Προς το περιεχόμενο

Απεργιες Δημοσιων Υπαλληλων

grdimis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί όχι; Λέει το Σύνταγμα ότι οι απεργίες γίνονται μόνο σε μη-βασικά είδη ανάγκης; Και αν όντως είναι έτσι γιατί δε βρέθηκε κάποιος να τους μηνύσει;

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατί όχι; Λέει το Σύνταγμα ότι οι απεργίες γίνονται μόνο σε μη-βασικά είδη ανάγκης; Και αν όντως είναι έτσι γιατί δε βρέθηκε κάποιος να τους μηνύσει;

Ναι, κάπου το λέει ;).

Δεν μπορεί κάποιος που εργάζεται σε ΔΕΚΟ ή σε εταιρία που προσφέρει κοινωνικά αγαθά (ρεύμα, νερό, αποκομιδή απορριμάτων, υγεία κλπ.)

να παρακωλύει την παροχή αυτών των αγαθών ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας απεργίας, και υπάρχουν κανονισμοί που επιβάλλουν την ύπαρξη προσωπικού ασφαλείας ώστε να παρέχονται απρόσκοπτα αυτά τα αγαθά. Οι δουλειές αυτές θεωρούνται λειτούργημα (τρομάρα τους) και υπόκεινται σε αυτή τη λογική.

Ήδη ξεκίνησαν και οι μηνύσεις. Κι εγώ ο ίδιος σκέφτομαι να κάνω μια αγωγή για αποζημίωση, έτσι για να υπάρχει. Κάποια στιγμή θα εισπράξω...

Στην πράξη εκτός από ένα 10% σε όλες αυτές τις υπηρεσίες που δουλεύουν σε επικίνδυνα πόστα, όλοι οι άλλοι είναι κωπρόσκυλα και διοικητικοί που διορίστηκαν με βύσμα και εις βάρος άλλων που το δικαιούνται περισσότερο και για ανύπαρκτες θέσεις....

Δεν ανέχομαι λοιπόν, όλοι αυτοί οι κωπροσκυλαρέοι ,που είναι οι πιο καλά αμοιβόμενοι με τις περισσότερες παροχές στην Ελλάδα (βάσει της αποδοτικότητας τους που είναι ελεεινή),

που τους πληρώνω εγώ από την τσέπη μου χωρίς να είναι επιλογή μου,

που κάνουν και άλλες δουλειές για τις οποίες δεν φορολογούνται εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους και σε βάρος της εργασίας τους σε μια δημόσια υπηρεσία και συνήθως με κοπάνες από αυτήν,

να κάνουν και κουμάντο στο σπίτι μου αποφασίζοντας πότε θα έχω ρεύμα και πότε όχι ή αντίστοιχα πότε θα μαζέψουν τα σκουπίδια μου και πότε όχι.

Αν δεν γουστάρουν τα προνόμια και το κωπροσκυλίκι τους, τότε ας παραιτηθούν και ας αναζητήσουν την τύχη τους στον ιδιωτικό τομέα, και όχι πίνοντας το αίμα το δικό μου.

Τις μέρες αυτές έχω χάσει πάνω από μια εργάσιμη μέρα και έχω χάσει τη μπάλα με τα ακυρωμένα ραντεβού και τις καθυστερήσεις...

Κανένας μπινές από δαύτους θα μου δώσει τα λεφτά που χάνω?

Και ένας από τους λόγους που το ασφαλιστικό πάει κατά διαόλου, είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες κωπρίτες που πληρώνονται με τα δικά μου λεφτά και δεν παράγουν τίποτα (εκτός από διαφθορά - γραφειοκρατία και προβλήματα).

Αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα εκατομύρια των συνταξιούχων κωπριτών δημοσίων υπαλλήλων, δε νομίζω ότι θα είχαμε τόσο μεγάλο πρόβλημα σήμερα.

Βέβαια δεν μπορούμε να απολύσουμε 600.000 άχρηστους δημοσίους υπαλλήλους και να στείλουμε στα τσακίδια και τους πολιτικούς που τους προσέλαβαν, μπορούμε να κρεμάσουμε μερικούς όμως για παραδειγματισμό:mad:

Δημοσ.

Φίλε μου αν δεν κατάλαβες δε διαφωνώ με αυτά που λες. Η διαφωνία μου υπάρχει στη γκρίνια του νεοέλληνα. Από τη στιγμή που η απεργία είναι παράνομη μπορεί ο οποιοσδήποτε να κάνει μηνύσεις. Το να κάθεσαι στον καναπέ σου και να φωνάζεις είναι για μένα απαράδεκτο.

Δημοσ.
Φίλε μου αν δεν κατάλαβες δε διαφωνώ με αυτά που λες. Η διαφωνία μου υπάρχει στη γκρίνια του νεοέλληνα. Από τη στιγμή που η απεργία είναι παράνομη μπορεί ο οποιοσδήποτε να κάνει μηνύσεις. Το να κάθεσαι στον καναπέ σου και να φωνάζεις είναι για μένα απαράδεκτο.

Η απεργια γινεται σε ολον τον κοσμο

Αλλα υπαρχει ειδοπιηση και καποιοι νομοι που πρεπει να προβλεφθουν προτου γινει απεργια.

Συμφωνα με τον Νομο πρεπει να υπαρχει παντα προσωπικο ασγαλειας σε ολες τις υπηρεσιες.

Πχ Για την ΔΕΗ Μπορει να βγαλει ΟΦ μονο το 12% των μοναδων και αυτα για λογους ασφαλειας.

Εχουν Πλακωσει Ολα τα επιμελητηρια να κανουν Μυνηση την ΔΕΗ για παραβιαση αυτου του Νομου και κατα πασα πιθανοτητα θα ζητησουν Αποζημιωσεις.

Μετα οταν κανεις απεργια στις Χωρες της Ευρωπαικης ενωσης Προγραματιζεται πριν απο ενα μηνα να ενημερωθει Η υπηρεσια και να βγει το Προσωπικο ασφαλειας.

Επισης βασει νομου Πρεπει να γνωριζουν Ονομαστικως ποιοι συμετεχουν στην απεργια απο το προσωπικο.

Εδω στην ελλαδα παιρνουν τις αποφασεις 3 με 4 μερες πριν την απεργια και την ανακοινωνουν.

Και Τελος

Επειδη δεν θελω να ειμαι Και ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ

ειδα την πρωινη εκπομπη του Αντενα και ειχε τον εκπροσωπο της απεργιας και συζητουσαν και λεει 15 χρονια εχουμε να κανουμε απεργια.Και ποιο πριν ιδιο στυλ απεργιας ειχε το 1978 που κλεισαν το ρευμα για 47 μερες.

Και να πω την καχυποψια μου γιατι στην ΔΕΗ κανουν απεργιες τετοιου τυπου μονο οταν κυβερνα ενα συγκεκριμενο Κομμα.Δεν ειναι Λιγο Συμπτωση?

Υ.Γ.Την καχυποψια μου την Βγαζω διχως να θελω να δωσω δικαιο στο συγκεκριμενο κομμα και επισης δεν θελω να κανω την συζητηση Πολιτικη απλα κανω μια παρατηρηση που με εκανε εντυπωση.

Δημοσ.

Φίλε grdimis,

Συμφωνώ απόλυτα στα λεγόμενά σου. Οι συμπτώσεις είναι πολλές (ας μην ξεχάσουμε την περίοδο 89-91, τα ίδια γίνονταν).

Δημοσ.

Τετοιες συμπτωσεις υπηρχαν και λιγο πριν καταλυθει η Δημοκρατια το 67. Το χαος πριν την επεμβαση. Φυσικα σημερα στο ονμα της Δημοκρατιας υπαρχει ασυδοσια και μη αναγνωριση του κοινωνικου χαρακτητα των ΔΕΚΟ...

Δημοσ.

Μπορουμε να που με και ενα καλο.Οι απεργιες του 1978 ηταν τοσο μεγαλης δειαρκειας που λογο το οτι επεφτε νωρις το φως και δεν υπηρχε τηλεοραση,δεν ειχαν τι αλλο να κανουν και το ριξαν στα παιδια,με αποτελεσμα να υπαρχει στο αντιστοιχο μηνα 5 φορες πανω οι γεννησεις.Ενω το 1980 η στατιστικη ξαναηρθε παλι στα ισα της.

Οσον αφορα για την διαπιστωση για το συγκεκριμενο Κομμα που ηταν κυβερνηση μην το παρετε πολιτικα και 2 μεγαλα κοματα ειναι για μπουνιδια,αλλα ειναι κατι που το διαπιστωσα και το ειπα διχως να θελω να παρεμβαλω πολιτικα.

Δημοσ.

Τα...υγιή ταμεία από πού τα φέραν; Πούλησαν χωράφια σπίτια προσωπική περιουσία και τα έφτιαξαν; Πάλι με δικά μας λεφτά, από τους δικούς μας φόρους είναι. Σου λέει στη ΔΕΗ π.χ. τόσα θα παίρνεις τόσες κρατήσεις κλπ ορίστε τα... υγιή ταμεία!!! Πολύ καλοί μισθοί τομέας υγείας άριστος, με δικά μας λεφτά όλα που τις βαφτίζουν δικές τους...κρατήσεις... Και από προσφορά στο κοινωνικό σύνολο; Δέκα κρατάν ένα στυλό, άλλοι δέκα μια σφραγίδα, παρακάτω άλλοι δέκα το ταμπόν για τη μελάνι της σφραγίδας...και ύφος...ύφοοος...Έλεος!!

Δημοσ.
Τα...υγιή ταμεία από πού τα φέραν; Πούλησαν χωράφια σπίτια προσωπική περιουσία και τα έφτιαξαν; Πάλι με δικά μας λεφτά, από τους δικούς μας φόρους είναι. Σου λέει στη ΔΕΗ π.χ. τόσα θα παίρνεις τόσες κρατήσεις κλπ ορίστε τα... υγιή ταμεία!!! Πολύ καλοί μισθοί τομέας υγείας άριστος, με δικά μας λεφτά όλα που τις βαφτίζουν δικές τους...κρατήσεις... Και από προσφορά στο κοινωνικό σύνολο; Δέκα κρατάν ένα στυλό, άλλοι δέκα μια σφραγίδα, παρακάτω άλλοι δέκα το ταμπόν για τη μελάνι της σφραγίδας...και ύφος...ύφοοος...Έλεος!!

Πρώτον όλοι κάνουν φορολογική δήλωση και οι μισθωτοί δεν μπορούν να κλέψουν (άρα ένας ΔΥ πληρώνει πάντα όλους τους φόρους του, τουλάχιστο από το μισθό του) επίσης μάντεψε: Πληρώνουν και όλες τις κρατήσεις για το ταμείο. Αρα δε στέκει το "εγώ σε πληρώνω", εκτός αν εννοείς ότι μόνο τα υλικά αγαθά πληρώνονται και όχι οι υπηρεσίες, αν εσύ βέβαια ξέρεις κάποιον να παρέχει υπηρεσίες δωρεάν OK. Άρα δε σε κλέβουν οι ΔΥ. Για την παροχή υπηρεσιών, επειδή όλοι πληρώνουμε τους φόρους μας σωστό είναι να έχουμε το προσωπικό που πρέπει καθώς και την ποιότητα υπηρεσιών που πρέπει συνεπώς το πράγμα σηκώνει πολλή κουβέντα για το πόσους πρέπει να πετάξουν έξω (πολλούς). Άποψή μου είναι ότι η ποιότητα των υπηρεσιών έχει ανέβει αλλά υπάρχει πρόβλημα στο "πλήθος" των υπαλλήλων. Μπορείς να κάνεις και μία βόλτα στα ΚΕΠ αν θέλεις κάποια διεκπεραίωση με το δημόσιο. Επίσης όλες οι χρηματικές υποθέσεις - δοσοληψίες εξυπηρετούνται και από τις τράπεζες.

Αυτά.

Δημοσ.

Εστειλα αυτο το μυνημα στο σαιτ της ΔΕΗ ....

Θελω με αυτο το μυνημα μου να εκφρασω την αγανακτηση πολλων πολιτων ως προς τις ενεργειες που σας ωθει το συνδικαλιστικο οργανο να προβειτε....

Με ποιο δικαιωμα εσεις σαν εργατικο δυναμικο της δεη βαζετε σε

κινδυνο τις ζωες και τα περιουσιακα στοιχεια διαφορων πολιτων με τις διακοπες ρευματος που αδικαιολογητα κανετε ως απεργιακη ενεργεια ?

Γνωριζετε οτι υπαρχουν ατομα που στηριζονται στο ρευμα για ιατρικες αναγκες , χωρις να υπολογισουμε και αυτους που εχουν ενα μαγαζι και πληρωνουν ολες τις υποχρεωσεις τους και με δυσκολια τα βγαζουν περα καθως και αυτους που εχουν λιγα τροφιμα στο ψυγειο τους και εξαιτιας σας τωρα κινδυνευουν να τους χαλασουν ???

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ???

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ???

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ....

Καντε συλλαλητηρια και πορειες οπως λεει το αναφαιρετο δικαιωμα σας

Θα μπορουσατε να στειλετε κι εσεις ενα μηνυμα αγανακτησης στον ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΕΗ ???

Δημοσ.
Εστειλα αυτο το μυνημα στο σαιτ της ΔΕΗ ....

Θελω με αυτο το μυνημα μου να εκφρασω την αγανακτηση πολλων πολιτων ως προς τις ενεργειες που σας ωθει το συνδικαλιστικο οργανο να προβειτε....

Με ποιο δικαιωμα εσεις σαν εργατικο δυναμικο της δεη βαζετε σε

κινδυνο τις ζωες και τα περιουσιακα στοιχεια διαφορων πολιτων με τις διακοπες ρευματος που αδικαιολογητα κανετε ως απεργιακη ενεργεια ?

Γνωριζετε οτι υπαρχουν ατομα που στηριζονται στο ρευμα για ιατρικες αναγκες , χωρις να υπολογισουμε και αυτους που εχουν ενα μαγαζι και πληρωνουν ολες τις υποχρεωσεις τους και με δυσκολια τα βγαζουν περα καθως και αυτους που εχουν λιγα τροφιμα στο ψυγειο τους και εξαιτιας σας τωρα κινδυνευουν να τους χαλασουν ???

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ???

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ???

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ....

Θα μπορουσατε να στειλετε κι εσεις ενα μηνυμα αγανακτησης στον ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΕΗ ???

ίσως ΚΑΙ ένα προς τη διοίκηση;;;;:mad:

Δημοσ.

Παρότι δεν πάω το αρχιΔεητζή επειδή έλεγε πέρσι πως παρεισφρύουν"κουκουλοφόροι" στις πορείες των φοιτητών εντόυτοις μπράβο του που στον αγώνα που έχει ξεκινήσει δε διστάσει να τα βάλει και με τη δικαιοσύνη με το "Σανιδάδες".Ναι δεν ξέρω αν απεχθάνομαι περισσότερο τους μπάτσους ή τους δικαστές ως εξουσιαστικούς μηχανισμούς.

Το θέμα είναι ποιος τους έδωσε αυτά τα προνόμια.Γιατί και μένα αν μου κανόνιζαν ραντεβού με τη Νάιτλι και μετά δεν ερχόταν ε κάπου θα χαλιόμουνα.

Μετά θα σε βρίζουν οι καταστηματάρχες στο κέντρο:P

Δημοσ.

Δεν ειναι Πλεον ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ειναι και αν θελουν ας το πιστεψουν και αν δεν θελουν καλα να παθου μια εισηγμενη εταιρεια στο χρηματηστηριο με Κυριο μετοχο το ελληνικο Δημοσιο.

Απο καρδιας μου ευχομαι να που λησει το δημοσιο ολο του το μεριδιο και να μην κρατησει ουτε μια μετοχη.

Τοτε με το καλο να ριχνετε τους διακοπτες αν θελετε και να δειτε που θα πατε.

Ουτε για παρκαδορους σε ξενυχταδικα δεν θα σας περνουν.

Δημοσ.
Δεν ειναι Πλεον ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ειναι και αν θελουν ας το πιστεψουν και αν δεν θελουν καλα να παθου μια εισηγμενη εταιρεια στο χρηματηστηριο με Κυριο μετοχο το ελληνικο Δημοσιο.

Απο καρδιας μου ευχομαι να που λησει το δημοσιο ολο του το μεριδιο και να μην κρατησει ουτε μια μετοχη.

Τοτε με το καλο να ριχνετε τους διακοπτες αν θελετε και να δειτε που θα πατε.

Ουτε για παρκαδορους σε ξενυχταδικα δεν θα σας περνουν.

το ξέρουν.

άλλωστε αν δεν ηταν εισηγμένη στο χρηματιστήριο δεν θα πλήρωνες 30% αύξηση στο ρεύμα σε ενα χρόνο. αυξηση που υποθέτω ειναι μικρότερη απο την άυξηση που πηρες εσυ.

ουτε σε κανα δυο χρόνια που θα αποκρατικοποιηθεί πλήρως θα πληρώνεις το ρευμα σε ακριβότερη τιμή απο αυτή που αγοράζει σήμερα η δεή απο τους ιδιώτες.

οσο για παρκαδόρους. εκει εχουν πιασει τα ποστα οι αστυνομικοι και δεν μπαίνει άλλος κλάδος.

παρεπιπτώντος μιας και θεωρείς οτι κάνουν και ευκολή δουλειά. εσυ γιατι δεν πας να γίνεις εναερίτης? γιατί δεν πας να ζησεις κοντά σε κανα εργοστάσιο η να δουλέψεις στα ορυχεία του λιγνίτη?

η μηπως η πλειοψηφία των εργαζομένων ειναι στα γραφεία. γιατί αν ειναι στα γραφεία πως γίνεται να μένουν εκτός οι μονάδες και να μην έχεις ρευμα?

Δημοσ.
το ξέρουν.

άλλωστε αν δεν ηταν εισηγμένη στο χρηματιστήριο δεν θα πλήρωνες 30% αύξηση στο ρεύμα σε ενα χρόνο. αυξηση που υποθέτω ειναι μικρότερη απο την άυξηση που πηρες εσυ.

Φιλε η αυξηση που πηρε Η δεη ειναι πολυ μικρη μπροστα στο Πετρελαιο.Και επειδη στην Δεη τα ποιο πολλα λειτουργουν με πετρελαιο σωστα αυξηθηκε το ρευμα.

ουτε σε κανα δυο χρόνια που θα αποκρατικοποιηθεί πλήρως θα πληρώνεις το ρευμα σε ακριβότερη τιμή απο αυτή που αγοράζει σήμερα η δεή απο τους ιδιώτες.

Να Πουληθει να γλυτωσουμε απο τον Φασισμο της ΔΕΗ

οσο για παρκαδόρους. εκει εχουν πιασει τα ποστα οι αστυνομικοι και δεν μπαίνει άλλος κλάδος.

Τοτε ουτε στην Λαντζα θα τους περνουν

παρεπιπτώντος μιας και θεωρείς οτι κάνουν και ευκολή δουλειά. εσυ γιατι δεν πας να γίνεις εναερίτης? γιατί δεν πας να ζησεις κοντά σε κανα εργοστάσιο η να δουλέψεις στα ορυχεία του λιγνίτη?

.

Αγαπητε οι χαμηλομισθοι εναεριτες που οντως κανουν δυσκολη δουλεια εχουν καποιο Μπονους για την επικυνδινη Δουλεια και Οσον αφορα την ασφαλιση τους?

Παντως οι Λατομοι στην Δραμα 700 ευρω παιρνουν και δεν δικαιουνται βαρεως,και ας ειναι στις 40αρες το καλοκαιρι.Τα βαρεως τα παιρνουν οι Ραδιοεκφωνητες και οι DJ.αλλα και σιγουρα κατι Δεητζηδες που καθονται πανω 5 ωρες πανω απο το Μονιτορ.

η μηπως η πλειοψηφία των εργαζομένων ειναι στα γραφεία. γιατί αν ειναι στα γραφεία πως γίνεται να μένουν εκτός οι μονάδες και να μην έχεις ρευμα?

Οι περισσοτεροι ειναι στα γραφεια και το ξερεις οταν ειναι κανα εργο εκτος γραφειου το δινουν σε κατασκευαστικη εταιρεια και αυτοι Κανους τους Επιβλεποντες η τους Βοηθους επιβλεποντες Η τους βοηθους των Βοηθων επιβλεποντων Κ.ο.Κ αλλα μεχρι της 12 γιατι μετα εχει ουζακι.

Και αυτοι που ειναι στους Λιγνιτες ειναι Συμβασιουχοι δεν ειναι σαν τους τυπους με τα lacoste που βαλαν χειροπεδες και κλεισαν το εργοστασιο.

Και αν ειναι μαγκες αυτοι που κλεισαν τις εισοδους των εργοστασιων να πανε στα καναλια με τις φορολογικες δηλωσεις τους και να πουνε παιρνω 2000 και θελω αυξηση.αλλα και να μας πουν και ποσο ΕΦΑΠΑΞ αλλα και με ποσα χρονια υπηρεσιας θα βγουν στην συνταξη αλλα και τι συνταξη θα παιρνουν.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ,KAI ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ

Και επειδη βλεπω οτι ξερεις πολλα για την δεη

Για πεσμου αυτοι που φευγουν φετος απο την δεη ειναι αληθεια οτι παιρνουν 128000 ευρω εφαπαξ.

Επισης για πεσμου γιατι συνηθως κλεινουν τους διακποτες οταν ειναι ενα συγκεκριμενο κομμα Κυβερνηση.1978,1989 1992 2008.Δωσε μου μια απντηση οπως απαντησα και εγω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...