Προς το περιεχόμενο

e-shop: μας κοροιδευουν;;;

nikar13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 20/02 αποφασισα να παραγειλω απο το e-shop.gr το παρακατω pc

CASE: THERMALTAKE VG1000BNS WING RS 100 BLACK WINDOW

THERMALTAKE W0101 TR2 POWER 550W

HARD DISK: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 ST3160815AS 160GB SATA

DVD-RW: LG GSA-H55N SUPER MULTI DVD REWRITER BLACK BULK

DVD-R: LG GDR-H30N DVD BLACK BULK

GPU: ASUS EAH3850/HTDI 256MB PCI-E RETAIL

MOTHERBOARD: MSI K9A2 CF-F

RAM: G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDR2 2GB (2X1GB) CL4 PC6400 800MHZ DUAL CHANNEL KIT

CPU: AMD ATHLON 64 X2 5200+ 2.60GZ AM2 BOX

Την επομενη μερα, μπαινοντας στην σελιδα του e-shop, ειδα οτι οι RAM που ειχα παραγειλει ειχαν εξαντληθει.

Στις 27/2 η παραγγελια μου ξεκολλησε απο τον ελεγχο διαθεσιμότητας προϊόντων και προχωρησε στην συγκέντρωση προϊόντων και αμεσως μετα στην τιμολόγηση παραγγελίας.

Στις 28/2 πηγα στο e-shop της περιοχης μου να παραλαβω το pc, οπως αναφερεται στις οδηγιες της σελιδας του e-shop.Μου ειπαν πως δεν εχει ερθει ακομη και να περασω την επομενη.Την επομενη (29/2) η απαντηση που πηρα ηταν "περαστε αυριο''....

Στις 1/3 λαμβανω μνμ στο κινητο μου πως η παραγγελια μου ειναι ετοιμη και να παω να την παραλαβω.Στο e-shop ομως μου ειπαν πως ειχε ερθει μονο το ενα πακετο απο τα

δυο, καθως το ενα ειχε καθυστερησει απο την courier και να περασω απο δευτερα!!!!

Στις 3/3, μετα απο 12 ημερες αναμονης, πηρα το pc στα χερια μου.

Την ιδια μερα τον συνδεω και....το μονο που βλεπω ειναι μια γραμμη να αναβοσβηνει πανω αριστερα της οθονης μου....Παιρνω το service του e-shop και μετα απο τις απαραιτητες εξηγησεις μου απαντανε πως πρεπει να παω το pc στο κοντινοτερο e-shop ''για να μου εγκαταστησουν τα windows''.Λες και αυτο ηταν το προβλημα....

Σημερα, 5/3 πληροφορηθηκα πως το ολοκαινουργιο pc μου εχει κατα πασα πιθανοτητα καμενη μητρικη!!!Δηλ μου εστειλαν χαλασμενο μηχανημα...

Και ρωταω: Μηπως μας κοροιδευουν;;;Ειχα ακουσει για παρομοιες περιπτωσεις(και πολλες φορες χειροτερες) αλλα ποτε δεν πιστευα οτι θα μου συμβει.Και το κερασακι στην τουρτα;;;Μου ειπαν πως το pc θα ειναι ετοιμο σε 1-2 εβδομαδες!Ελεος!Συνολικα θα περιμενω σχεδον 1 μηνα για ενα pc!:mad::mad::mad::mad::mad:

Δημοσ.

Λογικά έπεσες σε ελλατωματικό προϊόν. Το e-shop δεν φέρει κάποια ευθύνη γι'αυτό, καθώς δεν μπορεί να προβλέψει για το αν ένα προϊόν είναι ελλατωματικό. Έχει την υποχρέωση όμως να σου το αντικαταστήσει αμέσως χωρίς πολλές κουβέντες.

Δημοσ.

ρε παιδιά τι λέτε τώρα. εδώ φαίνεται ξεκάθαρα πως το παληκάρι παρήγγειλε το pc και ζήτησε από το eshop να προβεί στην συναρμολόγηση του υπολογιστή. δλδ οι τεχνικοί του εν λόγω καταστήματος δεν μπήκαν στον κόπο να ανάψουν καν το μηχάνημα να δουν αν όλα είναι οκ. μιλάμε έχουν ξεφτυλιστεί μόνοι τους τελείως.

Δημοσ.

Και ρωταω: Μηπως μας κοροιδευουν;;;Ειχα ακουσει για παρομοιες περιπτωσεις...

γι'αυτο τοσο καιρο δεν λεμε,οτι πληρωσεις παιρνεις? μην βλεπετε ενα 2ευρω διαφορα και τρεχετε ολοι στο eshop ρε παιδια.το rma του ειναι για τον @@τσο.

να σου δωσω ενα παραδειγμα? ειχα την μητρικη Asus P5GD1 Pro αγορασμενη απο το πλαισιο πριν 33 μηνες.μου χαλασε,την πηγα στο πλαισιο και μου εκοψαν πιστωση 125 ευρω,δηλαδη οσο εκανε πριν 3 χρονια.

στα καπακια χαλαω την 3ετιας 6600TD μου,και μεσα σε 10 λεπτα μου κοβουνε πιστωση 170 ευρω,οσο την πηρα πριν απο 3 χρονια δηλαδη.με τα λεφτα αυτα πηρα καινουρια συγχρωνη καρτα γραφικων,και μητρικη P5K για το 2ο PC μου.

καποτε χαλασε η Soundblaster live 1024,και μου εκοψαν 2,5 χρονια μετα πιστωση ιση με την τοτε αξια της καρτας.περιπου 200 ευρω αν θυμαμε καλα και πηρα την ολοκαινουρια Audigy Platinum.

αξιζει να πας σε ενα καλυτερο καταστημα με καλυτερη τεχνικη υποστιρηξη κι ας δωσεις και 50 ευρω παραπανω για ολο το συστημα.δεν τρεχει τιποτα.τουλαχιστον θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο. ;)

Δημοσ.
Λογικά έπεσες σε ελλατωματικό προϊόν. Το e-shop δεν φέρει κάποια ευθύνη γι'αυτό, καθώς δεν μπορεί να προβλέψει για το αν ένα προϊόν είναι ελλατωματικό[...]

Αστείο;

Υποτίθεται πως οι υπολογιστές που συναρμολογούν, περνάνε από τεχνικό έλεγχο. Τουλάχιστον, πριν κανα χρόνο που χα την ατυχή έμπνευση να πάρω pc από κει, μου ρθε πακέτο και ένα χαρτάκι με τα ckecks των υποστυστημάτων.

nikar13 κατανοώ την αγανάκτησή σου. Απλά δεν καταλαβαίνω τι σου φάκηνε περίεργο. Κάνε ένα search στο forum για παράπονα από eshop.

Τουλάχιστον ξέρεις που δε θα δώσεις τα λεφτά σου την επόμενη φορά.

Καλό κουράγιο.

Δημοσ.

Συγνώμη παιδιά, δικό μου το λάθος. Νόμιζα ότι παρήγγειλε τα κομμάτια και το συναρμολόγησε μόνος του. Αφού το συναρμολόγησαν αυτοί, τότε θα έπρεπε τουλάχιστο να ελέγξουν αν λειτουργεί απρόσκοπα.

Δημοσ.

Εγω το e-shop το εχω κοψει εδω και 1 χρονο.Εγω εχω στραφει προς πλαισιο μερια.και εχω δικαιωθει.Εγω αλλαξει μια μητρικη και ενα τροφοδοτικο αρκει να εχεις την αποδειξει και το κουτι.Τοσο απλα.

Δημοσ.

το ιδιο συμβαινει και με το e-shop απλα και κανονικα αντικαθηστουν τα παντα..ασε που ειναι συγκριτικα πιο φθηνο απο ολα...

Δημοσ.
το ιδιο συμβαινει και με το e-shop απλα και κανονικα αντικαθηστουν τα παντα..ασε που ειναι συγκριτικα πιο φθηνο απο ολα...

Κανονικά μπορέι...το απλά που το είδες? :-)

Δημοσ.

Έλεος πια αυτό το e-shop. Ξυνές μας βγαίνουν οι χαμηλές του τιμές.

Ένας φίλος περιμένει 2η βδομάδα να του φέρουν το Pc του!

Ευτυχώς υπάρχει το http://www.skroutz.gr.

Υπάρχουν εξ' ίσου φθηνά καταστήματα, όπως το Visionstudio για την Θεσσαλονίκη, αλλά εμείς εκεί, κάνουμε μάγκες τους m@)@|<?$ με τα χρήματά μας.

Δημοσ.

ναι θα κανουνε την αντικατασταση,αλλα σε σχεση με το πλαισιο:

1)το πλαισιο σου κοβει πιστωτικο ισης αξιας με αυτην που ειχε το προιον πριν απο 2 και 3 χρονια.τα multirama και το eshop που εχω εμπειρια,σου κοβουνε αναλογα με το ποσο θα ειχε σημερα το συγκεκριμενο προιον αν υπηρχε στην αγορα.... αστα βραστα δηλαδη.

2)οποτε σου τ@βλωσει και θες να αντικαταστησεις κατι το οποιο δεν σου κανει,μεσα σε 20 ημερες απο την ημερομηνια αγορας,πας στο καταστημα και σου κοβει πιστωτικο μεσα σε 1 λεπτο.το eshop τι κανει?

3)ναι,ισως και να κανουνε την αντικατασταση,αλλα το λιγοτερο που θα περιμενεις ειναι 2 βδομαδες,και θα πας στο καταστημα ισα με 3-4 φορες! στο πλαισιο πας,και κατευθειαν ελενχουνε και αν υπαρχει βλαβη σε ρωτανε, "θελετε καινουριο η να σας κοψουμε πιστωτικο να παρετε οτι εσεις θελετε; " .

οποτε αν εσενα σε ενδιαφερουνε 3 ευρω λιγοτερα,οκ.οτι πληρωσεις ....παιρνεις!

κανε και ενα κοπο και διαβασε το ποστ μου στην 1η σελιδα με το τι εκανα ;)

αν το αμφιστητεις,μπορω να σου σκαναρω τις αποδειξεις αντικαταστηασης και πιστωτικου.

Δημοσ.

εφοσον ειχαν αναλαβει την συναρμολογηση θα επρεπε να εχει ελεγθει το μηχανημα...

περα απο αυτο πρεπει να σου αντικαταστησουν οποιοδηποτε ελλατωματικο εξαρτημα

Δημοσ.

εγώ το έχω το e-shop μόνο για μελανακια κ.λ.π αναλώσιμα δηλαδή που δεν έχω χρόνο για παρκαρίσματα στο κέντρο της θεσ/νίκης

Συμφωνώ απόλυτα με τον BOUGAS μου έχει συμβεί άπειρες φορές ότι αναφέρει στο πρώτο του ποστ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...