Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση σκληρού δίσκου

varvag1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια επειδη δεν θελω να κανω καμια πατατα και τρεχω θελω να με βοηθησετε να συνδεσω μονος μου τους σκληρους μου. Τους εχω ηδη βαλει αλλα εχω μερικα προβληματα... Εχω ενα samsung 500GB και ενα WD 250GB οι οποιοι ειναι S-ATA. Οταν εβαλα τον samsung σε καινουριο συστημα και εκανα εγκατασταση τα xp δεν μου τον εδειχνε ολοκληρο. Μου εδειχνε οτι ειχα σκληρο καπου στα 130 GB.. δεν 8υμαμαι ποσο ακριβως παντως πολυ λιγοτερο απο την χωριτηκοτητα του και επρεπε να κανω resize με partion magic για να τον εχω ολοκληρο...Σημερα αγορασα τον WD 250GB τον συνδεσα στην μητρικη και ξεκινοντας τα win μου ειπε οτι your new hardware is installed and ready to be use αλλα δεν τοn εβρισκα στο my computer παρα μονο στο BIOS. Επρεπε και σ αυτον να κανω create partition απο το partition magic... Αναρωτιεμαι λοιπον μηπως δεν τους εχω συνδεσει σωστα γι αυτο ανεβαζω μια φωτογραφια με τις θυρες για S-ATA για να μου πειτε που θα τους συνδεσω και μιας και θα μου πειτε για τους σκληρους πειτε μου και για το CD ROM. http://img155.imageshack.us/my.php?image=dscn2780de4.jpg

Υ.Γ : Στον samsung εχω για την ωρα xp και στον WD θελω να βαλω vista...Sorry για το κατεβατο αλλα ηθελα να γινω οσο πιο αναλυτικος γινεται...

Βαγγελης

Δημοσ.

Καλησπερα,το λειτοyργικο σου στο sata 0 , τον αλλο στο sata 1,τωρα ειμαι στα Vista και δεν θυμαμαι που πας,αλλα σιγουρα στο control panel ,στη διαχειρηση συσκευων... για να τους αναγνωρισεις,πιθανο να πρεπει να κανεις format

Δημοσ.

Τους Sata στο SATAII0 k SATAII1 αν κ δεν παιζει μεγαλο ρολο.Οσο για το μεγεθος 130 ειναι γιατι δεν ειχες XP με SP2 μεσα...

Δημοσ.
Καλησπερα,το λειτοyργικο σου στο sata 0 , τον αλλο στο sata 1,τωρα ειμαι στα Vista και δεν θυμαμαι που πας,αλλα σιγουρα στο control panel ,στη διαχειρηση συσκευων... για να τους αναγνωρισεις,πιθανο να πρεπει να κανεις format

παιζει μεγαλη σημασια που θα ειναι το λειτουργικο? γιατι εγω μετα πχ αν σβησω τα χπ που ειναι τωρα στο sata 0?

Τους Sata στο SATAII0 k SATAII1 αν κ δεν παιζει μεγαλο ρολο.Οσο για το μεγεθος 130 ειναι γιατι δεν ειχες XP με SP2 μεσα...

οντως το sp2 το βαζω παντα μετα διοτι η εκδοση των win που εχω ειναι του 2002

Δημοσ.

Δεν εννοω μετα...εννοω ενσωματωμενο...γιαυτο στο εβγαζε μικροτερο...κατεβασε απο τορρεντς τα τελευταια integrated και απλα βαλε το κλειδι που βαζες...και θα σαι οκ για το μελλον...το ιδιο και στα vista αφου λες οτι θες να βαλεις...

Δημοσ.

φιλε μου λογικο ειναι που δεν στον εμφανιζει στα windows θελει format πρωτα...κατεβασε το partition magic καντου ενα formataki και ο σκληρος θα εμφανιστει στο my computer μετα απο ενα restart...:)

Δημοσ.
και το cd rom????

To cd rom sto IDE an eine ATA... αλλιως στο Sata3 p.x

φιλε μου λογικο ειναι που δεν στον εμφανιζει στα windows θελει format πρωτα...κατεβασε το partition magic καντου ενα formataki και ο σκληρος θα εμφανιστει στο my computer μετα απο ενα restart...:)

Αυτο εκανε λεει :)

Δημοσ.

Καλως ρε μαγκες! δηλαδη για οπου και να τους βαλω την ιδια δουλεια κανουν ετσι?η πρεπει αναγκαστικα αυτος με το λειτουργικο να ειναι στο SATAII 0?

Δημοσ.

Ωραια. Αυτο που θελω να ρωτησω και να μου απαντησει καποιος με σιγουρια ειναι το εξης. εχοντας τον ενα σκληρο με xp στο sata 0 και τον αλλο με τα vista στο sata 1 και κλεισω το pc και τους αλλαξω θεση θα διμιουργηθει προβλημα? δηλαδη να βαλω vista σε sata 0 και xp σε sata 1...

Δημοσ.

γιατι ομως στο My computer μου εμφανιζει πρωτο το σκληρο με τα xp και μετα το σκληρο με τα vista? επειδη βλεπω και ρολαρουν καλα τα vista στο συστημα μου λεω να τα κρατησω. τα xp που ειναι στο πρωτο σκληρο πως τα βγαζω? format στον σκληρο αυτο? http://img406.imageshack.us/my.php?image=20168896dj4.jpg

ΥΓ: κανω κατι ερωτησεις ο μπαγασας στις οποιες ξερω τις απαντησεις αλλα θελω να σιγουρευτω γιατι εχω κανει τοσα πολλα format απο βλακειες και δεν θελω να ξανακανω την διαδικασια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...