Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2008 - Η γνώμη σας ?

flealam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν ξέρω τι λέτε γενικά πάντως εμένα μαρεσει το κομματάκι της Καλομοιρας ..και πιστεύω πως θα πάει πολύ καλα ... Απο την άλλη έχει πολλούς ανταγωνιστές φέτος η Ελλάδα...Το Αζερμπαιτζαν κα ιη Νορβηγια ,καθώς κα ιη Τουρκία έχουν πολυ αξιόλογες συμμετοχές. Για να δουμεεεε...

Το Αζερμπαιτζαν : πλέι μπακ η φωνή του Ταμπάκη στην αρχή , φως φανάρι :lol:

Νορβηγια και Τουρκία απλώς αδιάφοροι σαν συμετοχές

Η Καλομοίρα έχει κάτι το ενδιαφέρον και ξεχωριστό όπως και η Ισλανδία, σε σχέση πάντα με αυτά που άκουσα

Δημοσ.
Αν και πολλοι μου λενε οχι,

πιστευω πως η Καλομοιρα δεν θα τα παει και ασχημα. Την βλεπω μεσα στην 1η 5αδα.

Και τα υπόλοιπα τρία που αξίζουν! France -Sebastien Tellier-Divine,Israel-Boaz Mauda-Ke'ilo Kan,Greece-Kalomoira-Secret Combination.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω την έμπνευση πως θα μπούμε τελικό.

Δεν θα αντέξω να δω την Καλομοίρα να κλαίει όταν πέσουν πάνω της τα μεσημεριανά.

Δημοσ.

το ισπανικο ειναι αηδια.

καλα εννοειται θα μπει η καλομοιρα παιδια.

εμενα μου αρεσε της αλβανιας. και το video clip πολυ μαματο....:)

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά γιατί όποτε τη βλέπω χτυπιέμαι κάτω στα γέλια;;;

Δε λέω πάντως, κουλός διαγωνισμός η Eurovyzion, κουλοί και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι, κάτι μπορεί να κάνει...

post-29796-129062965459_thumb.jpg

Δημοσ.

Η Παπαρίζενα ήταν αντικειμενικά πολύ καλύτερη από οτιδήποτε άλλο έχουμε στείλει ποτέ. Και είχε κι άλλα κομμάτια με τα οποία αν είχε κατέβει πάλι θα σάρωνε

Δημοσ.

Μάγκες επειδή την έχω ψάξει φέτος τη δουλειά, δίνω ένα link για να μην τα γράφω εδώ, είναι κ πολλά κ όλας... Αν θέλει κάποιος να ποντάρει κανά χρήμα για φέτος, ας κάνει έναν κόπο να το διαβάσει. Θα γράψω αυτή την εβδομάδα και για τον 2ο ημιτελικό.

http://pikos-apikos.blogspot.com/

Δημοσ.

Το μονο που αξιζει -για μενα- σ'αυτη τη γελοια υποθεση,

ειναι ο σχολιασμος απο τον παρουσιαστη του BBC,

που εδω και χρονια τους θαβει ολους με ενα μοναδικα χιουμοριστικο τροπο.

Κατα τ'αλλα... 02222dy5.gif

"Sir Terry Wogan has been the commentator for the Eurovision Song Contest every year since 1980,

and is particularly noted for his sardonic and highly cynical commentaries."

02220la9.gif

Δημοσ.

Μ@λ@κίες... Κάθε χρόνο τα ίδια σκατά. Αναρωτιέμαι ποσο χρόνο θέλει ακόμα για να το βαρεθεί ο κόσμος και να μείνουν μεταξύ τους να βραβεύονται που θα έλεγε και ο Φοίβος.

Δημοσ.
Μ@λ@κίες... Κάθε χρόνο τα ίδια σκατά. Αναρωτιέμαι ποσο χρόνο θέλει ακόμα για να το βαρεθεί ο κόσμος και να μείνουν μεταξύ τους να βραβεύονται που θα έλεγε και ο Φοίβος.

Συμφωνω και επ'αυξανω....Δεν ξερω τι νοημα εχει ενας διαγωνισμος που μεσες ακρες ξερεις ποιος θα ψηφισει ποιον...ψηφο στο Αζερμπαιτζαν:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...