Προς το περιεχόμενο

24Mbps VS 12 Mbps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον επόμενο μήνα θα κάνω στο νέο μου σπίτι σύνδεση adsl

είμαι ανάμεσα στην τελλάς και στην φορθνετ.

θα ήθελα να μάθω αν κάποιο μέλος του ινσόμνια που μένει στην ίδια περιοχή με μένα (καλαμαριά ΤΚ 55133) έχει κάποια από τις 2 συνδέσεις και κατά πόσο η σύνδεση "δίνει" τις ταχύτητες που υπόσχεται.

Δημοσ.

Δοκίμασε να τους πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις που έχει κάθε εταιρία το dslam που θα συνδεθείς. Δεν ξέρω βέβαια αν δίνουν τέτοιες πληροφορίες. Το ποιο κοντινό είναι και το καλύτερο. Βέβαια μπορεί των 24 mbs να είναι ποιο μακρυά και πάλι να έχει καλύτερη ταχύτητα από το 12 που θα είναι δίπλα. Δεν ξέρω αν γίνεται να ζητήσεις και κάποιο demo από κάθε εταιρία και να το δεις μόνος σου πρακτικά.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν είχες ήδη adsl μπορούσες να checkάρεις τα stats της γραμμής στο web config του router και να έλεγες πόσο downstream line attenuation έχεις (σε db)...αλλά από την στιγμή που δεν έχεις, δεν υπάρχει "ακριβής" τρόπος να ξέρεις στα πόσα mbit θα κλειδώσει το router

Δημοσ.

Μπορείς αρχικά να μη δεσμεύσεις τον αριθμό σου σε καμία από τις δύο εταιρίες. Έτσι έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις και τις δύο χωρίς να πληρώνεις τέλη επανασύνδεσης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...