sam sam Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 εγω που ειμαι απο αιγιο σου προτεινω (αν δεν εχεις φυγει ηδη) ΚΤΕΛ και ποιο συγκεκριμενα αεροδρομιο - ομονοια ( με μετρο ) μην παρεις λεωφορειο για αυτη την διαδρομη, μετα λεωφορειο μεχρι τον σταθμο του κτελ ( αν ερχεσαι για το καρναβαλι ,αν δεν κανω λαθος εχει καθε 15 με 20 λεπτα ) και ξενιασες.... τι τρενα και αιδιες.... με το κτελ κανεις 2 ωρες και 15 λεπτα και με το τρενο 3 και κατι... με κτελ εχεις σιγουρα θεση στο τρενο μεχρι κιατο μπορει να εισαι ορθιος... +αν δεν εχει θεσεις κιατο αιγιο δεν σε βαζουν !!! χθες ηρθα για πρωτη φορα με τρενο και δεν μου αρεσε καθολου ( με επισε μια κοπελια ). + αν δεν παρεις ταξι ή δεν ερθει αμαξι στον σταθμο των τρενων θα σου βγει η ψυχη να ανεβεις με βαλιτσες καμια 100 σκαλια... αυτα...εγω αυτη την διαδρομη την κανω καθε εβδομαδα αποτε κατι ξερω ! αν ερχεσαι για καρναβαλι δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις τρενο (100%), λεωφοριο με μια μικρη αναμονη θα βρεις σιγουρα...
naftis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 εγω που ειμαι απο αιγιο σου προτεινω (αν δεν εχεις φυγει ηδη) ΚΤΕΛ και ποιο συγκεκριμενα αεροδρομιο - ομονοια ( με μετρο ) μην παρεις λεωφορειο για αυτη την διαδρομη, μετα λεωφορειο μεχρι τον σταθμο του κτελ ( αν ερχεσαι για το καρναβαλι ,αν δεν κανω λαθος εχει καθε 15 με 20 λεπτα ) και ξενιασες....τι τρενα και αιδιες.... με το κτελ κανεις 2 ωρες και 15 λεπτα και με το τρενο 3 και κατι... με κτελ εχεις σιγουρα θεση στο τρενο μεχρι κιατο μπορει να εισαι ορθιος... +αν δεν εχει θεσεις κιατο αιγιο δεν σε βαζουν !!! χθες ηρθα για πρωτη φορα με τρενο και δεν μου αρεσε καθολου ( με επισε μια κοπελια ). + αν δεν παρεις ταξι ή δεν ερθει αμαξι στον σταθμο των τρενων θα σου βγει η ψυχη να ανεβεις με βαλιτσες καμια 100 σκαλια... αυτα...εγω αυτη την διαδρομη την κανω καθε εβδομαδα αποτε κατι ξερω ! αν ερχεσαι για καρναβαλι δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις τρενο (100%), λεωφοριο με μια μικρη αναμονη θα βρεις σιγουρα... Εσύ πρέπει να είσαι μέτοχος στο κτελ... πότε έκανες το δρομολόγιο Αθήνα Πατρα σε 2:15 ? Τρείς ώρες γεμάτες χωρίς κίνηση, 2:40 το EXPRESS. και τα δύο παραβιάζουν κάθε όριο ταχύτητας και οι παραπάνω χρόνοι είναι χωρίς κίνηση. Τα 100 σκαλιά που τα είδες? Την κίνηση μέσα στην Αθήνα αλλά και στον δρόμο για Πάτρα δεν την υπολογίζεις. να μιλάς και λίγο πιό ευγενικά...
sam sam Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Τρείς ώρες γεμάτες χωρίς κίνηση, 2:40 το EXPRESS. 1ον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ EXPRESS ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΟ. TO EXPRESS το λεμε ετσι γιατι ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ μεσα απο αλλες πολης και δεν σταματαει στον εθνικο για να παρει επιβατες... Την κίνηση μέσα στην Αθήνα αλλά και στον δρόμο για Πάτρα δεν την υπολογίζεις. 2ον η κινηση μεσα στην αθηνα δεν παιξει ρολο αν εχει κινηση το παταει λιγο περισσοτερο... οπως και οταν εχει κινηση στην εθνικη κανει συνεχεια προσπερασεις οποτε ...ο τιτλος λεει Αερολιμένας Αθήνας - Αίγιο η πατρα δεν εχει θεση στην συζητηση... και τα δύο παραβιάζουν κάθε όριο ταχύτητας και οι παραπάνω χρόνοι είναι χωρίς κίνηση. σε κανενα σημειο δεν αναφερθηκε οτι οι οδηγοι δεν τρεχουν ή δεν παραβιαζουν τον κ.ο.κ. πότε έκανες το δρομολόγιο Αθήνα Πατρα σε 2:15 ? σε ενα απο τα πολλα ταξιδια μου...ενα απο αυτα ηταν στις 3/3/2008 και ωρα 7 παρα δεκα (ωρα αναχωρισης ).... Τα 100 σκαλιά που τα είδες? τα βλεπεις βγαινοντας απο τον σταθμο των τρενων και στριβοντας δεξια στα εκατο με διακοσια μετρα πας υποχρεωτηκα ή δεξια οπου βλεπεις τα σκαλια ή αριστερα οπου βλεπεις τις ραγες του τρενου και την θαλασσα ( και ενα "παρκακι" ! ) Εσύ πρέπει να είσαι μέτοχος στο κτελ... δυστυχως το χρηματιστηριο παραμενει κλειστο και δεν μπορω να αγορασω μετοχες ! ( εχω την αισθηση οτι δεν ειναι εισηγμένο στο χρηματιστηριο ) (φυσικα κανω πλακα) ελπιζω να σας καλυψα να μιλάς και λίγο πιό ευγενικά... ολα τα παραπανω ανουσια τα αναφερω για να στηριξης το επιχείρημα μου οτι μαλλον εχετε διαβασει το θεμα στα γρηγορα και μαλλον γιαυτο και ο χαρακτηρισμος του αγενη...
maggle Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 ο προαστιακος φτανει στο αιγιο και αν ναι κανει σταση πειραια?τι συχνοτητα εχουν τα δρομολογια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.