ioanna_b Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Όντως ΑΥΤΗ ήταν μπαλάντα.Αυτό άνετα θα το ακούς και μετά από 10 χρόνια. Edit:Ξέχασα να αναφέρω,οι μαγγίρες είναι για πολλές μπουνιές. θα συμφωνήσω πολυ με το εντιτ..για πολλά σλαααααππππππππ όμως....
geovard Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Προσπαθώ να μπω στο site της ΑΝΙ ΛΟΡΑΚ αλλά μάλλον από τις πολλές επισκέψεις έχει φρακάρει.Ωραία γυναίκα κάπως έτσι φαντάζομαι θα ήταν η Εύα στον Παράδεισο.Στο πιό γυμνό βάβαια. Τελικά ο διαγωνισμός της Eurovision στη σημερινή του μορφή δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να γίνεται.Έχει λόγο ύπαρξης μόνο στα πλαίσια συναδέλφωσης των λαών καί τίποτα περισσότερο.Δεν μπορούμε να μιλάμε γιά καλλιτεχνική δημιουργία μέσα σ αυτό το περιβάλλον.Έπειτα τα μπλοκ των κρατών είναι κατά της αξιοκρατίας.Βρέξει χιονίσει η Ελλάδα έχει δωδεκάρι από την Κύπρο.Αυτό θα ήταν λογικό μέχρι τη στιγμή πού ακουγόταν Ελληνικός στίχος.Τώρα όλα τα τραγούδια είναι μιά σαλάτα από Αγγλικό εστιατόριο. edit: Τι στο καλό κάνω καί στέλνω διπλά μηνύματα δεν ξέρω.
elis88 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Αν βγει ελλάδα κερνάω όλο το ινσόμνια. Kόντεψες να την πατίσεις, τυχερέ. Το τραγούδι της τουρκιας περίμενα ν πάρει μια καλύτερη θέση, κρίμα γιατί ήταν ωραίο τραγούδι. (Πολύ καλύτερο από την μπαλάντα της ρωσίας)
Voodooman Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Τελικά ο διαγωνισμός της Eurovision στη σημερινή του μορφή δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να γίνεται.Έχει λόγο ύπαρξης μόνο στα πλαίσια συναδέλφωσης των λαών καί τίποτα περισσότερο.Δεν μπορούμε να μιλάμε γιά καλλιτεχνική δημιουργία μέσα σ αυτό το περιβάλλον.Έπειτα τα μπλοκ των κρατών είναι κατά της αξιοκρατίας.Βρέξει χιονίσει η Ελλάδα έχει δωδεκάρι από την Κύπρο.Αυτό θα ήταν λογικό μέχρι τη στιγμή πού ακουγόταν Ελληνικός στίχος.Τώρα όλα τα τραγούδια είναι μιά σαλάτα από Αγγλικό εστιατόριο. H eurovision είναι σαν να βλέπεις έναν ποδοσφαιρκό αγώνα. Είναι ένα θέαμα, που το βλέπεις, τρως, πίνεις, γελάς και κάποιες σπάνιες φορές σκέφτεσαι ή συγκινείσαι. Περάσαμε τρία ωραία βραδάκια. Από την άλλη, όλο και κάποιο τραγούδι θα κάνει στον καθένα μας κλικ. Έχω κατεβάσει από όλα αυτά τα χρόνια περίπου 10-15 τραγούδια που μου αρέσουν και τα ακούω κάπου κάπου. Από το πρωί ακούω συνέχεια το ισραηλινό τραγούδι, χάρη σε αυτό σκέφτηκα ένα σωρό πράγματα. Δεν μπορεί, όλο και κάτι θα μένει στον καθένα μας.
-nick- Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 ^^ παντως σου δινω respect για το αβαταρ 3dfX Voodoo cult μυθικη καρτα ^^
livewire Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 ^^ Επίσης, άλλο ένα respekt για την ενδελεχή ανάλυση και απενοχοποίηση της ουσίας της Γιουροβίζιον :Ρ
washcloud Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δεν μπορεί, όλο και κάτι θα μένει στον καθένα μας. ...Αυτό σωστό. Πχ το περυσινό Ούγγρικο θα κάνω καιρό να το ξεχάσω εγώ...
MrSeanKon Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Eχει γινει εμπορικη παρελαση πια η Euroβυζιοn Δεν περιμενα κι εγω η Κακομοιρα να παρει πρωτια αλλα η τριτη θεση μια χαρα ειναι. Το αθωο κοριτσιστικο προσωπο που μου κουναει τον πατο δεν περασε. Η Ουκρανεζα μαλιστα χαρηκα που πηρε τη 2η θεση. Ωραιος κομματος!
sarithepunk Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=3zOPR7_m44A best eurovision song ever Am I right or am I right?
ex3Lmei Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 H eurovision είναι σαν να βλέπεις έναν ποδοσφαιρκό αγώνα. Είναι ένα θέαμα, που το βλέπεις, τρως, πίνεις, γελάς και κάποιες σπάνιες φορές σκέφτεσαι ή συγκινείσαι. Περάσαμε τρία ωραία βραδάκια.Από την άλλη, όλο και κάποιο τραγούδι θα κάνει στον καθένα μας κλικ. Έχω κατεβάσει από όλα αυτά τα χρόνια περίπου 10-15 τραγούδια που μου αρέσουν και τα ακούω κάπου κάπου. Από το πρωί ακούω συνέχεια το ισραηλινό τραγούδι, χάρη σε αυτό σκέφτηκα ένα σωρό πράγματα. Δεν μπορεί, όλο και κάτι θα μένει στον καθένα μας. Η eurovision έχει καταντήσει ριάλιτι σοου τύπου super idol... Δηλαδή μια τρύπα στο νερό. Βγάζουν κάποιους που ψηφίζουν τα ανήλικα κυρίως και χαιρόμαστε επειδή υπάρχει η ψηφοφορία μεταξύ κρατών. Μην μπερδεύεις την τσιπούρα με τον αστακό(eurovision με ποδόσφαιρο)
Elunitta Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Βγήκε το πιο αδιάφορο χαζοτράγουδο και τρίτη η δική μας η βλακεία (μα τι απίστευτη βαρεμάρα) αλλα φυσικά πρώτη στην καρδιά μας κλπ κλπ κλπ... Εμένα μου άρεσε τρομερά η μπαλάντα της Σερβίας, το Αζερμπαιτζάν και σαν πακέτο ο Θεικός Ισραηλινός και το τραγούδι τους! Η Τουρκία τουλάχιστον στέλνει που και που κάτι καλό αλλά δεν τους βοηθάει και πολύ η γλώσσα τους νομιζω..
Voodooman Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=3zOPR7_m44Abest eurovision song ever Am I right or am I right? Ναι, ίσως όχι το καλύτερο, αλλά είναι μέσα σε αυτά τα 10-15 που έχω κατεβάσει και ακούω!.. @ex3Lmei: Το ποδόσφαιρο για εμένα είναι θέαμα. Το ίδιο και η eurovision. Βέβαια υπάρχουν αρκετοί Πανουτσοκαρπετόπουλοι οι οποίοι προσπαθούν να δώσουν μία φιλοσοφική, σχεδόν μεταφυσική διάσταση στο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω, μπορεί να έχουν και δίκιο, εγώ πάντως δεν το βλέπω έτσι. @Livewire: Απενοχοποίηση για ποιον λόγο; Είναι ένοχη για κάτι; Ούτε και εγώ νοιώθω ένοχος που όλη τη χρονιά ακούω άλλη μουσική και για δυό-τρεις μέρες το χρόνο το ρίχνω στο τσιφτετελοποπ! Αυτό ήταν, πάει και για φέτος. Ήδη την βαρέθηκα και την φετινή eurovision, του χρόνου πάλι θα έχουμε να ασχοληθούμε για δυό-τρεις μέρες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.