Αmbient Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέτα από πολύ καιρό βρήκα την ευκαιρία να φτιάξω έναν πραγματικά αρκετά καλό υπολογιστή με αφορμή κυρίως ενός δώρου που μου έκαναν μια οθόνη! Αλλά επειδή έχω μεγαλές αμφιβολίες για αυτήν την οθόνη και επειδή ειμαι πολύ fan των καλών γραφικών όπως οι περισσότρεροι πιστεύω, θέλω οποσδήποτε την κριτική σας για την συγκεκριμένη οθόνη: HP W2007V http://h10010.www1.hp.com/wwpc/uk/en/ho/WF05a/20491-314293-314303-314303-314303-13153608.html Επίσης η κάρτα γραφικών που έχω είναι: SAPPHIRE RADEON HD3870 Χ2 1GB GDDR3 PCI-E RETAIL http://www.sapphiretech.com/gc/products/products_overview.php?gpid=209&grp=3 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
hellv1l Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 αφου σου την κανανε δωρο τι το ψαχνεις??? παρεπιμπτοντως ειναι πολυ καλη... αν και βεβαια θα μπορουσες να την πουλησεις για να παρεις μια 22αρα με καλυτερο λογο και χαμηλοτερη ανταποκριση
antonl Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ούτε την έχω ούτε την έχω δει τη συγκεκριμένη οθόνη από κοντά αλλά φαντάζομαι πως θα χει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα όπως όλες με TN panel (glossy). link Συνοπτικά (μετά από λίγο research): (+) Contrast, "ζωντανά" χρώματα (-) Γωνίες θέασης, έλλειψη dvi, αντανακλάσεις σε περιβάλλον με έντονο φωτισμό
Αmbient Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Βασικά θέλω να μάθω αν αξίζει τον κόπο να την κρατήσω δηλ. εαν όντως θα έχω μια κάλη ανταπόκριση σε σχέση με ενα καλό σύστημα, αν μπορεί να αποδόσει με την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών η οποία εχει DVI έξοδο!
antonl Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Τι ακριβώς εννοείς λέγοντας "κάλη ανταπόκριση" και "αν μπορεί να αποδόσει με την συγκεκριμένη κάρτα"; Προβλήματα ghosting δεν έχει (όπως και σχεδόν όλες οι νέες οθόνες) και η μείωση της ποιότητας λόγω dsub θα είναι από αμελητέα ως ανύπαρκτη (κατά τη γνώμη μου).
Αmbient Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Τίποτα λάθος μου κατάλαβα κάτι λάθος!Απλά άμα παίρνεις μια καλή κάρτα γραφικών λογικό είναι να απαιτείς και μια καλή οθόνη!πάντως σε ευχαριστώ πολύ antonl !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.