Προς το περιεχόμενο

Fujitsu Siemens Amilo 3438 τεχνικο προβλημα καρτας γραφικων

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

εχει παθει βλαβη ι καρτα γραφικων NVidia Geforce Go 6800 του φορητου μου και γυρευω μεταχερισμενη η καινουργια.

Με μια ματια που εχω κοιταξει ειναι οτι εχει πολυ ψηλο κοστος αγορας. μπορειται να μου προτεινται κατι?

Δημοσ.
γεια σας

εχει παθει βλαβη ι καρτα γραφικων NVidia Geforce Go 6800 του φορητου μου και γυρευω μεταχερισμενη η καινουργια.

Με μια ματια που εχω κοιταξει ειναι οτι εχει πολυ ψηλο κοστος αγορας. μπορειται να μου προτεινται κατι?

Πολυ φοβάμαι ότι τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά και το πιθανότερο είναι να χρειάζεται αλλαγή όλο το motherboard. Μόνο αν βρεις κάτι σε μεταχειρισμένο motherboard αξίζει τον κόπο...σε κάθε άλλη περίπτωση πήγαινε για καινούργιο.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Ρίξτε μια ματιά στο http://www.nextstep-labs.gr εμένα μου το επισκευάσανε με 160€ ,εδώ και 6 μήνες μου δουλεύει ΑΨΟΓΑ!!! :-D

α ρε mashak το ξέθαψες το θέμα μετά από τόσα χρόνια και στέλνω μήνυμα και εγώ στο παιδί να το βοηθήσω.......ρεζίλι έγινα :P

Edit: από ότι κατάλαβα πόσταρε και σε άλλο thread με ακριβώς την ίδια απάντηση . Προφανώς έγινε μέλος για να διαφημήσει το site του. 3 posts

όλα κιόλα copy paste. Κάποιος mod να τον bannάρει please.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...