και την Λεξη.Να πληρωσεις σου λενε στα ισα.

Και αν κανουμε την αναλυση με το ΙΚΑ τοτε θα ειναι για κλαμα η Δαιφορα.

οποτε απλά προτείνεις να γίνουν όλοι σαν το τεβε. εφοσον ζουν αυτοι με αυτα πρεπει ολοι να πεσουν. ευγε.

Απο ποιον μισθο απλα τους δειχνουν τι τους κρατανε.Αν εχει κανενα συγγενη στην ΔΕΗ παρε ενα Μισθλογιο του σκαναρε το και βαλτο στο φορουμ να Γελασουμε Λιγο.Να δειτε πως εννουν το Κραταμε.

Και αν το εφαπαξ το κρατανει γιατι μεχρι τα δουλευμενα χρονια μεχρι το 95 τους τα δινουν εντοκα.Οπως το ΙΚΑ και το ΤΕΒΕ δεν τα κρατουσαν με τους τοκους τουλαχιστον του δημοσιου ετσι και αυτα να διναν ατοκα και να ειχαν 13 χρονια τοκισμενα για εφαπαξ.

στο ειπα και πριν οτι δεν εχω σχεση με την δεη. εσυ προφανως που παραθέτει νουμερα εχεις αρα περιμένω απο σενα να μας δειξειτ το φώς.

Γιατι στο Δημοσιο δεν εχεις καμια εξελιξη και ενιωθε αχρηστος

ελπιζω να κάνεις πλακα με αυτό. εφόσον στο δημοσιο ειναι παράδεισος και πληρωνεσαι και κάθεσαι πρέπει να εισαι πολυ μαζόχας για να μπείς.

δηλαδη προτιμας να παιρνεις 700 ευρω απο το να παιρνεις 2000 και να τα ξυνεις και να εχεις και την ασφάλεια σου και τα εφάπαξ σου. και περιμενεις να σε πάρω σοβαρά μετα απο αυτό?

Και Δημοτικοι υπαλληλοι.

Ακου να δεις καταγγελια κυριοι στον τριανταφυλοπουλο.

Η Ιστοσελιδα του Δημου Αθηναιων κοστιζει ενα εκατομυριο ευρω τον Χρονο εξοδα.

Αρα το Ινσομνια ειναι για τον NASDAQ.

ειδαμε και τον μακη. εχω μονο 500.000 ευρω στην άκρη.βέβαια εχω και ενα cayenne και σπιτι στην εκάλη και ξεμπορστιάζω το σιτε οταν εχει βουήξει ο τοπος δυο μηνες πρίν.

Οι γιατροι ξερεις καλα ποτε δεν μιλανε γιαυτα τα πραματα τα θεωρουν Κιτς

Κανα φακελακι το λενε στα ισα.

κάπου το έχασες. οι γιατροί μιλανε για αυτά. οι γιατροι που καθονται 24 και 36 ώρες βάρδια και πας εσυ το παιδι σου και περιμένεις να εχεις και σωστή περιθαλψη. αλλα είπαμε το χασες εξ αρχής.

Αυτοι εχουν και ενα Κυρος σε εναντι με εκεινα τα κοπροσκυλά που κλεινουν τους διακοπτες.Οταν εχουν καποιο προβλημα το αναφερουν αλλα δεν αφησαν ποτε την χωρα απροστατευτη ουτε η αστυνομια ουτε ο Στρατος ουτε η αεροπορια ουτε η πυροσβεστικη.Και ναυτικο λιμενικο.

κυρος? απροστάτευτη χώρα? πυροσβεστική?

μα καλα ειλικρινα στην ελλάδα ζεις? το καλοκαιρι μηπως εγινε κατι συνταρακτικό?

αστυνομία? μηπως ο φίλος σου ο μακης μιας και τον πιστεύεις ειχε πει παλιοτερα οτι εχουν διπλά βιβλια και γράφουν μονο μερικά περιστατικά για να πέφτουν οι δείκτες?

καλα πλάκα κανεις τώρα? αισθάνεσαι ασφαλης?

στρατο εχεις πάει? εχεις δει μήπως πόσα μαυρα φράγκα παιρνουν απο φύλλα πορείας και ώρες που ποτέ δεν έκαναν? εσυ μπορείς να ψωνίσεις στα πρατήρια τα στρατιωτικά με χαμηλότερες τιμές?

Τι υπονοεις οτι εκπροσωπω κανεναν.

Κανεις Λαθος φιλε ειμαι μονος μου εγω και ο πονος μου να κανουμε παρεα.

Εμενα με καιει πως θα πληρωσω τον ΟΑΕΕ το Ρευμα και τον ΟΤΕ και την εφορια.

Εσυ νομιζεις οτι εγω κανω κουμαντο την Κοινη γνωμη.

Κατι ξεχασες αυτην την στιγμη τους ΔΕΗτζιδες τους βριζει ολη η ελλαδα οχι μονο εγω.

καλα το οτι εισαι μονος σου ας το αφήσουμε. το ποιος βριζει τους δεητζήδες το ξερουμε καλα. τα παπαγαλάκια και οι αγανακτισμένοι πολίτες. το χουμε δει το έργο.

Λυπαμαι.

Πολλες ταινιες κατασκκοπικες Βλεπεις.

Το αφαλιστικο μας πιανει ολους παρτο χαμπαρι και ειδικα εσυ που εισαι 33 αν θες να παρεις συνταξη κατσε και κοιτα γιατι σε καμια 10ρια χρονια δεν θα υπαρχει μια.

Μετα να δω τι θα κανουμε.Δεν καταλαβες οτι δεν κανουν πλακα για μας λενε.

Αν καταρευσουν τα ταμεια μας δεν θα παρουμε συνταξη δεν το καταλαβες ακομη.

Και μην ελπιζεις οτι θα χρηματοδοτησει το Κρατος.Βλεπε Ολυμπιακη.

δυστηχώς ανήκω σε έναν κλάδο που απλά δεν παίρνω συνταξη. πεθαίνω.το ταμειο μου ειναι απο τα πλουσιοτερα για αυτό τον λόγο και το καλό μας κράτος αποφάσισε να το κάνει δώρο αλλού. δουλεψω δεν δουλεψω τις εισφορές μου τις πληρώνω. την αυξηση περυσι στις εισφορες την εφαγα για τα καλα.

σε κανα χρόνο που θα θέλω να πάρω καμμια εγγυητικη επιστολή να χτυπήσω κανα έργο μπας και βγάλουμε τα προς το ζην δεν θα μπορέσω να πάω στο τσμεδε αλλα θα πρεπει να παω στην τράπεζα να πάρω δάνειο. εχουν ανάγκη βλέπεις οι τράπεζες δεν ειχαν κέρδη και τους κάνουμε και κανα δωράκι.

Την επιβαλουν να αγοραζει σε αυτην την τιμη

Τι νομιζες περνει η δαη και λεει σημερα αγοραζω τοσο και αυριο πουλαω τοσο.

Το ιδιο ισχυει και για τον οτε.

Ασχημα Γελασμενος

και εδώ βέβαια το εχεις χάσει με 3-0 απο τα αποδυτήρια. της επέβαλλε η διοικηση να αγοράσει σε αυτή την τιμή για να μπορεσει να προωθήσει τις ηπιες μορφές ενέργειας.

οσο καιρο ηταν κρατική ολα μια χαρά. τωρα που πρέπει να την πάρει ο ιδιώτης αυξανει τις τιμές για να του εξασφαλίσει κέρδος.

ελπιζω τώρα να το έπιασες

Ακου φιλε για να ξερεις πως ειναι να εισαι Κρατος

Το κρατος ειναι υπευθυνο για την αμυνα της χωρας για την παιδια της χωρας η την Ποιοτητα της παιδειας της χωρας για τους Υγειονομικους ελεγχους γενικως για τις υπηρασιες τον ελεγχο τους.

Δεν ειναι δουλεια του κρατους να κανει ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ να πουλαει τσιγαρα στα συνορα μα πουλει Ρευμα η τηλεπικοινωνιες η και ποσα αλλα κανει.Ειναι για να ελεγχει ολα αυτα οχι να τα πουλαει.

κρατος ειναι ο διαχειριστης την περιουσίας μας. εγώ το πληρωσα να φτιάξει τις γραμμες του οτε και τις κολώνες και δεν γουσταρω να τις πουλάνε σε κάποιο τυχαρπαστο για να κονομήσει. μπορεί κάποιος να βγάλει λεφτά με την περιουσία μου τοτε αυτος ο κάποιος πρεπει να ειναι το κράτος.

αν εσυ γουστάρεις να μου δώσεις τα φράγκα σου να τα επενδυσω και να κονπμήσω εγώ μαγκιά σου. εγώ δεν θα πάρω όμως

Κανουμε τοσο μεγαλη παραγωγη ενεργειας απο τετοιες πηγες που στο τελος και εξαγωγη θα το κανουμε το ρευμα.Ποση ειναι η ενεργεια που παραγουμε απο αιολικη Ξερεις?8μεγαβατ κατι τρεχει στα γυφτικα.το καλοκαιρι δηλαδη που η Ισχυς πιανει τα 11800 μεγαβατ τα 8 μεγαβατ της αιολικης κρατανε το δικτυο.

Η παραγωγη που δινουν αυτες οι μορφες ενεργειας δεν φτανουν ουτε για 3 χωρια και εσυ μου μιλας για τα λεφτα του κοσμακη.

εχεις πλάκα πάντως. δηλαδή τα αιολικά πάρκα, τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια αρκουν μόνο για 3 χωριά?

το ισοζυγιο Co το ξέρεις?

ξέρεις οτι αγοράζουμε και στο μέλλον θα πληρώνουμε ΑΕΡΑ -γιατι αυτό ειναι- σε ξένες χώρες γιατι δεν μειωνουμε τα αέρια του θερμοκηπίου ενω αυτές το μειώνουν?

προφανως και το αγνοείς αλλα δεν πειράζει. ειπαμε αγανακτησμένος πολίτης

Να σε ρωτησω Ζεις στην ελλαδα η εχεις να ερθεις χρονια

Ποσοι σπουδαζουν στο εξωτερικο ρε φιλε ξερεις.και αν ξερεις κανε μια απντηση με το νουμερο.

2ο Γιατι να μην γινουν οταν ολοι αυτοι που κυβερνανε βγηκαν απο αυτα.Μαλιστα οι πολιτκοι μας αρχηγοι δεν εχουν παει ουτε μια μερα στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ.Ο λαος στο Πηγαδι κατουρησε.ΑΑΑ και τα παιδια τους στα ιδωτικα τα στλνουν με δικαιολογιες να ειναι διπλα η στο δημσιο μυριζουν οι τουαλετες κτλ.Δεν ντρεπομαστε λεω εγω.

Οποιος θελει να μην τους λεει ευεργετες να πηγαινει στο δημοσιο.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΕΙΛ.

Φιλε Δημητρη συνελθε ζεις στο 2008 στην ευρωπη.

Εκεινα που ξεραμε καποτε θα τα ξεχασουμε.

Σορυ για την σχετικοτητα μου

δυστηχως στην ελλάδα ζω αλλα εχω πάρει τα μετρα προστασίας μου.

το ποσοι σπουδάζουν το ξέρω, το λόγο όμως που σπουδάζουν εσυ δεν μου το λες.

μηπως αν ειχε ξεπεραστεί αυτή η μανία με τα πανεπιστήμια και τα πτυχία δεν θα ήταν τοσοι πολλοί?

δηλαδη εσυ προτιμάς να ανοιξουν ιδιωτικά πανεπιστήμια γιατί πρέπει όλοι να σπουδάσουν και άς ειναι ανεργοι μετα αρκει να μην φύγουν έξω

την περίπτωση να μειωθουν οι απόφοιτοι με σωστό επαγγλματικό προσανατολοσμό που θα αποτρέπει τον κόσμο απο το να γίνει άνεργος στα 25 του δεν πρεπει να την εξετάσουμε.αλλα ειπαμε, αν μπει στο πανεπιστήμιο δεν θεωρείται άνεργος. και ώς μαγείας σε ηλικίες απο 18 έως 24 έχουμε ποσες χιλιάδες ανέργους λιγότερους?

προφανως και δεν πρόκειται να σε πέισω σε μία 'αποψη που εχουν φροντισει να έχεις. απο την άλλη μπορει και να σου γεννηθεί κάποια περιέργεια και να αρχίσεις να το ψάχνεις λιγο περισσοτερο.

ξερεις ολες αυτες τις εντονες εναλλαγες της ζωής μας, ζαχοπουλος, ασφαλιστικό, σκοπια, ασφαλιστικο, δεη, ???? και θα δείξει στο μέλλον

Δημοσ.

Δηλαδη ρε δημητρη θες Να μας πεις οτι στην ελλαδα βαινουν Ολα καλως.

Πας στο νοσοκομειο ολα ειναι καλα.

Αποφασιζει να κανου απεργια στα σκουπιδια αποφασιζουν να κοψουν το ρευμα αποφασιζουν να τερματισουν καθε ειδους τραπεζικη η χρηματιστιριακη συναλλαγη με το ετσι θελω.Αλλοι κλεινουν τα λιμανια.Υπαρχει στην περιοχη εργοστασιο που περιμενε ενα μηνα την πρωτη υλη με ολα τα μηχανηματα κλειστα και 30 ειδικευμενους εργατες που πρεπει να πληρωθουν.Ειναι δυνατον Κονταινερ πληρωμενο με γρανιτες να πρεπει να ξεφορτωθει σε ελληνικο λιμανι και να το εχουν καταλαβει οτι δεν το εχουν στο λιμανι οταν το καραβι εφτασε στην Νορβηγια.Μιλαμε για τρελλα πραματα.Δεν γινεται με αυτην την λογικη να προσελκυσεις επενδυσεις.

Ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα.Δεν ειναι δυνατον ολες οι διαδυκτιακες εταιρειες να στεινουν γραφεια στο λουξεμβοργο που εχει 15% φπα και να μην ερχονται στα νησια μας με λιγοτερο.Και ολα αυτα γιατι φοβουνται τον Κρατικο δεινοσαυρο,αλλα και τις συνδικαλιστικες πρακτικες,που ναι μεν εγω τις ενστερνιζομαι αλλα οχι οι επειχηρηματιες.Εσυ τωρα εισαι σε ενα απο τα πλουσιοτερα ταμεια,και με τις εισφορες σου εβαλες και συ το λιθαρακι σου να παρεις μια καλυτερη συνταξη και με το στανιο σου κολανε 2 ελειματικα για να ταισεις και αλλους απο το λιθαρακι σου.

Το ιδιο με το Τεβε που ειναι ενα μετριο ταμειο και στο δηθεν οτι θα το κανουν καλυτερο μας δωσαν το ΤΣΑ ενα ταμειο με σχετικα προβληματα.Εμενα με ρωτησαν αν δεχομαι στην περιουσια μου ξενα ταμεια.Οχι

Δυστηχως τα πραγματα ηρθαν ετσι ωστε αυτην την στιγμη εχουμε πιασει πατο απο εδω και περα μονο προς τα πανω μπορουμε να παμε και οχι προσ τα κατω.

Επισης τις τιμες απο την δεη τις καθοριζει το Υπουργειο Αναπτυξης και ποσο θα αγοραζει και ποσο θα πουλαει.

Οσο για το δημοσιο δεν ειναι πολλοι ανθρωποι οι οποιοι ειναι δραστηριοι και δεν μπορουν μπουν στην διαδικασια να γινουν δημοσιοι υπαλληλοι.

Την καταγγελια με την ιστοσελιδα δεν την εκανε ο Μακης αλλα μια νομικος που παραβρισκεται στην εκπομπη του.Αλλα 1000000 ευρω εσενα δεν σου ψιλιαζεται κατι.Οταν το ινσομνια εχει τουλαχιστον 1000 φορες περισστοερη κινηση απο αυτο το σιτε.Ναι υπαρχουν γιατροι που το κανουν αυτο που λες,το δεχομαι αλλα δεν ειναι πολλοι.Πολλοι ειναι οι γιατροι που σε περνουν πονηρα και αυτο το ξερεις.

Αντε η πυροσβεστικη μας ειναι για τα αναθεμα που νομιζω οτι οι ανθρωποι δεν μπορεσαν να κανουν κατι παραπανω.Στις Ηνωμενες πολιτειες οι πυροσβεστες γιατι δεν μπορουν να τις σβησουν τις φωτιες τους.Μηπως και εκεινοι δεν μπορουν.

Για τους αστυνομικους επρεπε να δεις το πρηγουμενο επεισοδιο του λαζοπουλου για να καταλαβεις.Ξερεις ποσοι αστυνομικοι μας χρησιμοποιουνται απο το συστημα.Πολιτικους δημοσιογραφους μεχρι και Ηθοποιους.

Και να ξερεις τους ΔΕΗτζηδες τους Βριζει ολη Η ελλαδα,και στο ξαναλεω διοτι βαλαν σε κινδυνο κοσμο.και οταν δεν υπολογιζεις τους συνανθρωπους σου τοτε εισαι για να σε κραζουν και να σε καταριωνται.Ξερεις ποσες τρκαρες εγιναν σε αυτο το διαστημα?

Γιατι η απεργια η δικη σου που γινεται με μεσα τα δημοσια οπως λες να με βαζει σε κινδυνο?Αρα σημαινει οτι δεν μπορεις να διαχειρισθεις το δημοσιο αγαθο.Τοτε να το παρει ενας ιδιωτης και νατο διαχειρισθει με την εποπτεια του Δημοσιου.

Δημοσ.

Εσυ δημητρη αν καταλαβεις οτι η δουλεια που κανεις δεν βγαζεις τα προς το Ζην τι Θα κανεις?

Θα αλλαξεις δουλεια σωστα.

Αυτοι που δουλευουν στο δημοσιο και κανουν υοοοσες απεργιες γιατι δεν παρετουνται αφου τα χρηματα ειναι λιγα.Να βγουν εξω και με το στηθος του να κερδισουν ποιο πολλα αφου τα αξιζουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...