soma_g4 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ειμαι χρονια πελατης του e-shop και ειμαι ευχαριστημενος. Πιστευω πως ηταν ενα τυχαιο περιστατικο που δεν οφηλετε στις χαμιλες τιμες.
Αmbient Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δεν ξέρω παιδία ίσως να έχετε δίκιο,αλλά τι γίνετε σε περίπτωση που δεν έχει αυτό που θέλεις στο πλαίσιο και το έχει στο e-shop όπως στην δική μου και από την άλλη πιστεύω ότι το e-shop έχει μεγαλήτερη ποικιλία από το πλαίσιο... Υ.Σ: Σεκαμια περίπτωση δεν θέλω να διαφημίσω κανέναν
venumis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 βασικά λόγο ποικιλίας προτιμώ κ εγώ το e-shop τώρα στο θέμα της εξυπηρέτησης θα πω κ εγώ ότι το Πλαίσιο είναι πολύ καλύτερο..αν και εκεί κάποτε μου έκατσε ενα εντελώς κουλό περιστατικό και αφού έβαλα τις φωνές βρήκα το δίκιο μου..έχω επιστρέψει πολλές φορές όμως προϊών απροβλημάτιστα.Στο θέμα ποικιλίας όμως το Πλαίσιο υστερεί πάρα πολύ..
sa3rdna Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 εγω πάντως μετά την ταλαιπωρία που τράβηξα για να μου πιστώσουν μια μητρική Asus που δεν δούλευε και τη κοροϊδία από μέρους τους ορκίστικα να μην ξαναπατήσω το κουλό μου στο συγκεκριμένο μαγαζί.
agrb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Διαβάστε λίγο αυτό για το e-shop και μετά τα συμπεράσματα δικά σας σχετικά με το αν έπρεπε η υποτιθέμενη γραμμή παραγωγής να είχε κάνει τελικό έλεγχο στο συγκεκριμένο PC... http://www.e-shop.gr/news_article.phtml?id=31 Σημείωση: Στους εταιρικούς και παραγωγικούς κύκλους φημολογείται ότι η TUV Hellas έχει κατά το παρελθόν πιστοποιήσει κατά συρροή εταιρείες οι οποίες παρουσίαζαν σημαντικές ελλείψεις, με το δικαιλογητικό ότι θα διορθόνωνταν στο άμεσο μέλλον (επανεξέταση).
k0stas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Σημείωση: Στους εταιρικούς και παραγωγικούς κύκλους φημολογείται ότι η TUV Hellas έχει κατά το παρελθόν πιστοποιήσει κατά συρροή εταιρείες οι οποίες παρουσίαζαν σημαντικές ελλείψεις, με το δικαιλογητικό ότι θα διορθόνωνταν στο άμεσο μέλλον (επανεξέταση). Απλά τραγικό αν αληθεύει - και πολύ πιθανό να είναι όντως έτσι. Η εταιρεία αυτή υποτίθεται ότι πουλά αξιοπιστία - και είναι η ίδια ανξαξιόπιστη. Ουσιαστικά δλδ πουλάει "αξιοπιστία" ως προϊον μαρκετινγκ! Αν θυμάμαι καλά έχει πιστοποιήσει και τη "διαχείρηση της ασφάλειας των πληροφοριών" των δικτύων της vodafone hellas... -> http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0006040200&vars=0000000000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.