Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2008 - Η γνώμη σας ?

flealam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Player μιας κ είσαι dj να σε ρωτήσω...

Πώς σε φαίνεται της Αρμενίας, Βουλγαρίας κ της Τουρκίας? Θα τα έβαζες στο play list σου? Δεν ξέρω βέβαια αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο ύφος ή παίζεις απ'όλα.

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Της Βουλγαρίας ναι έχει reggae στοιχεία αν και η εισαγωγή μου φαίνεται λίγο άσχετη.Αν και πιστεύω ότι επιδέχεται κάποιο remix.Της Αρμενίας δεν θα το έβαζα , παρα είναι πανηγυρτζήδικο.Το τούρκικο είναι συμπαθητικό , όμως ο στίχος (τούρκικος) δεν το βοηθά...Αντιθέτως το αντίστοιχο των Athena - For Real ....το παίζω ακόμα και σήμερα και γίνεται χαμος!!

Δημοσ.

ειμαι απο αυτους που σιχαινονται να βλεπουν το Κακομοιριασμενο νιαου νιαου

αυτο το ψευτο-παιδικο αθωο μου τη δινει

αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν τα κρατη που στελνουν αυτες τις γελειοτητες το κανουν επιτηδες για να ξεφτιλισουν τη διοργανωση ή οχι

Δημοσ.

Εγώ από την άλλη θα το δω με την οπτική γωνία τον Άγγλων. Ken Bruce στα ημιτελικά και Terry Wogan στα τελικά θα με κάνουν να γελάσω με τα χάλια που απολαμβάνουν οι άλλοι ως τέχνη και μουσική. Ή τον διαγωνισμό που βλέπουν όλοι (ιδίως στην Ελλάδα) ως σοβαρό.

Για όσους δεν ξέρουν, είναι σαν να βάλετε τον Χάρρυ Κλυνν να κάνει την παρουσίαση, όταν έχει πολύ καλά κέφια.

Χαρακτιριστική σκηνη που μου έχει μείνει. Ημιτελικά Τουρκίας, και παρουσίαζαν ένα άλογο να τρέχει (στα κλιπακια μεταξύ των τραγουδιών). Και φωνάζει ο Ken Bruce "Επιτέλους, βρήκαμε τον Shergar οι τούρκοι τον έχουν"

Σημείωση, το Αγγλικό τραγούδι μπορεί να μην είναι για clubs αλλά είναι το καλύτερο που έχω ακούσει 5 χρόνια τώρα να μας εκπροσωπεύει (τα άλλα που είχαν στον διαγωνισμό για φέτος ηταν μουσικά αίσχη με ένα να είναι όλος ο στίχος "Wooohh aaaahh").

Δημοσ.

παιδια βλεπετε τι στέλνουν οι μεγάλες χώρες!απο αυτο θα κατανοήσεται ποσο τους ενδιαφέρει ο διαγωνισμος...ειναι απλο!δεν δίνουν δεκάρα!!

Δημοσ.

Εγω πλεων σταματησα να ασχολουμαι με αυτον το ηλιθιο διαγωνισμο. Μα να ανοιγω την τηλεοραση και να βλεπω εναν εσθονο μ@λ@κ@ να τραγουδαει και να χορευει σαν πενταχρονο...Συγνωμη ρε παιδια αλλα αυτο ειναι το καρναβαλι της Πατρας και οχι διαγωνισμος τραγουδιου...Ελεος δηλαδη

Δημοσ.

Ρε σεις τον διαγωνισμό δεν τον κέρδισε ο Γραμμένος; :P

Πάντως επειδή έχω εκφράσει ξανα την συμπαθειά μου στα θυληκά που παίζουν έγχορδα , θα ψήφιζα δαγκωτό την Αυστριακή διαγωνιζόμενη ... :P

Δημοσ.
Με αυτα που είδα χτες και με αυτά που περιμένουμε να δούμε αύριο έχω να προσθέσω το εξής:

1.Kαταρχήν από όλα αυτά τα τραγούδια πάντα βγαίνουν 3-4 τα οποία όχι ότι αξίζουν να τα ακούς διαχρονικά , αλλά τουλάχιστον εμείς σαν Dj θα τα τιμήσουμε τουλάχιστον για φέτος.Εγώ ξεχωρίζω το ισπανικό και το νορβηγικό.Δεν μιλάμε για Καλομοίρα....αυτή παίζει ήδη παντού....Ειδικά το ισπανικό θα παίξει πολύ....Είναι άκρως καλοκαιρινό και reggaeton.

2.Εγω βλέπω την Eurovision και για τον χαβαλέ .Όπως και να το κάνουμε εμφανίσεις όπως της Βοσνίας και της Εσθονίας με έκαναν να γελάσω,

3.Ωραίο τραγούδι ήταν του Ισραήλ(φοβερή φωνή και έξυπνη εναλλαγή Αγγλικού και Ισραηλίτικου στίχου).Το Φινλανδικό ήταν Pure Metal και πιστεύω ότι οι μεταλλαδες θα το τιμήσουνε....Αν είχε αγγλικό στίχο νομίζω ότι θα πήγαινε ακόμα καλύτερα...Εύγε! Το ρώσικο ήταν κλασσικό DIma Billan τραγούδι με φοβερή σκηνοθεσία....ο παγοδρόμος όλα τα λεφτα...ενώ όσοι ξέρουν....είχε και λίγο απο Timbaland ...αφού ο Ρώσος συνεργάζεται με τον Αμερικάνο παραγωγό....Το "σκάσιμο" στην μπαλάντα μου τον θύμισε έντονα....

Αυτά....Για τα αυριανά ....Πιστεύω Ουκρανία , Σουηδία και Γεωργία με το τυφλό κοριτσάκι θα ξεχωρίσουν....Kαι το Λευκορώσικο θέλει προσοχή.Είναι popακι καλό....

Πολύ καλές οι παρατηρήσεις σου,συμφωνώ.

Δημοσ.

Καλύτερα να στέλνουν κομμάτια όπως της εσθονίας,της ιρλανδίας κλπ.Να γίνεται και χαβαλές.

Της βοσνίας ήταν πολύ καλό,είχε τρελή σκηνική παρουσία και ωραίο στίχο(ψάξτε για μεταφράσεις).

Δημοσ.

όλα είναι υπερκτιμημένα....συμπαθητικός διαγωνισμός για το show άλλα όχι και εθνική υπόθεση.

Δημοσ.

Ερασιτεχνική η εμφάνιση της Καλομοίρας ως προς την απόδοση της στο κομμάτι αλλά και η σκηνική της παρουσία σε συνδυασμό με τους χορευτές)(Οι οποίοι, εκτός των άλλων ,έτρεμαν και παραλίγο να χάσουν την ισορροπία τους στο τέλος) Το υποτιθέμενο νάζι της καλομοίρας δεν πέρασε στην Ευρώπη κατά τη γνώμη μου και φάνηκε πολύ γελοίο και fake)

Πάντως παίζει να κερδίσει γιατί ΟΚ μιλάμε για την Eurovision.

Ερώτηση:Πόσες φορές επαναλαμβάνεται το ρεφρέν; (έχασα το μέτρημα) :P

------------------------------------------------------------------

Α και κάτι ακόμη. Αυτό το σκεπτικό που έχουνε διάφοροι σε πολλές εκπομπές του τύπου "μην ψηφίζετε τα τραγούδια που σας αρέσουν γιατί είναι φαβορί" είναι κάπως χαζό. Αν δηλαδή σκέφτονται και έξω με τον ίδιο τρόπο πως περιμένουν να κερδίσουμε εμείς που (λέμε τώρα) θεωρούμαστε φαβορί; τσ τσ Τελικά, Είμαστε πολύ έξυπνοι εμείς οι Έλληνες

Δημοσ.

Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού 2008

9 Μαΐου - 24 Μαΐου 2008

ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ

Κωδικός Περιγραφή Απόδοση

700 Αζερμπαϊτζάν (Α) 30,00

701 Αλβανία (Β) 100,00

702 Ανδόρα (Α) ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

703 Αρμενία (Α) 6,00

704 Βέλγιο (Α) ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

705 Βοσνία & Ερζεγοβίνη (Α) 15,00

706 Βουλγαρία (Β) 40,00

707 Γαλλία 70,00

708 Γερμανία 70,00

709 Γεωργία (Β) 80,00

710 Δανία (Β) 150,00

711 Ελβετία (Β) 70,00

712 Ελλάδα (Α) 6,50

713 Εσθονία (Α) ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

714 Ηνωμένο Βασίλειο 150,00

715 Ιρλανδία (Α) ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

716 Ισλανδία (Β) 80,00

717 Ισπανία 25,00

718 Ισραήλ (Α) 50,00

719 Κροατία (Β) 150,00

720 Κύπρος (Β) 150,00

721 Λετονία (Β) 40,00

722 Λευκορωσία (Β) 200,00

723 Λιθουανία (Β) 200,00

724 Μάλτα (Β) 100,00

725 Μαυροβούνιο (Α) ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

726 Μολδαβία (Α) ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

727 Νορβηγία (Α) 30,00

728 Ολλανδία (Α) ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

729 Ουγγαρία (Β) 200,00

730 Ουκρανία (Β) 7,00

731 ΠΓΔΜ (Β) 150,00

732 Πολωνία (Α) 35,00

733 Πορτογαλία (Β) 80,00

734 Ρουμανία (Α) 35,00

735 Ρωσία (Α) 3,00

736 Σαν Μαρίνο (Α) ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

737 Σερβία 6,00

738 Σλοβενία (Α) ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

739 Σουηδία (Β) 10,00

740 Τουρκία (Β) 35,00

741 Τσεχία (Β) 150,00

742 Φινλανδία (Α) 50,00

http://www.pamestihima.gr/

- Οι θέσεις κατάταξης Α' και Β' ημιτελικού θα ανακοινωθούν μετά το τέλος του μεγάλου τελικού της Γιουροβίζιον (Σύμφωνα με τους κανόνες της Γιουροβίζιον).

Δημοσ.
Ρε σεις τον διαγωνισμό δεν τον κέρδισε ο Γραμμένος;

Μπράβο στο παιδί!!! Φαίνεται ότι διακρινόμαστε και σε άλλα πράγματα όπως η κλασική μουσική και πιστεύω ότι του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί για να καταφέρει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι έκανε μεγάλη προσπάθεια και πολύ δουλεία πάνω στο κλαρίνο.

Επαιζα κι εγώ κάποτε πιάνο και ξέρω τί παλούκι έιναι.

Η καλομοίρα ήταν τέλεια στη σκηνή. Σε σχέση με τα άλλα καλά δεν το συζητώ. Τη βλέπω μέσα στην πεντάδα...

Μου άρεσε και η Αρμενία (Κέλε Κέλε)

Πάντως όλα τα υπόλοιπα ήταν για γέλια. Αλλά γι'αυτό άλλωστε είναι και η Eurovision στις μέρες μας για να μας διασκεδάζει....

Κρίμα που δεν πέρασε η Κύπρος:(

Δημοσ.

Ενώ της καλομοίρας και των άλλων χωρών,που υποτίθεται ότι έστειλαν σοβαρά,ήταν όντως σοβαρά ε ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...