Προς το περιεχόμενο

SAPPHIRE RADEON HD3870 Χ2 1GB GDDR3 PCI-E RETAIL

Αmbient

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να παρω για κάρτα γραφικών την SAPPHIRE RADEON HD3870 Χ2 1GB GDDR3 PCI-E RETAIL !http://www.sapphiretech.com/gc/products/products_overview.php?gpid=209&grp=3

Πιστεύετε ότι είναι καλή ή πιστεύετε οτι μπορώ να βρώ καλύτερη ή κάτω από 1gb που να μην έχει μεγάλη διαφορά και φθηνότερη;

Δημοσ.

ειναι η ποιο δινατη καρτα της αγορας αλλα με καποιες πρωιποθεσεις !

πρεπει το παιχνιδι να υποστιριζει 2 καρτες γραφεικων για να δουλεψουν κ οι 2 επεξεργαστες της κατρας, διαφορετικα δουλευει μονο ο ενας! διλαδι στο crysis πρεπει να βαλεις το τελευταιο πατς για να ενεργοποιηθει αυτη η επιλογη στην μηχανη χραφεικων του....

αυτο ομως ισχιει περισοτερο στις κατρες της nvidia....

google-αρε λιγο να δεις στατιστικα....

γιατι δεν περνεις μια HD3870 η μια 8800?

τι να την κανεις τοσο μεγαλη καρτα?

αν θες ομως περιμενε μερικες μερες μεχρι να βγει η 9800gt θα εχει σχεδον τα ιδια € κ δεν θα εχει προβλιματα ασιμβατοτιτας οπως η 3870χ2

τι υπολογιστη εχεις?

Δημοσ.
ειναι η ποιο δινατη καρτα της αγορας αλλα με καποιες πρωιποθεσεις !

πρεπει το παιχνιδι να υποστιριζει 2 καρτες γραφεικων για να δουλεψουν κ οι 2 επεξεργαστες της κατρας, διαφορετικα δουλευει μονο ο ενας! διλαδι στο crysis πρεπει να βαλεις το τελευταιο πατς για να ενεργοποιηθει αυτη η επιλογη στην μηχανη χραφεικων του....

αυτο ομως ισχιει περισοτερο στις κατρες της nvidia....

google-αρε λιγο να δεις στατιστικα....

γιατι δεν περνεις μια HD3870 η μια 8800?

τι να την κανεις τοσο μεγαλη καρτα?

αν θες ομως περιμενε μερικες μερες μεχρι να βγει η 9800gt θα εχει σχεδον τα ιδια ? κ δεν θα εχει προβλιματα ασιμβατοτιτας οπως η 3870χ2

τι υπολογιστη εχεις?

Πωπω ορθογραφια!

Δημοσ.

Eυχαριστώ πολύ john-lamia γι αυτό ακριβώς έκανα το topic αυτό,ευχαριστώ για τις συμβοθλές ο υπολγιστής που πρόκειται να πάρω αν και το έχω γράψει και σε άλλο topic είναι:

CPU: INTEL CORE 2 QUAD CORE Q6600 2.40 GHZ LGA775 - 1066 FSB - BOX

CASE:THERMALTAKE VB1000BWS SOPRANO WINDOW BLACK

VGA:SAPPHIRE RADEON HD3870 Χ2 1GB GDDR3 PCI-E RETAIL

M/B:ASUS P5K PREMIUM WIFI/AP

PC COOLER:ZALMAN CNPS9700 NT LED

PSU:THERMALTAKE W0104 TOUGHPOWER 650W

RAM:CRUCIAL BL2KIT12864AA1065 BALLISTIX 2GB (2X1GB) PC8500 DDR2 1066MHZ

HARD DISC:SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST3500320AS 500GB SATA2

Δημοσ.
Eυχαριστώ πολύ john-lamia γι αυτό ακριβώς έκανα το topic αυτό,ευχαριστώ για τις συμβοθλές ο υπολγιστής που πρόκειται να πάρω αν και το έχω γράψει και σε άλλο topic είναι:

CPU: INTEL CORE 2 QUAD CORE Q6600 2.40 GHZ LGA775 - 1066 FSB - BOX

CASE:THERMALTAKE VB1000BWS SOPRANO WINDOW BLACK

VGA:SAPPHIRE RADEON HD3870 Χ2 1GB GDDR3 PCI-E RETAIL

M/B:ASUS P5K PREMIUM WIFI/AP

PC COOLER:ZALMAN CNPS9700 NT LED

PSU:THERMALTAKE W0104 TOUGHPOWER 650W

RAM:CRUCIAL BL2KIT12864AA1065 BALLISTIX 2GB (2X1GB) PC8500 DDR2 1066MHZ

HARD DISC:SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST3500320AS 500GB SATA2

Λοιπον για να σοβαρευτουμε, για μενα περιμενε την καινουρια 3870χ2 που θα εχει GDDR4 και καποια σημαντικα revisions στον πηρυνα του chip. Επισης θα βγουν και νεοι drivers που θα εκμεταλευονται πιο αποτελεσματικα τους δυο πηρυνες. Θα εχει σημαντικη διαφορα απ'οτι λενε αρκετοι...Αν εχεις σκοπο να περιμενεις μεχρι το τελος του μηνα να σου δωσω και παραπανω πληροφοριες

Παρε μια γευση...http://www.vr-zone.com/?i=5633

και εχει και HDMI...

Παρε κι αλλο link για να δεις γιατι αξιζει να περιμενεις...

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5957&Itemid=1

Επισης διαφωνω με τον επεξεργαστη που προκειται να παρεις. Σε δυο βδομαδες (επιτελους) βγαινουν οι νεοι Quad και θα εχουν τουλαχιστον 10% καλυτερη αποδοση και χαμηλοτερη καταναλωση ταυτοχρονα...

Δημοσ.

Περιμενε λιγο ακομα γιατι η 3870χ2 θα πεσει κιαλο(σε Ευρω) τωρα πυο θα βγουνε οι 9χχχ της πρασινης.

Για τον επεξεργαστη συμφωνω με τον panos7.

Δημοσ.

Thanks ρε μάγκες ήμουν έτοιμος να πάρω υπολογιστή πολύ σύντομα, αλλά τώρα θα περιμένω όσο και όσο(καλά τουλάχιστον μέχρι το πάσχα) το μόνο που ελπίζω είναι να μην δώ τρλές τιμές και απογοητευθώ.Όπως έχω πεί να μην ξεπερνάω τα 1300 Ε(χωρις οθόνη)....

Δημοσ.
Thanks ρε μάγκες ήμουν έτοιμος να πάρω υπολογιστή πολύ σύντομα, αλλά τώρα θα περιμένω όσο και όσο(καλά τουλάχιστον μέχρι το πάσχα) το μόνο που ελπίζω είναι να μην δώ τρλές τιμές και απογοητευθώ.Όπως έχω πεί να μην ξεπερνάω τα 1300 Ε(χωρις οθόνη)....

Ο Q9450 θα εχει μαλλον 280 euros. Δηλαδη ενα 50αρικο συν απο τη σημερινη τιμη του 6600. Αξιζει τη διαφορα. Οποτε κανε τους υπολογισμους σου...Επισης αφου φτανεις σχετικα ψηλα σε budget παρε μητρικη με το χ48.Θα κανεις και overclocking κιολας. Μεχρι το Πασχα που λες 100% θα εχουν βγει ολα αυτα που εχουμε πει. Βαλε σε αυτα και τη νεα 3870x2 χτιζεις Super μηχανημα (αρκει να το αξιοποιησεις βεβαια)...Στα λεω γιατι και εγω στην ιδια μοιρα βρισκομαι...Περιμενω επιτελους να βγουν και να κανω κινηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...