Προς το περιεχόμενο

INNOVATOR WP-836V ????

_Maik_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mιας που εισαι φοιτητης Maik και οπωσδηποτε θα χρησιμοποιεις πολλες ωρες την ημερα το laptop, εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις μια πιο ποιοτικη μαρκα οπως toshiba ή sony.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905173

Eγω εχω ανοιχτο το λαπτοπ εως και 14 ωρες ημερησιως επι 4 χρονια τωρα και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο. Εχω toshiba.

Δεν ξερω αν ειχα αγορασει μια πιο φθηνη μαρκα αν θα ειχε αντεξει οσα εχει τραβηξει το δικο μου.

Απορω και γω πως κ λειτουργει ακομα!

Δημοσ.

Εχω εμπειρία από ένα plato laptop (Πουλιάδης), απειρες ώρες ανοιχτό και μετά από 5 και πλέον χρόνια είναι μια χαρά.

Μη μας ξενίζει το φυσιολογικό!

Δημοσ.

Αντε...από τα χείλη σου κρέμομαι,pppetros...περιμένω να μου πεις τις εντυπώσεις σου απο το INNOVATOR WP-836V

Με πιέζει ο χρόνος γιατί σε 14 μέρες φεύγω για εξωτερικό και πρέπει επειγόντως να αγοράσω Φορητό και είναι σιγουρο ότι αυτό το ΙΝΝΟVATOR έχει κορυφαία χαρακτηριστικά...αλλά δεν ξέρω τι γίνεται από ποιότητα κατασκευής και γενικώς πως θα είναι όταν το δω από κοντά...Τώρα όσο για το χρώμα...νομίζω είναι πολύ trendy...αλλά όλο κατάλευκο??? Aπάντησε όσο πιο γρήγορα μπορείς...Το έχω ψάξει πολύ το θέμα και δεν βρίσκω κάτι άλλο...απλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα αυτά και με κορυφαία ποιότητα κατασκευής...Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.
Αντε...από τα χείλη σου κρέμομαι,pppetros...περιμένω να μου πεις τις εντυπώσεις σου απο το INNOVATOR WP-836V

Με πιέζει ο χρόνος γιατί σε 14 μέρες φεύγω για εξωτερικό και πρέπει επειγόντως να αγοράσω Φορητό και είναι σιγουρο ότι αυτό το ΙΝΝΟVATOR έχει κορυφαία χαρακτηριστικά...αλλά δεν ξέρω τι γίνεται από ποιότητα κατασκευής και γενικώς πως θα είναι όταν το δω από κοντά...Τώρα όσο για το χρώμα...νομίζω είναι πολύ trendy...αλλά όλο κατάλευκο??? Aπάντησε όσο πιο γρήγορα μπορείς...Το έχω ψάξει πολύ το θέμα και δεν βρίσκω κάτι άλλο...απλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα αυτά και με κορυφαία ποιότητα κατασκευής...Ευχαριστώ!!!

[/quote

Λοιπον το έχω στα χέρια μου. Είμαι ευχαριστημένος σχεδόν απόλυτα!

πιο συγκεκριμένα:

Στα θετικά:

-Είναι όμορφο (Υποκειμενικό)

-κυριολεκτικά Αθόρυβο (σε .. ανυσηχυτικό βαθμό μεχρι να το συνηθίσω)

-Αρκετά ποιοτικό από θέμα υλικών κατασκευής (τουλάχιστον όπως μου φαίνεται σε σχεση με τα αντίστοιχα επώνυμα και ανώνυμα στα ίδια ή και λίγα περισσότερα χρήματα)

-Λειτουργούν τα πάντα άψογα, εγγατέστησα τα Vista Busines χωρίς κανένα πρόβλημα, καθώς και τους drivers/software που παρέχεται απο το e-shop σε συνοδευτικά dvd

-Η οθόνη αρκετά καλη, και με 0 pixel καμμένο.

-το fingerprint απλά καταπληκτικό, έχω ξεχάσει το passw του υπολογιστή

- Είναι φυσικά ταχύτατος, με βαθμολογία 4,5 (System Rating)

-Στο κουτί υπήρχαν οι θήκες από τις 2 μνήμες Kingston και τον επεξεργαστή, τα οποία έχουν εγγύηση lifetime και 3 ετών αντίστοιχα (όπως και ο σκληρός της western digidal) επομένως μεγαλύτερη της ελάχιστης που καλύπτει το υπόλοιπο laptop.

-Το παρέλαβα σε λιγότερο από 3 μέρες από την on-line παραγγελία.

Στα αρνητικά

-δίνει την αίσθηση ανεβασμένης θερμοκρασίας μετά από πολύωρη λειτουργία (όχι όμως σε προβληματικό επίπεδο = συνεχίζει να λειτουργεί το ίδιο γρήγορα και σταθερα)

-Αν δεν έχεις σκοπό να βάλεις Vista Premium (με Media Center) θα δυσκολευτείς κάπως να βρεις software για το multimedia key, το TV tuner και το τηλεκοντολ, καθώς αν και το e-shop παρέχει τους drivers, δεν παρέχει καμία σχεδόν εφαρμογή για να λειτουργήσουν διότι υποτείθεται ότι θα τα αναλάβει το Media Center των Vista Premium

Συμπέρασμα:

Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, μετά απο μια σχεδόν εβδομάδα χρήσης, πάλι το ίδιο θα έπερνα.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

Δημοσ.

Πραγματικά απίστευτο....λίγα λεπτά πριν δω το μήνυμα σου,είχα μπει στο σπίτι με το πρώτο μου laptop...Δυστηχώς ο χρόνος με πίεζε και έπρεπε να αποφασίσω άμεσα...

Οι λόγοι που δεν πήρα το ΙNNOVATOR είναι οι εξής:

α)Ενώ είχα κάνει την αίτηση για πιστωτική κάρτα...συγκεκριμένα της ΑLPHA BANK BONUS VISA...αυτή άργησε χαρακτηριστικά...και ακόμα δεν έχει έρθει,στερώντας μου το δικαίωμα να το αγοράσω με δόσεις,εφόσον και το e-shop δεν λάμβανε υπόψιν του τα 500euro προκαταβολή που θα έδινα,επειδή χρειαζόταν αναγκαστικά να χτυπήσουν και την κάρτα.

β)Οπώς είπα θα ταξίδευα στο εξωτερικό(Sweden) και μέχρι εκείνη την στιγμή,δεν είχα καθόλου σκεφτεί την εγγύηση...Το Innovator δεν έχει διεθνή εγγύηση...επομένως καλύτερα που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα,γιατί η αγορά του χωρίς την διεθνή εγγύηση θα ήταν ένα μεγάλο risko.

Ετσι αποφάσισα να κοιτάξω κάτι άλλο και κατέληξα στον ΤΟSHIBA SATELITTE A200-23U...1199 euro τον οποίο και αγόρασα απο τον Κωτσόβολο,καλύπτει 2 χρόνια διεθνή εγγύηση και το πιο σημαντικό μετά από αυτό,ειναι ότι καλύπτει και τις ανάγκες μου. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905157

Τέλος να σε ευχαριστήσω,ήσουν πολύ αναλυτικός,θα βοηθήσεις πολύ κόσμο με αυτή την αναφορά σου,αλλά όπως καταλαβαίνεις ακόμα και να με προλάβαινες,θα έπαιρνα πάλι τον ΤΟSHIBA...Εχω και μια τρέλα με τα άσπρα laptop και δεν σου κρύβω ότι για λίγες ώρες σκεφτόμουν να πάρω το Μacbook της APPLE 1099 euro...και με βρίζανε όλοι οι φίλοι μου....τι να το κάνεις,δεν ξέρει κανείς μας να το δουλέψει,δεν παίζει παιχνίδια(PES 2008) και άλλα τέτοια λέγανε...χιχιχι...

Λοιπόν τα λέμε...το έχω μιάμιση ώρα στο σπίτι και ακόμα να το ανοίξω...με έχει πιάσει ανυπομονησία...λες να μου πέσει απο τα χέρια!!!!χaxa ΒΥΕ ; )

Δημοσ.
παιδια μπορειτε να δοκιμασετε το pro se full γραφικα να δειτε αν παιζει και στα 2 laptop;ευχαριστω

Το δοκίμασα και έμεινα λαλάκας...όλη αυτή η φασαρία που γίνεται για την Ge-Force 8600 GT, με έκανε να πιστεύω οτι η ATI HD 2600 δεν θα είχε ανάλογες επιδόσεις...Και όμως,όχι μόνο το παίζει το PES 2008, αλλά το παίζει και σε full γραφικά...Είναι τέλεια η απόδοση που έχει...πραγματικά...Καμία σχέση με το play station 2...το παίζει πολύ καλύτερα το παιχνίδι...ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ λοιπόν!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...