nikos papas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Πηρα χθες το Lacie τον συνδεσα και ολα οκ. κανενα προβλημα.Ομως παρατηρησα οτι ενω εχω σβησει τον υπολογιστη,απ το σκληρο ακουγεται ενας ανεπαισθητο χρ.χρ, το οποιο παυει μονο οταν βγαλω το σκληρο απο την μπριζα.Μηπως υπαρχει καποιο προβλημα η ετσι ειναι το κανονικο?
com_hs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ναι όταν τελειώνεις πρέπει να τον βγάζεις απο την πριζα είναι φυσιολογικό και μη ξεχνάς τη ασφαλή κατάργιση για να μην έχεις κανένα πρόβλημα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Nαι κανονικο ειναι. Απλα κλεινε τον εσυ οποτε δεν τον χρειαζεσαι.
Vice Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 δεν έχει κουμπάκι από πίσω από το σκληρό που ανοίγει και κλείνει?
nikos papas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ναι όταν τελειώνεις πρέπει να τον βγάζεις απο την πριζα είναι φυσιολογικό και μη ξεχνάς τη ασφαλή κατάργιση για να μην έχεις κανένα πρόβλημα Οταν λες ασφαλη καταργηση?
Vice Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 οταν συνδέσεις κάποια συσκευή USB στον υπολογιστή σου εμφανίζεται ένα εικονίδιο κάτω δεξιά στο tray. Οταν θέλεις να αποσυνδέσεις την συσκευή USB πρώτα διακόπτεις την λειτουργία της από το εικονίδιο αυτό και μετά την αφαιρείς από το σύστημα...
voltage Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 εχω ακριβως τον ιδιο σκληρο.πισω εχει ενα κουμπακι power...δεν βγαζει κανενα σημα για ασφαλη καταργηση μονο στα flashakia το εχει το σημα usb!
nikos papas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Εμενα δεν εχει κανενα διακοπτη.Απλα στη μια πλευρα εχει υποδοχη του μετασχηματιστη και usb και απο τν αλλη μερια απλα ενα λαμπακι πρασινο.Επειδη σβηνω παντα πρωτα τον υπολογιστη και μετα βγαζω το σκληρο απο τη μπριζα δεν εχω προβλημα και ουτε χρειαζεται μαλλον ασφλαη καταργηση.Ετσι κι αλλιως δεν εχει εικονιδιο κατω δεξια.
Helionar Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Καταρχάς καλό είναι να κάνεις κατάργηση της συσκευής όπως προαναφέρθηκε και αν δεν μπορείς να βρεις το εικοίδιο στο tray τότε μπορείς να το κάνεις απο το MyComputer με δεξί κλίκ πάνω στην συσκευή.Όσο για τον διακόπτη κλεισίματος ,μόνο τα μοντέλα Lacie Porsche Design το έχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.