Galans Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα χρειάζομαι βοήθεια για το modem Pirelli discus wirelles voip ag v.1-t. Το πήρα από την ON Telecoms. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω manual και αν δουλεύει με οποιοδήποτε παροχό ADSL ?
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 θεωρητικα ολα τα adsl routers δουλευουν παντου στον κοσμο που υπαρχει adsl.to manual 8α ειναι μεσα σε καποιο cd η σε εγχειριδιο αλλιως 8α υπαρχει στο site της εταιρειας.
juliost Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 έχω το συγκεκριμένο router από κάποιο φίλο αλλά δεν έχω τις οδηγίες...Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω το manual της συσκευής??? Στο site της pirelli δεν υπαρχει... Αν όχι, ποιοί είναι οι default κωδικοί για την είσοδο στο web interface της συσκευής ώστε να μπορέσω να το ρυθμίσω????? ευχαριστώ πολύ!
nick#18 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 δεν δουλευει σε ολα τα δικτυα, μονο στης ΟΝ...
eski Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Αν καταφερεις και πεισεις κανα καλο τεχνικο να μπει και να στο ξεκλειδωσει ωστε να δουλευει με user: bussines pswd:admin (σωστα τα δινω) αυτο που θα δεις δε θα εχει σχεση. Ενα σωρο επιλογες εχει. Προσοχη ομως εαν του κανεις hard reset θα κλειδωσει παλι (user: on pswd: on)
poulinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 δεν δουλευει σε ολα τα δικτυα, μονο στης ΟΝ... επειδη οι ρυθμισεις για το ιντερνετ ειναι ολες ιδιες για ολους τους provider για αυτο ειπαοτι παιζει παντου ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΛΕΙΔΩΜΑ στο usernameγια να μην δεχτει κατι αλλο.
nick#18 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 επειδη οι ρυθμισεις για το ιντερνετ ειναι ολες ιδιες για ολους τους provider για αυτο ειπαοτι παιζει παντου ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΛΕΙΔΩΜΑ στο usernameγια να μην δεχτει κατι αλλο. σε 2 που εχουν περασει απο τε χερια μου απο φιλους και ενα που μου εδωσαν, σε κανεαν δεν μπορω να αλλαξω username ειναι απο την on περασμενα μεσα...θελουν unlock εκτος αν αλαξαν τωρα το συστημα τους...
poulinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 σε 2 που εχουν περασει απο τε χερια μου απο φιλους και ενα που μου εδωσαν, σε κανεαν δεν μπορω να αλλαξω username ειναι απο την on περασμενα μεσα...θελουν unlock εκτος αν αλαξαν τωρα το συστημα τους... ναι μονο αυτο μπορουν να κλειδωσουν.δεν ξερω αν περασεις firmware update τι γινετε.αν και αχρηστο ρουτερ ειναι για να το κρατησεις σε αλλη ετερεια.
kostaspatra Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 καταφερε κανεις τελικα να το ξεκλειδωσει το ρουτερ αυτο?
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 δες εδω http://www.adslgr.com/forum/archive/index.php/t-87644.html επισης δεν σε αφηνει να περασεις αλλο firmware?oute me reset defaults σε αφηνει να μπεις σαν admin?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.