Steven Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Προφανως και είναι χρήσιμο στην Αθήνα αλλά όχι στο κινητό... (άποψη μου δηλαδή...) Και ναι ξεπερνάει άνετα σε δυνατότητες τα PDA και όταν βλέπω και πόσο χοντρά είναι και πόσο άσχημα εμφανισιακά τότε εγώ προσωπικά όχι δεν θέλω PDA... Όσο για το windows mobile...καλά ντάξει ασχολίαστο... Χαβαλετζίδικη ιστοριούλα που μου έτυχε: Έρχεται ο τύπος από το ταχυδρομείο να μου παραδώσει πακέτο στο σπίτι και όταν ήταν να υπογράψω κάτι έκανε εκεί και καθυστερούσε.. Του κάνω τι έγινε? Ε μου λέει κάτι έπαθε το μηχάνημα... Windows έχει του λέω? Ναι απαντάει με απόγνωση στο πρόσωπο του... To iphone απλά σκίζει αυτή τη στιγμή και φαίνεται και από τις πωλήσεις του... Πολλοί έχετε πρόβλημα στο να καταλάβετε τι θέλει πια ο κόσμος... Δεν θέλει ούτε το καλύτερο που κυκλοφορεί στην αγορά ούτε να έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά! Θέλει κάτι που ΑΠΛΑ να δουλεύει και να έχει την υπολογιστική και softwarιστική ισχύ να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του . Θέλει κάτι όμορφο και κάτι που να μην χρειαστεί ΠΟΤΕ να ασχοληθεί μαζί του για οτιδήποτε πέρα από τη δουλειά του. Θέλει κάτι που να το πάρει στα χέρια του και μετά από μισή ώρα να μπορεί να το χειριστεί άψογα.. Γιατί εσείς και εγώ μπορεί να τα καταφέρνουμε με οτιδήποτε μας δώσουν αλλά η γη δεν κατοικείται μόνο από φρικιά 16-25 ετών που παίζουν με μηχανήματα απο τα 5 τους! Και όλα αυτα ισχύουν όχι μόνο για το το iphone αλλά και για όλα τα υπόλοιπα προιόντα της apple. Για αυτό το ipod γαμεί χρόνια τώρα, για αυτό το iphone έχει μετά από 9 μήνες 40% των smartphones στην αμερικάνικη αγορά... Και να δείτε τι έχει να γίνει από Ιούνη με SDK και 3G....Τα καλά έπονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 μαλιστα λειπει το ενα λειπει το αλλο αλλα εχει κ 700ε!!! Το αν λείπει κάτι είναι υποκειμενικό ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός... Τα 700 τώρα που ακριβώς τα είδες?.. Έτσι απο περιέργεια ρωτάω δηλαδή.. Εγώ γιατί θα το πάρω με περίπου 350 euro? Τόσο έξυπνος είμαι τελικά και δεν το ήξερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 1. Μην κρίνετε μια συσκευή πριν την πιάσετε στα χέρια σας. Αποκλείεται να πιάσετε το iPhone και να πείτε μετα "τα PDA ειναι καλύτερα". Μονο που βαζουμε σε σύγκριση το Windows Mobile με το MacOs, πιστεύω ειναι ιεροσυλία για το iPhone. Δουλέψτε ενα iPhone 15' και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το λατρέψετε. Εγώ προσωπικά το μονο αρνητικό που του εχω βρει, ειναι ο τρόπος γραφής sms που σε δυσκολεύει αρκετά με τους μικρούς χαρακτήρες. Απο εκει και πέρα, οτι και να ζητήσεις έχει ήδη βγει μεσω του installer, οπότε... iPhone4ever! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georginiogr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Λογια-λογια-λογια και απο ουσια τιποτα. Ξαναρωταω λοιπον. Ποιες ειναι οι καινοτομες τεχνολογιες που εισαγει το καλοδιαφημησμενο IPHONE που ξεπερνανε καποιο αξιολογο PDA. Εκτος και αν θεωρειτε καινοτομο τεχνολογια το design του. Απο εκει και περα... για το αν ειναι ευκολο καποιος να χειριστει πληρως ενα PDA με Windows Mobile ας αναλογιστει κατα ποσο ευκολα μπορει να χειριστει το PC του ....γιατι ο τροπος διαχειρισης ειναι παρεμφερεις και αρκετα πιο απλος. Αν θελει καποιος να δει το απολυτο τεχνολογικο χασμα ας συγκρινει ενα IPHONE με το HTC Tytn2. Ειναι βεβαια αρκετα πιο ακριβο αλλα αυτα που προσφερει αναλογα με την τιμη του ειναι ετη φωτος μακρια απο αυτα που προσφερει το iphone για τα λεφτα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Ξαναρωταω λοιπον. Ποιες ειναι οι καινοτομες τεχνολογιες που εισαγει το καλοδιαφημησμενο IPHONE που ξεπερνανε καποιο αξιολογο PDA.. To πραγματικα απολυτα λειτουργικο interface του,που απευθυνεται στον οποιονδηποτε απλο χρηστη.. Απλο,ομορφο,λειτουργικο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georginiogr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 To πραγματικα απολυτα λειτουργικο interface του,που απευθυνεται στον οποιονδηποτε απλο χρηστη..Απλο,ομορφο,λειτουργικο ... Χα! Ξερεις ποσα plug-in κυκλοφορουν για τα WINDOWS MOBILE? Υπαρχει δε και ενα που σου δινει τη δυνατοτητα να εχεις το intreface του IPHONE. Παιδια, μπορειτε να κανετε απειρα πραγματα με καποιο PDA στα ιδια λεφτα με το IPHONE. Μην τρωτε διαφημηση! Δειτε και το βιντεκακι που παραθετω. http://www.youtube.com/watch?v=U0EDd85F2pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Επειδή τυχαίνει να ξέρω πόσα plugins κυκλοφορούν στα wm, αυτό το plugin είναι αυτό που σου τρώει τη μισή ραμ, που σέρνει το σύστημα, που για λίγα sec εμφανίζει από κάτω την today screen πριν μεταβείς στην επόμενη iphone οθόνη ή ανοίξεις ένα πρόγραμμα; Μια τέτοια εφαρμογή μπορεί να θυμίζει οπτικά το iphone, ουσιαστικά όμως δεν σου δίνει απολύτως τίποτα. Δεν κερδίζεις κάτι, μόνο χάνεις. Ούτε τον επεξεργαστή, ούτε την οθόνη του iphone θα αποκτήσεις. Απλά βαραίνεις ακόμα περισσότερο μια συσκευή με ένα έτσι και αλλιώς βαρύ και προβληματικό λειτουργικό με memory leaks και άλλα πολλά... ΥΓ. Επίσης, όλα τα προγράμματα που ανοίγει ο τύπος στο m600 του βίντεο, είναι ήδη ανοιχτά... ήταν γρήγορο το m600 αλλά όχι κ έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 "βαρύ και προβληματικό λειτουργικό με memory leaks..." πόσο κομψά το έθεσες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georginiogr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Εμενα παντως στο βιντεακι δε μου φανηκε να σερνετε το μηχανακι.... πετουσε θα ελεγα. Και δε νομιζω οτι υπαρχει καποια τοσο βαρυα εφαρμογη για εναν τουλαχιστον samsung 400αρι και 60αρα ram που να γονατιζει το μηχανακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Το αν λείπει κάτι είναι υποκειμενικό ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός... Τα 700 τώρα που ακριβώς τα είδες?.. Έτσι απο περιέργεια ρωτάω δηλαδή.. Εγώ γιατί θα το πάρω με περίπου 350 euro? Τόσο έξυπνος είμαι τελικά και δεν το ήξερα? μονο εξυπνος? αστερι... http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=5576&cPath=1_340&zenid=s2dm2jtp358svu1utk2fca8te1 Κοιτα μονο με τα 350ε π θα παρεις μην παρεις κανα κινεζικο μαιμου π κυκλοφορησαν. τεσπα για να τελειωνουμε περα απο το πουλ-μουρ που μπορει να πουλανε οι ιδιοκτητες του σε ασχετες παρεες που ολοι να τον ρωτανε για το iphone δεν νομιζω οτι μπορω να αποδεχτω κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 μονο εξυπνος? αστερι... http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=5576&cPath=1_340&zenid=s2dm2jtp358svu1utk2fca8te1 Κοιτα μονο με τα 350ε π θα παρεις μην παρεις κανα κινεζικο μαιμου π κυκλοφορησαν. Μόνο που η τιμή που παραθέτεις δεν είναι επίσημη, είναι παραεισαγωγής. Οπότε ο παραεισαγωγέας το κοστολογεί όσο θέλει. Μην την παρουσιάζεις ως επίσημη. Όταν γράφουμε κάτι, καλύτερα να μπορούμε να το υποστηρίζουμε... τεσπα για να τελειωνουμε περα απο το πουλ-μουρ που μπορει να πουλανε οι ιδιοκτητες του σε ασχετες παρεες που ολοι να τον ρωτανε για το iphone δεν νομιζω οτι μπορω να αποδεχτω κατι αλλο. ΟΚ, υποθέτω ότι έχεις κάνει χρήση του τηλεφώνου και μιλάς εκ προσωπικής πείρας... Από τους γνωστούς μου, μόνο ο LL_NEO έχει πάρει iPhone και το επέστρεψε μέσα σε 1 εβδομάδα διότι δεν του έκανε. Αυτός τουλάχιστον έχει hands-on expierence. Εσύ ξέρεις το τηλέφωνο από κοντά ή μόνο από διηγήσεις - φωτογραφίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 περιμενουν στην ελλαδα να τους ετοιμασετε τα ελληνικα κ καποια στιγμη θα το φερουν.. αν δεν κανω λαθος ουτε στην αμερικη πωλειτε ξεχωριστα αλλα μονο με συμβολαια εταιριων. απο ebay ποσο τα παιρνουν 350-500? φτανει να μην τους κατσει τελωνειο... ε δεν ειναι κ τοσο δυσκολο να το χεις χειρηστει καποια ωρα... δεν ειπα οτι δεν ειναι καλο αλλα οχι για τα λεφτα που το δινουν εδω.για τα 330-400ε π τα παιρνουν στο ebay μια χαρα ειναι αλλα οχι να το θεωρειτε κ καλυτερο απο pda οπως διαβασα παραπανω που χουν 600-700ε οταν λειπουν τα αυτονοητα για κινητα ανω 500ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα