kdiamant Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω εδω και κάποιες ώρες πώς μπορώ να κάνω στα "Windows Vista Home Premium" (προσοχή σε αυτή και μόνο την έκδοση των VIsta καθώς για την έκδοση "Ultimate" έχω βρεί λύση) να πατάω "Ctrl+Alt+Delete" σε κατάσταση Login και όπως και στα "Windows XP" όταν τα πατάω να μπορώ να πληκτρολογώ και το User name και το Password και όχι να μου επιτρέπει να πληκτρολογώ μόνο το Password.Όποιος ξέρει παρακαλώ ας βοηθήσει....
com_hs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δεν γίνετε αυτό στα βίστα ή γίνετε με άλλο τρόπο αλλά οκ δεν νομίζω να είναι πρόβλημα εάν έχεις κάνει χρήστες
dkoum Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Αυτο συβαινει γιατι τα ultimate εχουν το group policy editor που μπορεις να κανεις διαφορες αλλαγες ενω τα home premium δεν εχουν κατι αντιστοιχο
kdiamant Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Και δηλαδή εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι για να ενεργοποιήσω αυτή τη λειτουργία?Δηλαδή αν θέλω να κάνω login π.χ. με τον administrator όπου είναι κρυφός πώς θα γίνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.