Προς το περιεχόμενο

Αμφιβολίες για μια οθόνη!

Αmbient

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέτα από πολύ καιρό βρήκα την ευκαιρία να φτιάξω έναν πραγματικά αρκετά καλό υπολογιστή με αφορμή κυρίως ενός δώρου που μου έκαναν μια οθόνη!

Αλλά επειδή έχω μεγαλές αμφιβολίες για αυτήν την οθόνη και επειδή ειμαι πολύ fan των καλών γραφικών όπως οι περισσότρεροι πιστεύω, θέλω οποσδήποτε την κριτική σας για την συγκεκριμένη οθόνη:

HP W2007V

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/uk/en/ho/WF05a/20491-314293-314303-314303-314303-13153608.html

Επίσης η κάρτα γραφικών που έχω είναι:

SAPPHIRE RADEON HD3870 Χ2 1GB GDDR3 PCI-E RETAIL

http://www.sapphiretech.com/gc/products/products_overview.php?gpid=209&grp=3

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

αφου σου την κανανε δωρο τι το ψαχνεις???

παρεπιμπτοντως ειναι πολυ καλη... αν και βεβαια θα μπορουσες να την πουλησεις για να παρεις μια 22αρα με καλυτερο λογο και χαμηλοτερη ανταποκριση

Δημοσ.

Ούτε την έχω ούτε την έχω δει τη συγκεκριμένη οθόνη από κοντά αλλά φαντάζομαι πως θα χει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα όπως όλες με TN panel (glossy). link

Συνοπτικά (μετά από λίγο research):

(+) Contrast, "ζωντανά" χρώματα

(-) Γωνίες θέασης, έλλειψη dvi, αντανακλάσεις σε περιβάλλον με έντονο φωτισμό

Δημοσ.

Βασικά θέλω να μάθω αν αξίζει τον κόπο να την κρατήσω δηλ. εαν όντως θα έχω μια κάλη ανταπόκριση σε σχέση με ενα καλό σύστημα, αν μπορεί να αποδόσει με την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών η οποία εχει DVI έξοδο!

Δημοσ.

Τι ακριβώς εννοείς λέγοντας "κάλη ανταπόκριση" και "αν μπορεί να αποδόσει με την συγκεκριμένη κάρτα";

Προβλήματα ghosting δεν έχει (όπως και σχεδόν όλες οι νέες οθόνες) και η μείωση της ποιότητας λόγω dsub θα είναι από αμελητέα ως ανύπαρκτη (κατά τη γνώμη μου).

Δημοσ.

Τίποτα λάθος μου κατάλαβα κάτι λάθος!Απλά άμα παίρνεις μια καλή κάρτα γραφικών λογικό είναι να απαιτείς και μια καλή οθόνη!πάντως σε ευχαριστώ πολύ antonl !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...