Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2008 - Η γνώμη σας ?

flealam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παράκαναν πια αυτοί οι Ρώσοι. Είπαμε να θέλεις να κερδίσεις, αλλά όχι και έτσι.Μέχρι και τον Πλουσένκo ανέβασαν στη σκηνή, μέχρι και το βιολί ήταν Stadivarius!

Δεν σεβάστηκαν τίποτα, πάλι καλά που δεν έβαλαν τον Ντίμα Μπίλαν να βγαίνει μέσα από μία Bugatti Veyron! (το κορυφαίο αυτοκίνητο για όσους δεν...)

Κατά τα άλλα όντως οι Τούρκοι μας έβαλαν, μετά τους Athena, ξανά τα γυαλιά. Οι άνθρωποι κάνουν καλή δουλειά. Ο τραγουδιστής ήταν λίιιιγο αμανετζής στη φωνή για τα γούστα μου, αλλά λεπτομέρειες, η παρουσία και το τραγούδι τους πολύ καλά.

Ο κορυφαίος για εμένα, ο Ισραηλινός. Φωνή και τραγούδι συγκλονιστικά. Είναι το πρώτο εβραϊκό πράγμα που μου έχει αρέσει ποτέ...

Μια μικρή προσθήκη για το Καλομοιράκι. Γενικά στη eurovision μου θύμησε τους αξέχαστους Celeron 300A. Πεταμένοι επεξεργαστές, αλλά έκαναν φοβερό overclocking και έφταναν τα 450ΜΗz. Έτσι και το Καλομοιράκι, για τα μπάζα είναι, low budget είναι, αλλά έκανε φοβερό overclocking και απείλησε σοβαρά τους Pentium II (Ουκρανία, Ρωσία)!!!

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μια ερώτηση,

το τραγούδι της Σερβίας ποιός το έχει γράψει?

μήπως μπορείτε να μου δώσετε κάποιο link για περισσότερα? μου άρεσε πάρα πολύ και φαντάζομαι ότι υπάρχουν απο τον συνθέτη ανάλογα τραγούδια.

ευχαριστώ

Δημοσ.
μια ερώτηση,

το τραγούδι της Σερβίας ποιός το έχει γράψει?

μήπως μπορείτε να μου δώσετε κάποιο link για περισσότερα? μου άρεσε πάρα πολύ και φαντάζομαι ότι υπάρχουν απο τον συνθέτη ανάλογα τραγούδια.

ευχαριστώ

n December 2007 Jelena Tomasevic entered the Beovizija 2008 Open Competition with the song Oro composed by Zeljko Joksimovic and written by Dejan Ivanovic.

Αυτό βρήκα μετά από μισό λεπτό ψάξιμο στο google

Δημοσ.

...και πολύ σου πήρε :P

(με όρους composer serbia 2008 eurovision στο 7ο αποτέλεσμα φαίνεται και στον τίτλο )

φετος 2 χωρες μιμηθηκαν το δικο μας τον Ρακιτζη αν προσεξατε

...μαλακίες.

Ο Pακιντζής είναι απλά αμίμητος.

(τί παιδί)

Ζούμε μέρες '87 απόψε. Λίτεραλι, που λεν και στο χωριό μου.

- Προς θεού , μην σουτάρει ο Γιοβάισα!

livewire είσαι Θεός. Απλά.

(...όχι ότι η μητέρα του KWSN_Men πάει πίσω...)

Και η μάνα μου είχε ρέντα απόψε.

"Καλά τι βαθμοί είναι αυτοί που μας δίνει η Ουκρανία; Μόνο ηλιέλαιο ξέρουν;"

:-D
Δημοσ.

γι αυτό εδώ λέτε?

σας άρεσε αυτό ?

εγώ μόλις ακούω αυτήν την γλώσσα και όταν άκουσα το συγκεκριμένο τραγούδι με έπιασαν τα γέλια..

Δημοσ.

ωραία μουσική, καλή εκτέλεση, ο τύπος ΕΧΕΙ φωνάρα, το τραγούδι γενικώς μια χαρά αλλά ,,, όντως τα τούρκικα και 'μενα με ξενίζουν, τουλάχιστον σ' αυτό το κομμάτι.

Η φάση της Ισπανίας όλα τα ?.

Η Πολωνέζα έγραψε φωνητικά,

πολύ καλό και το Σέρβικο,

κρίμα που θάψανε την πιτσιρίκα από Αλβανία - φωνάρα και καλό τραγούδι,

ακόμα και της Σουηδίας καλό για το είδος του,

ψάρωσα και με το "μπάσιμο" της Αρμένισσας (φοβερά δυνατή και καθαρή φωνή) αλλά μετά ξενέρωσα, κυρίως με το κομμάτι,

τη Νορβηγίδα την παντρευόμουνα και σήμερα κι όλας, να μου τραγουδάει στο μπάνιο,

ενώ για την Ουκρανή δεν έχω λόγια

(δλδ δεν έχω λόγια που ΔΕΝ σηκώνουν μπαν....)

Δημοσ.

γι αυτό εδώ λέτε?

σας άρεσε αυτό ?

εγώ μόλις ακούω αυτήν την γλώσσα και όταν άκουσα το συγκεκριμένο τραγούδι με έπιασαν τα γέλια..

Μπράβο Ευρωπαίε !

Δημοσ.

Το πρόβλημα με το Τούρκικο τραγούδι δεν ήταν ο στοίχος. Αυτός καλός ήταν για να ταιριάζει με την μουσική. Όμως αυτά που έλεγε δεν είχαν κανένα νόημα. Στο BBC είχαμε και επιλογή να βλέπουμε και τι ακριβώς τραγουδάνε στην γλώσσα του τραγουδιού και στα Αγγλικά. Τελείως στο άσχετο. Αλλά μπράβο τους που έκανα την υπέρβαση και ακούμε κάτι διαφορετικό.

Αλλά η πλάκα ήταν το τραγούδι με τον γέρο. Ο στοίχος ήταν για πολύ μα πάρα πολύ γέλιο.

Πάντως αν 700,000 ευρώ που έσκασε η ΕΡΤ σας φαίνονται πολλά υπομονή. Οι 4 χώρες που χρηματοδοτούν την Eurovision αποφάσισαν να την κάνουν. Να δείτε πόσο θα φτάσει τώρα το μαλί....

Και μετά τα χτεσινά παρακαλούνται οι mods να στείλουν την συζήτηση στο μπλα μπλα γιατί δεν είχε καμμιά σχέση με την μουσικη η Eurovision :lol:

Δημοσ.
Το πρόβλημα με το Τούρκικο τραγούδι δεν ήταν ο στοίχος. Αυτός καλός ήταν για να ταιριάζει με την μουσική. Όμως αυτά που έλεγε δεν είχαν κανένα νόημα. Στο BBC είχαμε και επιλογή να βλέπουμε και τι ακριβώς τραγουδάνε στην γλώσσα του τραγουδιού και στα Αγγλικά. Τελείως στο άσχετο. Αλλά μπράβο τους που έκανα την υπέρβαση και ακούμε κάτι διαφορετικό.

Αλλά η πλάκα ήταν το τραγούδι με τον γέρο. Ο στοίχος ήταν για πολύ μα πάρα πολύ γέλιο.

Πολλές φορές οι στίχοι δεν βγάζουν και πολύ νόημα.Προτιμώ όμως αυτό,παρά τα ίδια και τα ίδια 500 φορές,η ίδια πατέντα στα τραγουδάκια.

Πάντως αν 700,000 ευρώ που έσκασε η ΕΡΤ σας φαίνονται πολλά υπομονή. Οι 4 χώρες που χρηματοδοτούν την Eurovision αποφάσισαν να την κάνουν. Να δείτε πόσο θα φτάσει τώρα το μαλί....

Κρίμα που φεύγουν(αν φύγουν τελικά) οι 4 μεγάλες,τα 3 από τα 4 κομμάτια χθες ήταν καλά(τα 2,μουσικά αξιόλογα και το άλλο ευχάριστο).Αφού θα φύγουν και δεν χρηματοδοτούν πια,ευκαιρία να μειώσει το budget η ερτ και να προσπαθήσει να βρει άλλους τρόπους να το "σηκώσει το τιμημένο",αφού αυτός είναι ο στόχος.Ας στείλει κάτι που να μπορούμε να το πούμε μουσική.

Και μετά τα χτεσινά παρακαλούνται οι mods να στείλουν την συζήτηση στο μπλα μπλα γιατί δεν είχε καμμιά σχέση με την μουσικη η Eurovision :lol:

Αυτό λέγεται εδώ και πολύ καιρό.Μήπως τελικά,η eurovision θα ήταν σοβαρός διαγωνισμός αν έπαιρνε χθες η Καλομοίρα την πρώτη θέση ? Λέω εγώ τώρα...

Α και κάτι ακόμα.Σαφώς και υπάρχουν συμμαχίες,αλλά εγώ είδα την ρωσσία να ψηφίζεται σχεδόν απ' όλες τις χώρες.Να τσεκάρουμε και λίγο τα 12άρια ? Η ρωσσία πήρε 7 δωδεκάρια,η ελλάδα 6 δωδεκάρια και η αρμενία 8 δωδεκάρια.Δεν στοίχισε τελικά τοοοοοσο πολύ η συμμαχία των ανατολικών χωρών και ο κακός πούτιν.

Δημοσ.

καλα ενταξει το μονο που αξιζε εκει μεσα ηταν η σερβια και η αλβανια. τελος.

ολα τα αλλα γτπ.

της σερβιας ηταν πολυυυυυ καλο για να παει eurovision βασικα(διαγωνισμος πατατα).

απιστευτη μελωδια, απιστευτη φωνη και απιστευτη γλωσσα.

μπραβο τους που προβαλουν ολα αυτα για την χωρα τους και εντυπωσιαζουν τον κοσμο, οχι σαν την ελλαδα που εχει κολλησει στο αμερικανικο-αγγλικο ποπ στυλακι. ολη μερα αυτο ακουμε, το βαρεθηκαμε πια.

και τωρα ακουστε λιγο σερβια(sorry που δεν βρηκα του τελικου το βιντεο)

http://youtube.com/watch?v=HOTJKHAu2wI&feature=related

δεν υπαρχουν λογια γιαυτην την μουσικη. η 25χρονη Jelena τα σπαει και φυσικα ο Zeliko με τις απιστευτες μουσικες του...

Δημοσ.

Όντως ΑΥΤΗ ήταν μπαλάντα.Αυτό άνετα θα το ακούς και μετά από 10 χρόνια.

Edit:Ξέχασα να αναφέρω,οι μαγγίρες είναι για πολλές μπουνιές.

Δημοσ.

Προσπαθώ να μπω στο site της ΑΝΙ ΛΟΡΑΚ αλλά μάλλον από τις πολλές επισκέψεις έχει φρακάρει.Ωραία γυναίκα κάπως έτσι φαντάζομαι θα ήταν η Εύα στον Παράδεισο.Στο πιό γυμνό βάβαια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...