Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2008 - Η γνώμη σας ?

flealam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

http://troktiko.blogspot.com/2008/05/beyonse-2004.html

Τρίτη, 20 Μάϊος 2008

Σήμερα θα δούμε Καλομοίρα σε...ψιλομαύρο-Λατίνα αλα Beyonse με τον φωτισμό- δώρο απο τους Σουηδούς σκηνοθέτες! Τους είχαμε πετάξει έξω το 2004!

Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ Η ΑΛΛΗ Η BEYONSE- Μην μπερδεύεστε απο τον φωτισμό

Αν σήμερα το βράδυ δείτε μια ...ψιλομαύρη να τραγουδάει Ελληνικά, θα είναι η Καλομοίρα. Ο φωτισμός είναι τόσο κακός που την δείχνει σαν την Βeyonse! Αυτό θα ήταν καλό αν είχε και την φωνή της. Αλλά από την στιγμή που δεν την έχει, στηριζόμαστε, οι απανταχού Έλληνες να δούνε το χαμόγελο της και την φωτεινότητα της. Καλά να πάθουμε. Όλα τα χρόνια οι Σουηδοί...

σκηνοθετούσαν την eurovision και όταν η χώρα μας το 2004 διοργάνωσε το...πανηγύρι για πρώτη φορά άλλαξε την σκηνοθεσία και την έδωσε στους Γερμανούς. Ε, αυτό έλειπε να μην μας εκδικηθούν οι Σουηδοί. Θα δούμε και ένα video-ξεφτίλα, λες και είμαστε η χώρα του...πορνό. Ένα ζευγάρι φιλιέται μέχρι σκασμού για 2 λεπτά! Γιατί δεν φεύγουνε από το πανηγυράκι; Τι κάθονται;

ου

Αναρτήθηκε από opa στις 2:08 μμ

Δημοσ.

Για να δουμε τι θα γινει σημερα λοιπον.

Πλακα πλακα ειδε κανεις που στο εισαγωγικο βιντεακι της Ελλαδας βάλανε ενα ζευγαρι να φασωνεται?

Δημοσ.

Σιγά ρε παιδιά,βλέπεται παντού συνωμοσίες.Αυτό με τον φωτισμό είναι αλήθεια,δεν είναι καλός αλλά σκεφτήκατε ότι ίσως η ίδια η ελληνική αποστολή τον επέλεξε ? Όσον αφορά αυτό με τους σουηδούς σκηνοθέτες και τις θεωρίες συνωμοσίας...ας γελάσω ! Άντε γιατί έχω βαρεθεί να ακούω παπαριές απ' το πρωί.Αφού είναι πανηγυράκι,γιατί κάθε χρονιά στέλνετε συμμετοχή με στόχο την πρωτιά ? Αλλά βέβαια,αν πάρει την πρώτη θέση "το κακομοίρα",δεν θα είναι πανηγυράκι αλλά ένας σοβαρός διαγωνισμός.Το βιντεάκι σας πείραξε(που το πιο πιθανό είναι να έχει δώσει την έγκριση να προβληθεί η ίδια η ελληνική αποστολή) αλλά όταν το κάθε τσόλι βγαίνει σε εκπομπές με μίνι ή χωρίς ρούχα δεν έχετε πρόβλημα.

ΡΕ ΟΥΣΤ

Ψηφίστε ιρλανδίες,εσθονίες,βοσνίες,φινλανδίες,ισπανίες από αντίδραση.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ

Δημοσ.

Έκανα μια μικρή πρόβλεψη,πριν την ανακοίνωση.Στα 6 από τα 10 έπεσα μέσα.Κρίμα που δεν πέρασαν Ιρλανδία και Εσθονία.

Edit:Η πρόβλεψη δεν έγινε στο φόρουμ. :P

Δημοσ.
Όχι,δεν έχουμε στείλει την Θώδη.Η Καλομοίρα συμμετέχει.

Η Θώδη μπορεί να τραγουδήσει στοιχιωδώς δημοτικά. Το κακομοίρα δε μπορεί να τραγουδήσει τίποτα.

Είναι και οι δύο το ίδιο ζώα.

Άρα:

κακόμοιρο < Θώδη < κομπρεσέρ στις 07:00

Δημοσ.

Ναι,αλλα το Θωδη δεν βλεπεται,ενω το καλομοιρα ειναι ωραιο κομματι(αν κ ολιγων τι ''γαριδα'')...κ αυτο μετραει βασικα σε τετοιο τσιρκο...

Δημοσ.

Πάντως ένα σκασμό λεφτά κόστισε το όλο πανηγυράκι της Eurovision για την Ελλάδα και χώρες με πολύ μικρότερο μπάτζετ θα βγουν μπροστά από μας. Πχ Ισπανία που σίγουρα θα είναι στην πρώτη τετράδα μετά από πολλά χρόνια.

Κορυφαίος στοιχος πάντως το Ελ τσίκι τσίκι Περαία Περαία...

Δημοσ.

Με αυτα που είδα χτες και με αυτά που περιμένουμε να δούμε αύριο έχω να προσθέσω το εξής:

1.Kαταρχήν από όλα αυτά τα τραγούδια πάντα βγαίνουν 3-4 τα οποία όχι ότι αξίζουν να τα ακούς διαχρονικά , αλλά τουλάχιστον εμείς σαν Dj θα τα τιμήσουμε τουλάχιστον για φέτος.Εγώ ξεχωρίζω το ισπανικό και το νορβηγικό.Δεν μιλάμε για Καλομοίρα....αυτή παίζει ήδη παντού....Ειδικά το ισπανικό θα παίξει πολύ....Είναι άκρως καλοκαιρινό και reggaeton.

2.Εγω βλέπω την Eurovision και για τον χαβαλέ .Όπως και να το κάνουμε εμφανίσεις όπως της Βοσνίας και της Εσθονίας με έκαναν να γελάσω,

3.Ωραίο τραγούδι ήταν του Ισραήλ(φοβερή φωνή και έξυπνη εναλλαγή Αγγλικού και Ισραηλίτικου στίχου).Το Φινλανδικό ήταν Pure Metal και πιστεύω ότι οι μεταλλαδες θα το τιμήσουνε....Αν είχε αγγλικό στίχο νομίζω ότι θα πήγαινε ακόμα καλύτερα...Εύγε! Το ρώσικο ήταν κλασσικό DIma Billan τραγούδι με φοβερή σκηνοθεσία....ο παγοδρόμος όλα τα λεφτα...ενώ όσοι ξέρουν....είχε και λίγο απο Timbaland ...αφού ο Ρώσος συνεργάζεται με τον Αμερικάνο παραγωγό....Το "σκάσιμο" στην μπαλάντα μου τον θύμισε έντονα....

Αυτά....Για τα αυριανά ....Πιστεύω Ουκρανία , Σουηδία και Γεωργία με το τυφλό κοριτσάκι θα ξεχωρίσουν....Kαι το Λευκορώσικο θέλει προσοχή.Είναι popακι καλό....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...