blackhill66 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 ξερει κανεις παιδια τι γινεται με αυτες τις περιβοητες αναθαβμισεις του οτε?παιρνω στο 134 και μου λεγανε εως τελη φλεβαρη ,ηρθε μαρτης ,τιποτε ξαναπαιρνω και μου λενε δεν ξερουμε καποτε θα γινουν,παω στον οτε της περιοχης μου μου λενε πρεπει να κανεις γραπτη αιτηση,ξαναπαιρνω στο 134 και μου λενε λαθος σας ειπανε για γραπτη αιτηση θα γινει αυτοματα ,να παρω το καλασνικοφ που εχω κρυμμενο στην ντουλαπα και να παω προς τα εκει ?τι λετε? η να περιμενω λιγακι ακομα ...το κερατο μου....αι σιχτηρ
PETROS13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 για γραπτή αίτηση το είχα ακούσει και εγώ. απλά πήγαινε σε κάποιο oteshop και πες το εκεί.
i love rock Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 πάντος εμένα απο forthnet μου είπαν ότι γίνεται αυτόματα
PETROS13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 πάντος εμένα απο forthnet μου είπαν ότι γίνεται αυτόματα αυτό με τις αναβαθμίσεις ισχύει μόνο σε ΟΤΕΝΕΤ - CONNX. εμείς που έχουμε forthnet.... περαστικά μας..
OverFlow Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 ξερει κανεις παιδια τι γινεται με αυτες τις περιβοητες αναθαβμισεις του οτε?παιρνω στο 134 και μου λεγανε εως τελη φλεβαρη ,ηρθε μαρτης ,τιποτε ξαναπαιρνω και μου λενε δεν ξερουμε καποτε θα γινουν,παω στον οτε της περιοχης μου μου λενε πρεπει να κανεις γραπτη αιτηση,ξαναπαιρνω στο 134 και μου λενε λαθος σας ειπανε για γραπτη αιτηση θα γινει αυτοματα ,να παρω το καλασνικοφ που εχω κρυμμενο στην ντουλαπα και να παω προς τα εκει ?τι λετε? η να περιμενω λιγακι ακομα ...το κερατο μου....αι σιχτηρ Ουτε αιτηση χρειαζετε ουτε τιποτα.Σε εμενα εγινε μολις χτες μετα απο λιγο σκουντηγμα της διαδικασιας απο φιλο Οτετζη.
blackhill66 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 επιτελους εγινε και σε μενα χθες,για καλη μου τυχη πετυχα στο 134 ενα παιδι τζιμανι και καθαρισε μεσα σε μια ωρα ναι ρε παιδια σε 1 ΩΡΑ!!!!μου εκανε την αναβαθμιση στα 1024,παρεπιμπτοντως να ρωτησω εκανα test sto speedtest kai μου βγαζει 920 kbps καλα δεν ειναι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.