searching Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα σας, μπορείτε να μου πείτε τρόπου να μεταφερθώ από το αεροδρόμιο έως το Αίγιο? Σημείωση θα είμαι Σαββάτο πρωί στην Αθήνα 8:00
KWSN_Men Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 ΚΤΕΛ Από αεροδρόμιο με το Express λεωφορείο μέχρι τα ΚΤΕΛ στον Κηφισό και μετά Αίγιο.
Lucifer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Ή, προαστιακό από Αεροδρόμιο για Κόρινθο και μετά τραινάκι.
searching Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ο προαστιακός μου φαίνετε αργός. Οπότε λέω να πάρω λεωφορείο. Το express φτάνει στην πλατεία είναι κοντά η στάση λεωφορείων
Lucifer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δδδδδεν είναι αργός. Μήπως τον μπερδεύεις με το τραμ;
searching Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δεν ξέρω μια φορά είχα πάρει το προαστιακό για αεροδρόμιο και μου φάνηκε πολύ αργό σε σχέση με το μετρό. Άσχετο τιμές που παίζουν ξέρετε.
Lucifer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Προαστιακός για Κόρινθο είναι 5 το κανονικό 3 το φοιτητικό αν θυμάμαι καλά. ΚΤΕΛ δεν έχω ιδέα. Επίσης μετρό μέχρι στ. Λαρίσης και μετά τραινάκι δε το σκέφτεσαι;
searching Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Επίσης μετρό μέχρι στ. Λαρίσης και μετά τραινάκι δε το σκέφτεσαι; Υπάρχει τέτοια επιλογή ?
Lucifer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ναι. Μετρό κατευθείαν από αεροδρόμιο με μια αλλαγή στο Σύνταγμα. Δεν ξέρω πόση ώρα κάνει από αεροδρόμιο (υπολογίζω κάνα 20λεπτο), πάντως από Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι Σταθμό Λαρίσης είναι κάνα 25λεπτο μαζί με την αναμονή του συρμού στο Σύνταγμα. εντιτ, μαλακίες λέω, τα τραίνα Πελοποννήσου δεν αναχωρούν από Στ. Λαρίσης. Άκυρο.
Mika Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 αναχωρουν απο Στ. Πελοποννησου που ειναι 100 μετρα απο τον Λαρισσης
Lucifer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Όχι πια, πλέον αναχωρούν από Αγ. Ανάργυρους. Εκτός αν το ξανά-άλλαξαν.
apoikos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Όχι, πλέον αναχωρούν από Κιάτο ;-) Αεροδρόμιο - Νερατζιώτισσα, εκεί παίρνεις το τρένο της απέναντι αποβάθρας για Κιάτο και εκεί σε περιμένει συνήθως τρένο για Πάτρα. Συνολικά Νερατζιώτισσα-Πάτρα συνήθως κάνω λιγότερο από 3ωρο, με άνεση σαφώς μεγαλύτερη από αυτή του ΚΤΕΛ.
naftis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Όχι, πλέον αναχωρούν από Κιάτο ;-) Αεροδρόμιο - Νερατζιώτισσα, εκεί παίρνεις το τρένο της απέναντι αποβάθρας για Κιάτο και εκεί σε περιμένει συνήθως τρένο για Πάτρα. Συνολικά Νερατζιώτισσα-Πάτρα συνήθως κάνω λιγότερο από 3ωρο, με άνεση σαφώς μεγαλύτερη από αυτή του ΚΤΕΛ. Νομίζω είναι η καλύτερη διαδρομή.
vazelo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Aν βρεις πιο γρηγορο τροπο απο αεροδρομιο για Αιγιο, απο τον προαστιακο μην ξεχασεις οταν γυρισεις να το ποσταρεις. .... Προαστιακος φυρικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.