filthgrinder. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 γεια σας.ειχα connex se 1 mbit ταχυτητα και ζητησα αναβα8μιση σε 24 mbit. ι αναβαθμιση εγινε εχ8ες το βραδι.ομως μου κανει διακοπες.diakopes.μολις διλαδη fortsarei σβηνει το πρασινο φωτακι στο μοντεμ που λεει online για κανα δεκαλεπτο.μετα παλι μπαινει στο ιντενρετ και παλι τα ιδια.
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 oxi δεν εχει να κανει που ειναι πρωτη μερα.καταρχην με τη ρουτερ μπενεις?β.αμα δεν κατεβαζεις τιποτα μενει συνδεδεμενο?γ.τι χαρακτηριστικα γραμμης εχεις?ισως ναμην αντεχει στα 24 mbit οποτε κιαι 8α σε πανε στα 8.
filthgrinder. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 εχω ενα της φιλιπς που μου ειχαν δωσει απ τον οτε δωρο,ασυρματο. το πρωβλημα υπαρχει ακομα κ οταν δεν κατεβαζω.για χαρακτηριστικα γραμμης δεν ξερω ρε φιλε,στην θηρα του τηλεφωνου βαζω το μοντεμ. αν δεν ανδεχει τα 24 δλδ πρεπει να τους παρω να τους πω να μου το ακυρωσουν?
StavrosD Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δοκίμασε πρώτα κάποιο άλλο φίλτρο (σε ορισμένες περιπτώσεις φταίει ένα ελαττωματικό φίλτρο), και μετά κάποιο άλλο modem (να κοιτάξεις όμως να υποστηρίζει ADSL2+).
paonikgt Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 καταρχην ποση αποσταση εχεις απο το κεντρο που παιρνεις Internet.Αν εισαι παν απο 1,5-2km τηα πρεπει να βαλεισ ποιο χαμηλη ταχυτητα.
StavrosD Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δεν πιστεύω να έχεις PSTN και το router σου να είναι ISDN ή το αντίστροφο;
antony66 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 κάνε έλεγχο στο μόντεμ σου για τις τιμές του Attenuation και του noise margin. Γράψε μας τις τιμές να βγάλουμε άκρη αν μπορείς να φτάσεις στα 24.
filthgrinder. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 λοιπον μου λεει οτι εχω 31ντεσιμπελ απστριμ και 45 νταουνστριμ.ενω μου λεει οτι το απλοουντ ειναι 800 κιλομπιτ και το νταουνλοουντ 4000 κιλο.
filthgrinder. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 λοιπον πηρα τηλ. τον οτε κ μ ειπε η κοπελα π ευτηχως εμενε στην ιδια περιοχη οτι ειμαι μακρια απ τον κομβο και δεν πιανω πανω απο 3 μβιτ.ετσι αναγκαστηκα να κανω υποβαθμιση στα 4. αλλα δεν καταλαβαινω ρε μαμωτο,τι θα πει ειμαι μακρια? δλδ τα 24 ειναι για μια περιοχη 3 τετραγονικων?σκατα!
jakegate7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Το 24 (ακριβώς 24 και όχι ΕΩΣ 24) είναι όπως το είπες για μια περιοχή 3τμ μακριά από το κόμβο.Αν κατάλαβα καλά έχεις 45db Attenuation οπότε είσαι οριακά (νομίζω το όριο είναι στο 50+),άρα και 24 να έβαζες δε θα τα έπιανες με τίποτα για αυτό σε είπε η κοπέλα να πας στα 4:p
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 ιντα ειναι κιονα τα φιλτρα? φιλτρο βαζεις οπου υπαρχει τηλεφωνο λοιπον μου λεει οτι εχω 31ντεσιμπελ απστριμ και 45 νταουνστριμ.ενω μου λεει οτι το απλοουντ ειναι 800 κιλομπιτ και το νταουνλοουντ 4000 κιλο. με 45 down μην περιμενεις πολλα.ειναι πανω απο 3 km. λοιπον πηρα τηλ. τον οτε κ μ ειπε η κοπελα π ευτηχως εμενε στην ιδια περιοχη οτι ειμαι μακρια απ τον κομβο και δεν πιανω πανω απο 3 μβιτ.ετσι αναγκαστηκα να κανω υποβαθμιση στα 4. αλλα δεν καταλαβαινω ρε μαμωτο,τι θα πει ειμαι μακρια? δλδ τα 24 ειναι για μια περιοχη 3 τετραγονικων?σκατα! καπως ετσι.ειναι για αυτους που βγενουν στο μπαλκονι και σε αποσταση 100-300 μετρα βλεπουν τον οτε.
alfred Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Γεια σας Έχω σύνδεση στα 24 mbps και διαπιστώνω τα ακόλουθα: Πότε συνδέομαι στα 1023/11,248 μετά μόνο του το μοdem κλειδώνει στα 802/5624, μετά στα 704/4384 κλπ. Οι γραμμές στην οικοδομή είναι άψογες με ενισχυμένα καλώδια και η γραμμή του ΟΤΕ υπόγεια και νεοκατασκευασμενη. Σε τι οφείλονται αυτές οι διακυμάνσεις?
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 δεν εισαι ο πρωτος .εχω δει ατομα που το margin απο 15 πεφτει μεχρι 5 οποτε για αυτο τοσες διακυμανσεις.ισως να φτεει απο καφαο μεχρι πισω οχι απο καφαο και μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.