varvag1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Χμμμ 68 βαθμοί σε περίπου 85% load (μέχρι εκεί ανεβαίνει το orthos ) ... B3 stepping είναι ο Q6600 σου ? Πόσο Vcore έχεις δώσει για τα 3GHz ... Όντως είναι πολύ υψηλή η θερμοκρασία ... Γύρω στους 60 έπρεπε να ήταν λογικά ... Μήπως δεν πατάει καλά η ψύκτρα ? Τί θερμοαπαγωγική πάστα έβαλες ? Σόρρυ που σε ζάλισα, αλλά μόνο έτσι θα καταλάβουμε τί παίζει λοιπον ο επεξεργαστης ειναι G0 vcore εχω δωσει 1.3125v και ποιο πανω σε ενα ποστ μου λεω για την ψυκτρα και την παστα... Λοιπόν, χρησιμοποίησε αυτό το πρόγραμμα-----HWMonitor το οποίο καταγράφει τις μέγιστες τιμές που έχει πιάσει η θερμοκρασία σου.Χρησιμοποίησε αυτό--- cpuz για να μας πεις αν ο επεξεργαστής σου είναι Β3 ή G0. (Αν είναι Β3 δεν είσαι ΟΚ, ο G0 αντέχει μέχρι 71). Η θερμοκρασία σου είναι υψηλή και όπως λέει και το παλικάρι πριν από εμένα, θες να επανατοποθετήσεις την ψύκτρα σου (με θερμοαπαγωγική Arctic Silver 5 θα σου πρότεινα. Το vcore σου τι τιμή λέει στο cpuz; (core voltage) για την ωρα εχω 2 παστες.... μια ακασα και μια zalman...να παω να βρω αλλη? επισης ρε παιδια μια χαρη γιατι δεν μπορω να ρυθμισω τις μνημες.... στο βιος της ds4 ram voltage και chipset voltage δεν βρισκω πουθενα... που ειναι αυτα? επισης με ctrl+F1 δεν εμφανιζεται τπτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 το Orthos ΔΕΝ είναι για quad βάλε το Prime 95 για να δεις τι κάνει από θερμοκρασίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varvag1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 το Orthos ΔΕΝ είναι για quad βάλε το Prime 95 για να δεις τι κάνει από θερμοκρασίες εβαλα wprime εκανα stability test και εφτασε μεχρι 69... και το wprime δεν ειναι για quad ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Prime95 όχι wPrime αυτό που λες είναι benchmark Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varvag1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Prime95 όχι wPrime αυτό που λες είναι benchmark μου φενεται πως θα γυρισω στο cod4 και θα παρατησω το oc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Eμμμ έτσι είναι φίλε μου το o/c ... Μπελαλίδικο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varvag1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Eμμμ έτσι είναι φίλε μου το o/c ... Μπελαλίδικο ... οπως και να χει δεν μου ειπατε..να την βγαλω την ψυκτρα μου και να την ξαναβαλω η ν αρχισω να βαραω το κεφαλι μου στο τοιχο που πεταξα τα λεφτα?Μ αρεσει η υπογραφη σου george_o/c... ΡΕ ΔΕΝ Τ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΥΤΑ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Μ αρεσει η υπογραφη σου george_o/c... ΡΕ ΔΕΝ Τ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΥΤΑ???? Αυτό να σου πω την αλήθεια, δεν το 'πιασα και πολύ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varvag1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Αυτό να σου πω την αλήθεια, δεν το 'πιασα και πολύ ... οτι διαβαζεις και καλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Όχι ρε συ διαβάζω ... και μάλιστα πολύ Θέλω ΑΣΟΕ, και έχω κυριολεκτικά ξεσκιστεί ... Για ρίξε μια ματιά στα posts μου, όχι των τελευταίων τριών ημερών, πιο πριν ... Τέσπα στο θέμα μας τώρα ... Προσωπικά θα δοκίμαζα να ξαναβάλω την ψύκτρα, αυτή την φορά με Arctic Silver 5 ή Ceramique (δική μου γνώμη, βάλε την δεύτερη ) ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varvag1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Όχι ρε συ διαβάζω ... και μάλιστα πολύ Θέλω ΑΣΟΕ, και έχω κυριολεκτικά ξεσκιστεί ... Για ρίξε μια ματιά στα posts μου, όχι των τελευταίων τριών ημερών, πιο πριν ... Τέσπα στο θέμα μας τώρα ... Προσωπικά θα δοκίμαζα να ξαναβάλω την ψύκτρα, αυτή την φορά με Arctic Silver 5 ή Ceramique (δική μου γνώμη, βάλε την δεύτερη ) ... καλη επιτυχια φιλε μου! θα την βγαλω να δαλω καμια κεραμικη και μακαρι να δω διαφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alestr9s Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Αυτές οι πάστες έχουν μπελαλίδικο τρόπο εφαρμογής, να χεις το νου σου. [offtopic] Αν θες για πληροφορική καλύτερα Πα.Πει. παρά ΑΣΟΕ. Ημουνα Πα.Πει. για ένα χρόνο και γίνεται πολύ καλή δουλειά [/οfftopic] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varvag1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Αυτές οι πάστες έχουν μπελαλίδικο τρόπο εφαρμογής, να χεις το νου σου. [offtopic] Αν θες για πληροφορική καλύτερα Πα.Πει. παρά ΑΣΟΕ. Ημουνα Πα.Πει. για ένα χρόνο και γίνεται πολύ καλή δουλειά [/οfftopic] τι εννοεις μπελαλιδικο? σιγουρα αυτη που εχω βαλει τωρα την εχω βαλει λα8ος γιατι εβαλα παρα πολυ σε ολη την επιφανεια του επεξεργαστη... μου ειπαν να βαλω μια κουκιδα στην μεση και τπτ αλλο..(αφηστε ρε το παιδι να διαλε3ει οτι θελει!!!! θα τον πρηζουν οι δικοι του θα του τα πρηζουμε και μεις???? χαχαχαχαχαχ:lol::lol::lol::lol:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alestr9s Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Αυτές είναι σε ποιό στέρεα μορφή απ΄τις άλλες πάστες και γι'αυτό δεν είναι το ίδιο εύκολη η τοποθέτηση τους... όχι πως είναι και καμιά σοβαρή δουλειά απλά θέλουν λίγο περισσότερη προσοχή απ'τις κοινές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis7777 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Ο quad δε θέλει μια κουκίδα στη μέση φίλε μου αλλά μία λεπτή γραμμή στο πάχος ενός κόκκου ρυζιού πάνω από τους πυρήνες (δες την ιστοσελίδα της Arctic Silver έχει οδηγίες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.