Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2008 - Η γνώμη σας ?

flealam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισως να ειναι λιγο ακαιρη και ακυρη η ερωτηση μου αλλα ντου γιου νοου κεσκεσε Στραντιβαριους (που λενε οτι ειχε ο ρωσσος στην ορχηστρα του)αν ηταν γνησιο το βιολi μαζι με τον πατιναζιερη θα επρεπε να εχει και ενα λοχο ενοπλους για να το φυλανε γιατι τετοια πραγματα δεν φτιαχνονται και στην κινα αμα λαχει...Για την ακριβεια δεν φτιαχνονται πουθενας τα τελευταια 300 χρονια

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ισως να ειναι λιγο ακαιρη και ακυρη η ερωτηση μου αλλα ντου γιου νοου κεσκεσε Στραντιβαριους (που λενε οτι ειχε ο ρωσσος στην ορχηστρα του)αν ηταν γνησιο το βιολi μαζι με τον πατιναζιερη θα επρεπε να εχει και ενα λοχο ενοπλους για να το φυλανε γιατι τετοια πραγματα δεν φτιαχνονται και στην κινα αμα λαχει...Για την ακριβεια δεν φτιαχνονται πουθενας τα τελευταια 300 χρονια
He plays a Stradivarius violin, lent to him for his life by a Swiss Bank. "The violin I'm using is from 1697, it's a Stradivarius and was actually played by Paganini over 300 years ago. I won the chance to play it when I won a competition in Montreal in 1996, and now it's in Belgrade with us."[1]

πηγή

Δημοσ.
@ex3Lmei: Το ποδόσφαιρο για εμένα είναι θέαμα. Το ίδιο και η eurovision. Βέβαια υπάρχουν αρκετοί Πανουτσοκαρπετόπουλοι οι οποίοι προσπαθούν να δώσουν μία φιλοσοφική, σχεδόν μεταφυσική διάσταση στο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω, μπορεί να έχουν και δίκιο, εγώ πάντως δεν το βλέπω έτσι.!

Το ποδόσφαιρο δεν κερδίζει ο καλύτερος αλλά ο ικανότερος.

Για πες μου στη eurovision ποιος κερδίζει? Ο κόσμος τους βγάζει και όχι οι κανόνες.

Γιαυτό άλλο η τσιπούρα και άλλο ο αστακός (και τα 2 ψάρια είναι;)).

"Μεταφυσική διασταση" δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.

Δημοσ.
Το ποδόσφαιρο δεν κερδίζει ο καλύτερος αλλά ο ικανότερος.

Για πες μου στη eurovision ποιος κερδίζει? Ο κόσμος τους βγάζει και όχι οι κανόνες.

Γιαυτό άλλο η τσιπούρα και άλλο ο αστακός (και τα 2 ψάρια είναι;)).

"Μεταφυσική διασταση" δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.

Το ποιός κερδίζει στο ποδόσφαιρο, μεγάλη ιστορία...

Οι διαγωνισμοί έχουν πλάκα, γιατί ακριβώς δεν υπάρχουν οι αυστηροί και άτεγκτοι κανόνες που αναφέρεις. Μπαίνει και το υποκειμενικό στοιχείο, το στοιχείο του λάθους και άλλοι αστάθμητοι παράγοντες. Όποιος όμως πορώνεται με τους διαγωνισμούς και θεωρεί ότι τα αποτελέσματά τους δείχνουν το μεγαλείο του λαού ή τη λεβεντιά της φυλής, ε, αυτός είναι μεγάλος κάφρος.

Και η τσιπούρα και ο αστακός είναι νόστιμα ψάρια! Διαφορετικά, αλλά νόστιμα.

"Μεταφυσική διάσταση" εννοώ αυτό που κάνουν όταν ανάγουν το ποδόσφαιρο σε επίπεδο πέρα από το καθαρά αθλητικό. Όταν θεωρούν ότι η νίκη σε έναν αγώνα δείχνει την δύναμη του λαού, όταν το χρησιμοποιούν ως μικρογραφία της κοινωνίας και βγάζουν πολύπλοκα κοινωνικοπολιτικά συμπεράσματα, όταν του δίνουν μία κουλτουριάρικη επικάλυψη. Αν διαβάζεις sportday, θα καταλάβεις τί εννοώ.

Δημοσ.
Το ποιός κερδίζει στο ποδόσφαιρο, μεγάλη ιστορία...

Οι διαγωνισμοί έχουν πλάκα.

"Μεταφυσική διάσταση" εννοώ αυτό που κάνουν όταν ανάγουν το ποδόσφαιρο σε επίπεδο πέρα από το καθαρά αθλητικό. Όταν θεωρούν ότι η νίκη σε έναν αγώνα δείχνει την δύναμη του λαού, όταν το χρησιμοποιούν ως μικρογραφία της κοινωνίας και βγάζουν πολύπλοκα κοινωνικοπολιτικά συμπεράσματα, όταν του δίνουν μία κουλτουριάρικη επικάλυψη. Αν διαβάζεις sportday, θα καταλάβεις τί εννοώ.

1)Για πλάκα βάζω Λαζόπουλο,Ελληνοφρένεια κ.α σατιρικά και όχι eurovision.

Και αν είναι έτσι τότε ο διαγωνισμός αυτός θεωρείται τις πλάκας. Και στο κάτω κάτω γιατί να πληρώνω υπέρογκα ποσά σε κάτι χαμένα πρόσωπα σαν την καλομοίρα(λογω του γέλιου της) και να μην τα δίνουμε στον κ.Κούλογλου βρε αδερφέ,να μας ανοιγει και την σκέψη.

2)Αν μιλάς για κοινωνικοπολιτικά συμπεράσματα τότε τα ίδια θα λες και στην eurovision αφού η ψήφος είναι με βάση την γείτονα χώρα (εκτός από μας που το πέρνουμε στα σοβαρά τον διαγωνισμό αυτό από τους antique και έπειτα).

(Συγκρίνοντας με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου να υποθέσω).

Είμαστε για κλάμματα.

Δημοσ.
Πάντως η Ουκρανή μας κέρδισε με διαφορά στήθους στην κυριολεξία....

Ρε που να τα βάλεις με αυτούς εκεί πέρα, αλληλοψηφίζονται όλη την ώρα. Εμείς μιαν Τζυπρον έχομεν να ρίξει τον οβολό της!

Δημοσ.
Ακριβώς.

Και γι αυτό του χρόνου θα στείλουμε τον Αυφαντή.

Γιατί μιλάς για παριζάκια και αλλαντικά ?

Δημοσ.
Πάντως η Ουκρανή μας κέρδισε με διαφορά στήθους στην κυριολεξία....

Το βραδυ φωσφοριζουν κιολας... :confused:

Chernobyl, Ukraine :devil:

Δημοσ.
He plays a Stradivarius violin, lent to him for his life by a Swiss Bank. "The violin I'm using is from 1697, it's a Stradivarius and was actually played by Paganini over 300 years ago. I won the chance to play it when I won a competition in Montreal in 1996, and now it's in Belgrade with us."[1]

πηγή

Αυτό λέγεται απόλυτη ξεφτίλα. Absolute degradation... Ένα μουσικό όργανο τέτοιου επιπέδου (αν λένε αλήθεια βέβαια) στα χέρια ενός τίποτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...