Προς το περιεχόμενο

Αερολιμένας Αθήνας - Αίγιο

searching

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, μπορείτε να μου πείτε τρόπου να μεταφερθώ από το αεροδρόμιο έως το Αίγιο?

Σημείωση θα είμαι Σαββάτο πρωί στην Αθήνα 8:00

Δημοσ.

Ο προαστιακός μου φαίνετε αργός. Οπότε λέω να πάρω λεωφορείο. Το express φτάνει στην πλατεία είναι κοντά η στάση λεωφορείων

Δημοσ.

Δεν ξέρω μια φορά είχα πάρει το προαστιακό για αεροδρόμιο και μου φάνηκε πολύ αργό σε σχέση με το μετρό.

Άσχετο τιμές που παίζουν ξέρετε.

Δημοσ.

Προαστιακός για Κόρινθο είναι 5 το κανονικό 3 το φοιτητικό αν θυμάμαι καλά.

ΚΤΕΛ δεν έχω ιδέα.

Επίσης μετρό μέχρι στ. Λαρίσης και μετά τραινάκι δε το σκέφτεσαι;

Δημοσ.

Επίσης μετρό μέχρι στ. Λαρίσης και μετά τραινάκι δε το σκέφτεσαι;

Υπάρχει τέτοια επιλογή ?

Δημοσ.

Ναι. Μετρό κατευθείαν από αεροδρόμιο με μια αλλαγή στο Σύνταγμα. Δεν ξέρω πόση ώρα κάνει από αεροδρόμιο (υπολογίζω κάνα 20λεπτο), πάντως από Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι Σταθμό Λαρίσης είναι κάνα 25λεπτο μαζί με την αναμονή του συρμού στο Σύνταγμα.

εντιτ, μαλακίες λέω, τα τραίνα Πελοποννήσου δεν αναχωρούν από Στ. Λαρίσης. Άκυρο.

Δημοσ.

Όχι, πλέον αναχωρούν από Κιάτο ;-)

Αεροδρόμιο - Νερατζιώτισσα, εκεί παίρνεις το τρένο της απέναντι αποβάθρας για Κιάτο και εκεί σε περιμένει συνήθως τρένο για Πάτρα.

Συνολικά Νερατζιώτισσα-Πάτρα συνήθως κάνω λιγότερο από 3ωρο, με άνεση σαφώς μεγαλύτερη από αυτή του ΚΤΕΛ.

Δημοσ.
Όχι, πλέον αναχωρούν από Κιάτο ;-)

Αεροδρόμιο - Νερατζιώτισσα, εκεί παίρνεις το τρένο της απέναντι αποβάθρας για Κιάτο και εκεί σε περιμένει συνήθως τρένο για Πάτρα.

Συνολικά Νερατζιώτισσα-Πάτρα συνήθως κάνω λιγότερο από 3ωρο, με άνεση σαφώς μεγαλύτερη από αυτή του ΚΤΕΛ.

Νομίζω είναι η καλύτερη διαδρομή.

Δημοσ.

Aν βρεις πιο γρηγορο τροπο απο αεροδρομιο για Αιγιο, απο τον προαστιακο μην ξεχασεις οταν γυρισεις να το ποσταρεις.

....

Προαστιακος φυρικα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...