Coilworks Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέχρι πριν 6 μήνες είχα 56k σύνδεση και όλα έτρεχαν ρολόι. Αν χρειαζόμουν κάτι που ξεπερνούσε τα 20mb πήγαινα σε ένα internet cafe (με το αυτοκίνητο γιατί ήταν σε άλλη περιοχή) και το κατέβαζα. Δεν πίστευα στην Ελλάδα του γρήγορου internet. Όμως υπέκυψα. Έκανα αίτηση στην Forthnet και μέσα σε 29 μέρες είχα "γρήγορο Internet" με γραμμή που κλείδωνε στα 21,9mbps και μέγιστη ταχύτητα 2,2mb/s. 300 μέτρα απο τον κόμβο (Καλαμακίου). Θα μπορούσα να παίξω σε διαφήμιση της Forthnet. Αυτό μεχρι πριν ένα μήνα οπου έπεσε για πρώτη φορά η σύνδεση μου. Μετά απο μια εβδομάδα που επανήλθε, κλείδωνα στα 13,7 mbps και μετά απο 3 εβδομάδες, έπεσε και άλλο, στα 11,5 mbps (800kb/s). Με 3 κινητα και το σταθερό μου να καλούν ταυτόχρονα έπιανα γραμμή με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών σχετικά γρήγορα (κάτω απο 10 λεπτα). Πέντε φορές μου είπαν οτι θα με πάρει υπεύθυνος στο κινητό, αλλά αυτό "δεν είναι κάτι με το οποίο θα ασχοληθούν" πρόσθεσε ένας ειλικρινής υπάλληλος. Κάτι ήξερε. Πέρα απο αυτό βλέπω οτι ο μόνος παροχέας που δίνει σταθερές τιμές είναι η Otenet. Βέβαια το κόστος βγαίνει πάνω απο το διπλάσιο αλλά δεν με αποσχολεί. Αναγκαστηκά θα πρέπει να περιμένω μέχρι να πραγματοποιηθούν οι εργασίες αναβάθμισης γραμμών του ΟΤΕ στην περιοχή μου. Αν κάποιος νομίζει οτι πρόκειται να κάνω λάθος κίνηση ας με βοηθήσει να κάνω κάτι ποιό σωστό.
com_hs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μην το ψάχνεις παντού προβλήματα θα έχουμε αλλά τουλάχιστον με ΟΤΕ όταν έχεις ένα πρόβλημα θα ξέρεις που να απευθυνθείς
dusty Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 το βρισκω απαραδεκτο εκ μερους της forthnet, που υποτιθεται οτι ειναι σοβαρη εταιρια.
Coilworks Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Σήμερα με πήγαν στα 8,9mbps και μου έκλεισαν το τηλέφωνο στα μούτρα.
Schiller Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 ΤΑ ιδια ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ αντιμετωπιζω εδω και περιπου 2 μηνες κι εγω...οχι σε το μεγαλο βαθμο βεβαια αλλα δεν παυω να τα αντιμετωπιζω.
Coilworks Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Απ' ότι κατάλαβα, κάθε φορά που μιλάς με κάποιον στη forthnet κάνεις μια τρύπα στο νερό. Έκανα μια προσπάθεια με μια κοπέλα με "υφάκι" που είπε πως δεν έβλεπε δηλωμένο απο εμένα κανένα πρόβλημα και μου είπε οτι θα το δηλώσει στο σύστημα και θα κάνουν προσπάθειες. Μετά απο πέντε λεπτά ξαναπήρα και ρώτησα σε έναν υπάλληλο που το σήκωσε εάν υπήρχε καταχωρημένο κάποιο παράπονο μου ή καποια βλάβη και μου είπε οτι δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο στο σύστημα. Μου είπε επίσης να αλλάξω router και να το δοκιμάσουν ξανά. Δεν άλλαξα τίποτα και μετά απο μερικά restart η ταχύτητα ανέβηκε στα 18 και στη συνέχεια έπεσε στα 17 οπου και έχει παραμείνει. 22 δεν είναι, αλλά με τέτοια αγανάκτηση μήπως να κάνω και το σταυρό μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.