sleepy_head Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Καλημέρα, εδώ και ενάμισι μήνα έχω βάλει Οn και συνέχεια έχω προβλήματα (πάρα πολλές αποσυνδέσεις) με αποτέλεσμα ακόμα και το σερφάρισμα να γίνεται μαρτύριο. Όταν μπήκα στην Οn κλείδωνα στα 10mbps-11mbps, τώρα πλέον κλειδώνω στα 5mbps-6mbps χωρίς να έχει γίνει κάποια αλλαγή από εμένα. Οι αποσυνδέσεις συνεχίζονται και μάλιστα τώρα τελευταία από τις 6:30 το απόγευμα εώς τις 6:30 το πρωί σταματάει να λειτουργεί το ίντερνετ. 'Εχω πάρει τηλέφωνο στην On και ψάχνουν να βρούν κάποιο λάθος στη σύνδεση του σπιτιού, ποτέ δεν αναρωτήθηκαν αν φταίει το δίκτυό τους. Υπάρχει τρόπος να μπορέσω να φύγω από την On χωρίς να πληρώσω κάτι?
Rude_R Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Ελα ντε; μιλησες με τους ιδιους και αν ναι τι απάντηση πήρες;
sleepy_head Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Λοιπόν από τη Δευτέρα που άρχισε το πρόβλημα με τα 12ωρα disconnects παίρνω τηλέφωνο και με όποιον τεχνικό μιλάω μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Θέλω να βρώ ένα τρόπο να φύγω από εκεί όσο πιο γρήγορα γίνεται χωρίς να πληρώσω....με βλέπω πάλι στον ΟΤΕ..όλο προβλήματα έχουν οι ενναλακτικοί.
Hlapatsas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δηλαδή θες να μας πεις ότι έχεις δοκιμάσει όλους τους εναλλακτικούς και κανείς δεν σε ικανοποίησε; Εγώ μια χαρά είμαι με ΤΕΛΛΑΣ τόσο καιρό όπως άλλοι είναι μια χαρά με Forthnet και άλλοι με Hol και πάει λέγοντας.. Σε κάθε εταιρία υπάρχουν πελάτες με προβλήματα ακόμα και στον πΟΤΕ.
sleepy_head Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Ε καλά ναι σίγουρα. Δυστηχώς είναι θέμα τύχης. Forthnet δεν θέλω γιατί πριν είχα 768 και το ping τους τελευταίους μήνες δεν ήταν και ότι καλύτερο. Και τελλας βλέπω ότι και εκεί έχουν προβλήματα με αποσυνδέσεις πράγμα που θα κάνει το online gaming εκνευριστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.