Προς το περιεχόμενο

ford modeo ή mazda6 2000cc ή passat 1800

loykiloyk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά εγώ θα πρςτοτυπίσω. Passat κατά τη γνώμη μου..:-) αλλά επιρεάζομαι πολύ από εμφάνιση που μου αρέσει πολύ. Τώρα μηχανολογικά δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και γερμανόφιλος, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο.εχεις να κάνεις με 3 μοντέλα διαμάντια. Όποιο και να πάρεις θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος....

Mazda γιατί είναι σκυλιά

Γερμανό θέλουν τα κινητά

τα αμάξια Γιαπωνέζο

Μόνο που μιλώντας για το Mazda 6 ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με το Ford Mondeo....

και τα τρια ειναι καλα.

ομως το passat εχει πλεονεκτημα στον κινητηρα αφου ειναι υπετροφοδοτουμενος και τα κιλα που θα περιφερεις ουκ ολιγα.

απο την αρχη λοιπον εχεις σαφεστατο πλεονεκτημα εκει (ριξε μια ματια στις ροπες, αυτες θα σε "τραβανε") , και αυριο-μεθαυριο κανεις κι εναν επαναπρογραμματισμο στον εγκεφαλο και το passat σου αποκτα τη συμπεριφορα στο δρομο ενος αυτοκινητου 3.000 κυβικων, διατηρωντας το πλεονεκτημα του χαμηλοτερου κυβισμου σε ολα τα εξοδα.

ενω για τα αλλα δυο που σκεφτεσαι, τα παραπανω ειναι ονειρα απατηλα και μακρινα...

EDIT:

καποιο λαθος εχουνε κανει στο In.gr, διοτι το 1.8Τ passat ΔΕΝ ειναι ζυγιζει 2+ τονους οπως γραφουνε εκει μεσα οι ασχετοι, αλλα περι τα 1450 κιλα.

αν ζυγιζε 2050 κιλα, αποκλειεται να ειχε χαμηλοτερη καταναλωση απο τα υπολοιπα 2 ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...