prizi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Σκεφτομαι να παρω το Eonon E0689 και εχω να ρωτησω τα εξης Αρχικα επειδη θα μου το στειλουν στην Αμερικη γιατι δε το στελνουν Ελλαδα αν το παραγειλω, θα εχω καποιο προβλημα ειτε συνδεσης με το αμαξι ειτε με το ραδιοφωνο ειτε οτιδηποτε αλλο; Επισης ξερει κανεις τιποτα για τα Eonon;Ειναι καλα ή θα μου βγει μαπα το καρπουζι;Εχει κανεις να μου προτεινει κατι αλλο αντι αυτου;Δε με νοιαζει να ειναι DVD reader.Αλλα δεν εχω βρει αλλο ηχοσυστημα με USB,SD,AUX-IN σε τετοια τιμη. Αυτο που θελω σιγουρα ειναι να εχει SD, AUX-IN και MP3 CD. Ευχαριστω για τη βοηθεια
BritGreek Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Αν δεν κάνω λάθος, στην Αμερική το ραδιόφωνο έχει μόνο μονά δεκαδίκα. Δηλαδή, οι σταθμοί είναι όλοι πχ 97,1, 88,5 κλπ. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να το συντονίσεις σε σταθμούς με ζυγά δεκαδικά. Την έπαθα εγώ με ένα Pioneer πριν από χρόνια, το οποίο το έφερα από εκεί. Βέβαια, δεν ξέρω αν είναι ακόμα έτσι, ή αν το συγκεκριμένο μπορείς να το παραγγείλεις με European specifications, για να πιάνει όλους τους σταθμούς. Γιατί δεν κοιτάς κάτι από Ελλάδα; Είναι πολύ φτηνά πλέον τα ηχοσυστήματα αυτοκινήτου και με 100-130 ευρώ βάζεις επώνυμο (γνωστό) με εγγύηση με τα ίδια χαρακτηριστικά, αν όχι καλύτερα. Επίσης, η μάρκα αυτή εισάγεται στην Ελλάδα και πωλείται κανονικά. Κάνε μια αναζήτηση στο Skroutz. Έχει ένα μαγαζί που φέρνει Eonon. Ρώτα τους αν μπορούν να σου το φέρουν, για να έχεις και εγγύηση.
FISHERMAN Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μα το λέει κάτω FM/AM tuner European/China Increment...
lpat2001 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Εκτος απο το ραδιο δεν υπάρχει αλλο θέμα συνδεσης αλλα αν σου χαλασει ή σου είναι ήδη ελαττωματικό αντε να βγάλεις ακρη...χωρια που αν δεν ξερεις και πας σ μαγαζι να στο βάλουν θα σου ερθει οσο και να παρεις ενα φθηνο επωνυμο.... Στην θεση σου θα κοίταγα απο ελλάδα και απο μαγαζι Μην ξεχνας οτι το παιρνεις για ν ακους και σε τετοια τιμη μπορεί να είναι χαλια και ο ηχος του....
prizi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Εχετε να μου προτεινετε καποιο μηχανημα με aux και sd ή usb?Οσον αφορα την εγκατασταση εχω εναν γνωστο που θα μου το κανει δωρεαν οποτε απο αυτο καλυπτομαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.