ageliko445 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 αν ξερει κανεισ λινκ με βιντεο που να δινει παραδηγματα....
frenzy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 @frenzyΔεν μπορώ να πω σίγουρα, αλλά είχα την εντύπωση πως δεν είναι (οι άξονες). .... δεν νομίζω να ζητάει ένα βιβλίο ώστε να βγάζει ταινίες από τον απρίλη Όλα είναι θέμα του σκηνοθέτη αλλά σε ένα σετ δε θα κάτσει ποτέ να ασχοληθεί με τόσο αυτονόητα εκτός κι αν πρόκειται για πτυχιακή στου Σταυράκου. Τωρα για το πότε θέλει να αρχίσει ας μας πει ο ίδιος αν και κάτι υποψιάζομαι... -φρενζυ μονο στα δικα μου θεματα εισαι τοσο αρνητικος η και σε αλλα?η ερωτησεις μου και για το τροχοσπιτο και για τη δωρεαν ενεργεια και για τη σκηνοθεσια ειναι απλεσ και ξεκαθαρες. ρωτησα αν καποιος ξερει ενα γαμι/νο βιβλιο με βασικες αρχες σκηνοθεσιας,τα αλλα ,αν το καταλαβω η αν σπουδασω η τι σκατα θα κανω αφορα εμενα. εμενα δε με πειραζει οτι λες απλα το μονο που κανεις ειναι να φτανεις την κουβεντα στο τερμα... Που είμαι αρνητικός παιδί μου; Απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις σου και σου είπα πως θέλει σπουδές. Δηλαδή άμα μου πεις θέλω βιβλίο για να αρχίσω ιατρική πρέπει να σκαρφιστώ ένα τίτλο; Όσο για το ενεργειακό ίσως πιστεύεις πως είσαι ο πρώτος που προβληματίστηκε με το συγκεκριμένο θέμα αλλά υπάρχουν επιστήμονες που έχουν λιώσει τα μάτια τους στο διάβασμα και δεν τα έχουν καταφέρει. Τι να σου πω; Ωραία ιδέα; Και τα παιδιά που πληρώνουν συνδρομή στο American Cinematographer από τα 15 τους μέχρι το τέλος των σπουδών τους ή μέχρι το τέλος της καριέρας τους είναι ηλίθιοι που δεν αγόρασαν τo "Αgeliko's Friggin' Be a Shity Director Out Of Your Arse For Really Really Really Stupid People" ? Δηλαδή αν κάποιος θεωρεί πως οποιοδήποτε προτζεκτ ακολουθούμε πρέπει να το κοιτάμε υπεύθυνα και με επαγγελματισμό -σε οποιαδήποτε ηλικία- είναι αρνητικός και έχει ύφος; Ξανασκέψου το λίγο και θα δεις πως έχω δίκιο. Και το ξέρω γιατί κι εγώ μικρότερος ήμουν ενθουσιώδης και βιαστικός και βαριόμουν γρήγορα μέχρι που ανακάλυψα τη μεθοδικότητα. Κοίταξέ το είναι μαγική λέξη.... Και άλλη μια μαγική λέξη είναι το google. Την επόμενη φορά που θες ένα ξερό λινκ χωρίς τη γνώμη κάποιου που ξέρει μη μπεις σε φόρουμ. Πήγαινε εκεί.
ageliko445 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 αντε παλι...με συγρινεις με ιατρους κ επιστημονες κ οτι αλλο θες εκτος απο την απορια μου..αν καποιος θελει να φτιαξει παστιτσιο τι πρεπει να κανει,να σπουδασει σεφ....ωχ μωρε φρενζυ ,απλα πραγματα ηθελα οχι κατι επαγγελματικο.. λες να μη δοκιμασα το γκουγκλε.. απο περιεργεια τι δουλεια κανεις?
Panahs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Η Θεατρολογία είναι σχολή στη Φιλοσοφική (Πανεπιστήμιο Αθηνών), στου Ζωγράφου. Μπορείς να μπεις είτε με πανελλήνιες είτε με κατατακτήριες. Φέτος έχουμε για πρώτη φορά και πρακτικό μάθημα κινηματογράφου, πράγμα καλό για μένα, αφού εγώ τείνω πιο πολύ προς τα εκεί. Εδώ και χρόνια βέβαια γίνεται και ιστορία κινηματογράφου, αλλά φέτος για πρώτη φορά αποκτήσαμε και μάθημα που είναι πιο πρακτικό.
ageliko445 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 παναη ειχα παρει μερος σε μια ταινια διεθνους παραγογης που μερος της γυριστηκε στη ροδο κομπαρσος ημουν αλλα η εμπειρια ηταν φοβερη... o jerousalem λεγετε δεν επαιξε στην Ελλαδα αποοσο ξερω εγω δεν τη βρηκα στο βιντεο κλαμπ οταν εβλεπα τους ηθοποιους σε ενα δευτερολεπτο να μπαινουν στο πετσι του ρολου ανατριχιασα...
bibibo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 αφήστε ρε το παίδι να κάνεις όνειρα.. μην του σπάτε τα @ρχι.. με μ@λ@ του τύπου αν δεν το χεις σπουδάσει και οι άλλοι και δεν ξέρω γώ τι στην τελική... στην ελλάδα έχουμε να δούμε καλή ταινία απο την δεκαετία του 60, και τότε λέτε να το σπουδάζαν πολύ το θέμα? τι μου θύμισα τώρα... ο μπακαλόγατος... θεεική ταινία, ακόμα την σκέφτομαι και γελαώ ακόμα και σκέτες ατάκες να διαβάσεις γελάς τι είναι ο άνθρωπος, ένα τίποτα....
Lucifer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 στην ελλάδα έχουμε να δούμε καλή ταινία απο την δεκαετία του 60, και τότε λέτε να το σπουδάζαν πολύ το θέμα? Δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.
soturin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 η ταινία λέγεται "της κακομοίρας" και ως ταινία δεν έχει τίποτα φοβερό. Απλά έχει ένα από τα κορυφαία ρεσιτάλ κωμικής ιδιοφυίας και ταλέντου ever.
frenzy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Της οποίας ο σκηνοθέτης Ντίνος Κατσουρίδης σπούδασε σκηνοθεσία στου Σταυράκου και πλάι στον Γρηγορίου, πέρασε από όλα τα πόστα για να γίνει κορυφαίος κινηματογραφιστής αλλά ποιός χέστηκε; Ποστάρουμε με την ίδια ευκολία που περδόμαστε
ageliko445 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 αστον να ονειρευεται λεει ο αλλος... εχω δουλεψει ρε κυριος (μια μερα μονο βεβαια)σε τηλεοπτηικη εκπομπη(πρωιναδικο στο θεσαλια τβ)στη λαρισα εχω μια ιδεα ... δε με καταλαβαινει κανεις σε κανενα θεμα ...τοσα ατομα στο νετ και κανενας με ελευθερο μυαλο... φρενζυ πεσ μου ποσα ατομα υπαρχουν μονο στο ινσομνια (εναν αριθμο)
akpe Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Έχετε ξεφύγει τα μάλα μου φαίνεται. ageliko445: Γιατί ακριβώς αρπάχτηκες; Τόσα άτομα σου λένε το ίδιο πράγμα, δεν υπάρχει αυτό που ψάχνεις, εσύ εκεί να επιμένεις; Μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω; Η παραγωγή και ιδιέταιρα η σκηνοθεσία μιας ταινίας, ακόμα και ερασιτεχνικής, δεν είναι Lego να ακολουθήσεις οδηγίες. Ούτε θα τα βρείς όλα μαζί σε ένα εγχειρίδιο του τύπου "The Complete Idiot's Guide to Directing". Ψάχνεσαι, διαβάζεις, βλέπεις και στην ανάγκη πειραματίζεσαι. Ερασιτεχνικά η μη, αν περιμένεις από τους άλλους να στα δώσουν όλα στο πιάτο είσαι χαμένος από χέρι. bibibo: για να τα λέει κάτι θα ξέρει.
ageliko445 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 βιβιβο και εγω με την καλη ενοια απαντησα ακπε δεν εχω αρπαχτη ουτε νευρα κτλ ειπα μηπως καποιος να ηξερε κατι οσο αφορα τις τεχνηκες (τη βασικη αρχη)
soturin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 εντάξει frenzy είναι πραγματικά κρίμα. Είσαι αυτός με τις περισσότερες γνώσεις επί του θέματος στο topic αυτό και συμπεριφέρεσαι σαν κόπανος, γιατί? Να τις βράσω τις γνώσεις κάποιου αν είναι να ειρωνεύεται τον καθένα, αντι (έστω και ενοχλημένα) να διορθώνει για να μάθει και ο άλλος πέντε πράγματα
frenzy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Εγώ είμαι απλώς μια διαδικτυακή περσόνα ενός γελωτοποιού. Οι υποχρεώσεις μου τελειώνουν εκεί. Δεν πρόκειται να απολογηθώ επειδή έκανα τον κόπο να απαντήσω, και με αποκαλούν κόπανο, μαλάκα (δις) και φέροντα "ύφος". Ο καθένας μπορεί να διαβάσει από την αρχή το τόπικ. Τώρα αν μου κάνει τη χάρη ο Μεγαλειότατος Άρχων του Ψηφιακού Σκότους να το κλείσει, θα του χαρίσω μια κωλοτούμπα...
apxwv Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 για ανεφερε μας τι γυρίσματα θέλεις να κανεις πανω κάτω για να σου πουμε και εξοπλισμο. Ο frenzy είναι πλήρης στο τι χρειάζεται κάποιος αν και υπερβολικός.... Αν θες να μαθεις από βιβλία θα χρειαστείς πολλά. Σίγουρα ένα απλό βιβλίο σκηνοθεσίας που θα λέει τα βασικά(απλές κινήσεις και τεχνικές). Οπωσδήποτε ένα βιβλίο για φωτισμό(είναι το Α και το Ω τώρα πια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.