Hal9000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δάκρυα χαράς πλημμύρισαν τα μάτια μας μόλις είδαμε τα δύο μοντέλα 11ʼ και 31ʼ ιντσών της Samsung που χρησιμοποιούν τη τεχνολογία OLED που αναμένεται να αντικαταστήσει τη τεχνολογία των LCD/Plasma τηλεοράσεων. Η στιγμή αυτή αργεί αφού η τεχνολογία βρίσκεται στα πρώτα της βήματα και όπως χαρακτηριστικά μας ανέφεραν, τα πρώτα μοντέλα αναμένονται στην αγορά το 2010 !!! Μέχρι τότε θα μπορούμε να ονειρευόμαστε τη καλύτερη εικόνα που έχουμε δεί ποτέ με απίστευτα χρώματα και πολύ λεπτό πάχος. [vm]758856[/vm] Site: Samsung
andr3as Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 To 2010 δεν απέχει πολύ.... απλά το κόστος να είναι λογικό...
venejo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Οι OLED θα ειναι φανταστικές. Θα έχουν το κοντράστ που είχαν και οι CRT (και δεν έχουν οι LCD) και πολύ πιο λεπτές ακόμα.
21century Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Σε κανα 2 χρόνια η παραπάνω τεχνολογία θα έχει ωριμάσει αρκετά ώστε να καταστεί προσιτή στον χρήστη, οπότε θα έχουν ανέβει παράλληλα και οι αναλύσεις..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 καλά μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δεν ξερω τι θα γινει σε 2 χρονια αλλα ηδη απο τωρα δειχνουν πολυ εντυπωσιακες...
michael92 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Όντως θα συμφωνήσω. Η φωτογραφική μου έχει οθόνη OLED και είναι φανταστική εικόνα αν και σε 2,5inch:-D.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δάκρυα χαράς πλημμύρισαν τα μάτια μας μόλις είδαμε τα δύο μοντέλα 11ʼ και 31ʼ ιντσών της Samsung που χρησιμοποιούν τη τεχνολογία OLED που αναμένεται να αντικαταστήσει τη τεχνολογία των LCD/Plasma τηλεοράσεων. Όντως πολύ κλάμα. Παίζει να περιέχουν και κρεμμύδι;
jsmith6 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Όντως θα συμφωνήσω. Η φωτογραφική μου έχει οθόνη OLED και είναι φανταστική εικόνα αν και σε 2,5inch:-D. Ποιά φωτογραφική έχεις;
Apokleiros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Παιδες σημερα γυρισα απο cebit, απλα θα το πω επειδη την ειδα , θεωρω οτι αυτα που εχουμε σπιτια μας δεν ειναι τηλεορασεις αλλα καζανακια! Απλα η εικονα της ειναι απο αλλο πλανητη! Γενικα δυναμικη παρουσια απο samsung και xbox 360 με τα τουρνουα και τα events!
tzinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 εχω γραψει καμια 10ρια φορες για το iriver clix2 mp3 player που εχω, εχει Amoled 2.2¨ οθονη και σε αυτο το μεγεθος ειναι οτι καλυτερο εχω δει, φοβερη ευκρινεια και γωνιες θεασης. Φανταζομαι ιδια τεχνολογια ειναι.
Vegas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 πριν από λίγους μήνες μας χάλασε η sony των 21" και παρά το ότι ΟΛΟΙ οι γνωστοί και φίλοι ΟΛΟΙ οι πωλητές ΟΛΟΣ ο πλανήτης ψωνίζει LCD PLASMA εμείς πήραμε μια PHILIPS CRT 21"! Δεν αντιλέγω για την τεχνολογία και το ότι αλλάζει κάθε λίγους μήνες... ήδη ο Η/Υ μου μέσα σε λίγα χρόνια έχει κοστίσει πάνω από πέντε χιλιάδες ευρώ με τις κάρτες γραφικών να μετράνε πάνω από χίλια πεντακόσια ... για τα Ελληνικά δεδομένα χρημάτων δεν δίνεις λεφτά για μια συσκευή που πριν 10 χρόνια είχε το ίδιο "βάρος " στο νοικοκυριό με τις λευκές συσκευές (!) αλλά πλέον ακολουθεί το ρυθμό αλλαγής των υπολογιστών.. εδώ την πάτησε κόσμος όπως και στα video που έγιναν dvd όπως και στις φωτογραφικές μηχανές... απλά δείτε LCD σε αναλογικό σήμα... όπως και τις άλλες "σύγχρονες" λύσεις σε video και φωτό... promotion να πουλήσουν σε μια αγορά λιγότερο υποψιασμένη από εκείνη των υπολογιστών ..κοινώς κλέβουν εκκλησιές ... ΟLED εεε ;; περιμένετε τις AMOLED και ίσως τότε θα δούμε ... μέχρι τότε αφήνω τον κόσμο να ψωνίζει και να έχω πχ το κινητό μου με 104 ευρώ ψιλό με κάμερα megapixel με Usb bluetooth IR memory expansion κλπ κλπ κλπ κλπ γιατί ο πλανήτης που μπορεί και όχι η Ελλάδα που πρέπει να χρεωθεί για να μπορεί αγοράζει τη τελευταία λέξη ... υπομονή μέχρι αυτό που πρέπει και όχι ότι τρέχει τώρα να φτάσει στην τσέπη του μέσου έλληνα
drdedus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 να ρωτήσω άλλες οι oled άλλες οι led ? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1013351
FarCry Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 να ρωτήσω άλλες οι oled άλλες οι led ? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1013351 http://techluver.com/2007/11/29/samsung%e2%80%99s-super-clear-led-backlit-panels-now-featured-in-premium-lcd-tvs/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα