Προς το περιεχόμενο

Μοντέλα Airbus A380 (τηλεκατευθυνόμενα)

planelover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!!

Έχω γενικά μία μανία με τα αεροπλάνα και αναρωτιόμουν εάν ξέρετε από πού μπορώ να αγοράσω τηλεκατευθυνόμενα ΜΕΓΑΛΑ αεροπλάνα. Προτιμώ τα (ανά σειρά προτεραιότητας)

• Α380
  • 747
  • 737

Σας παρακαλώ, βοηθήστε με!!

Δημοσ.

Σε καταστήματα με είδη μοντελισμού κοίταξες?

Αν μένεις Αθήνα, στην Ιπποκράτους υπάρχουν πάρα πολλά μαγαζία που ειδικεύονται στα τηλεκατευθυνόμενα.

Να ξέρεις όμως πως οι τιμές τους είναι αρκετά "αλμυρές" ειδικά για τα μεγάλα και βενζινοκίνητα μοντέλα.

Δημοσ.

Υπαρχουν κ τα απλα οχι ομως τοσο μεγαλα οσο στα παρακατω βιντεο με ανεμιστηρακια με 150-300ε

http://www.google.gr/search?hl=el&q=%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82&meta=

αλλιως

εχεις κανα 15αρη+ χιλ?αν θυμαμαι καλα γυρω στο 3χιλ η καθε τουρμπινα

επισης σε αυτα τα μεγεθη δεν μιλαμε καν για βενζινοκινητα,κανονικη κιροζινη κ μηχανες turbojet

επισης απ οτι καταλαβα ειναι κ το 1ο σου rc οποτε ξεκινα απο ελικοπτερακια μινι κ σιγα σιγα ανεβαινε αν εχεις φραγκα για να ανεβεις παραπανω γιατι ακομη κ αυτα με βενζινη+ελικες κανα 3χιλ πρεπει να ξεκινανε

concorde

a380
Δημοσ.

Καλά ΟΚ, να μην είναι τόσο μεγάλο όσο αυτό το βίντεο που σας έδειξα πριν αλλά τουλάχιστον να είναι μεσαίου μεγέθους. Αυτό που θέλω περισσότερο ειναι να έχει ρόδες (landing gear). Και θα προτιμούσα να λειτουργεί με ηλεκτρισμό και όχι με κιροζίνη!!λολ

Και επειδή είμαι πολύ καλός γνώστης των αεροπλάνων γενικά (απ'το flight simulator), ξέρω πώς περίπου να πετάξω ένα αεροπλάνο. Οπότε η διαδικασία είναι πάνω-κάτω η ίδια και στα τηλεκατευθυνομενα. Έτσι ,δεν θα ήθελα να ξερκινήσω με ελικόπτερο

Αυτό, ποιος θέλει να μου το πάρει ως δωράκι για το Πάσχα;;;

Δημοσ.

πόρωση είναι αυτά ρε αλλά πανάκριβα

πάντως άμα σου κάτσει η περίπτωση πές μου να το πετάξουμε μαζί

Δημοσ.
Για δες αυτό

ok, το είχα δει. ΤΟ crosswind (όταν έρχεται δυνατός άνεμος απ'τα πλαγια) είναι πάρα πολύ επικίνδυνο.

Θα πάω σήμερα να δω τι υπάρχει και θα αγοράσω κάποιο...

Υ.Γ.> Κώστα: Την Κυριακή να πάμε να το πετάξουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...