flealam Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μιας και η eurovision πλησιάζει σε λίγο καιρό, θα ήθελα να ανοίξω αυτο το θέμα για να ρωτήσω την γνώμη σας για το ποια κομμάτια σας αρέσουν, ποιος πιστεύετε πως θα κερδίσει τον φετινό διαγωνισμό, και γενικα για να ποστάρετε οτι ερώτηση ή σχόλιο έχετε να κάνετε για τον διαγωνισμό. Παρακάτω παραθέτω και ένα link με καποιες πληροφορίες και videakia από τους φιναλιστ διαφόρων χωρών ωστε να πάρετε μια πρωτη γευση. http://www.eurovision2008.org/
kegre Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Αν και πολλοι μου λενε οχι, πιστευω πως η Καλομοιρα δεν θα τα παει και ασχημα. Την βλεπω μεσα στην 1η 5αδα.
rile Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Αν και πολλοι μου λενε οχι,πιστευω πως η Καλομοιρα δεν θα τα παει και ασχημα. Την βλεπω μεσα στην 1η 5αδα. Δικιο εχεις!!!!
flealam Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Πάντως και γω ειμαι απο αυτους που λενε πως μαλλον δεν θα τα παει και τοσο καλα.
Typhoon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Εγώ νομίζω ότι το τραγούδι δεν είναι κακό για τα δεδομένα του διαγωνισμού και η Καλομοίρα είναι ωραία γυναίκα, οπότε με μια καλή σκηνική παρουσία θα μπορεί να πάει μια χαρά.
saxon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Εγώ δεν βλέπω την Καλομοίρα να πιάνει δεκάδα. Ειδικά με τον τρόπο που ψηφίζουν πλέον οι πρώην Σοβιετικές χώρες και οι χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, η ψηφοφορία έχει καταντήσει κωμωδία.
slipknot Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 γιατί όταν νίκησε η χελένα παπαρίτζου πώς ψήφιζαν αυτές οι χώρες ?
flealam Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Η Παπαρίζου όμως είναι και πιο ωραία από την Καλομοίρα κατα την ταπεινή μου αποψη
saxon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Εκτός από το ότι δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης Καλομοίρας-Παπαρίζου, η Παπαρίζου είχε κάνει επι κάνα τρίμηνο περιοδεία σε όλες αυτές τις χώρες πριν την eurovision. Θυμάμαι όταν έκανα zapping σε δορυφορικά κανάλια και πετύχαινα την Ελενα σε κάτι βουλγάρικες και ρώσικες εκπομπές του στυλ πρωινός καφές. Πιστεύω ότι είχαμε επενδύσει πολύ στο marketing τότε και πήραμε πολλά "ανέλπιστα 12αράκια" σαν αντάλλαγμα
slipknot Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Ε και τώρα πιστεύω αυτό θα γίνει.Χρόνος υπάρχει...εδώ από τον Φεβρουάριο στα κανάλια ασχολούνται με eurovision.
-WISE- Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 εγω πιστευω οτι πρεπει να την προωθησουμε εμεις!!!! οποιος εχει λαιβ βιντεο να τα ανεβασει στο youtube!οπου βρεθει και οπου σταθει να μιλαει για το καλομοιρακι μας!!ετσι θα ερθει η επιτυχια που τοσοι Ελληνες προσμενουν απο το Φεβρουαριο!!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Βλέπω να πηγαίνει η Καλομοίρα κάτω από την μέση. Ειδικά φέτος δεν νομίζω να πάρουμε πόντο από βαλκανική χώρα,ειδικά Σκόπια και Βουλγαρία λόγω της γνωστής υπόθεσης. Αυτό θα είναι το τίμημα για την αδιαλλαξία της κυβέρνησης στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Είμαι της γνώμης, πως το υπουργείο εξωτερικών πρέπει να επανεξετάσει αυτό το μείζον θέμα,γιατί είναι ντροπή να μην είμαστε μέσα στην πεντάδα τουλάχιστον, σε κάθε διαγωνισμό. Καλώ την κυβέρνηση και ειδικά την κόρη του Μητσοτάκη να βάλει νερό στο κρασί της. Εγώ από την μεριά μου δεν θα ξαναφάω Μακεδονικό χαλβά μέχρι να αλλάξει ονομασία..όσο μπορώ θα βοηθήσω τι άλλο να κάνω; Υ.Γ.Ο Ψινάκης τι του είναι του Μαρτάκη;
slipknot Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δεν νοείτε να μην καταλάβει θέση απ' την δεκάδα και πάνω.Κάθε χρόνο εδώ και χρόνια,αυτό γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.