Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ θα παραμείνω στην τιμή....

δεν γίνονται όλα τα πράγματα όταν περνάνε τα ελληνικά σύνορα να εκτοξεύονται ΠΑΝΤΑ προς τα πάνω.

και το έχω δει σε πολλά πράγματα....λόγο σχέσης με αμερική γελάει ο κόσμος...

θέλετε να ξεκινήσουμε από τα ρούχα που απλά μία μπλουζα εδώ κανει 110ευρώ κα εκει 30$?

θέλετε να δούμε για ηλεκτρικές συσκευές?

πήρα χριστούγεννα από αμερική και το macbook και το macbook pro και το iphone

ενώ θα έπρεπε να είναι στην ίδια αριθμιτική τιμή (δηλαδή 1800$=1800 ευρώ) μιας και η διαφορά μεταξύ $ με eyro μας βγάζει τα μεταφορικά....εγώ με αυτά τα τρια πράγματα που πήρα έβγαλα τα έξοδα για να πάω και να γυρίσω στην αμερική....και πείτε μου αν πας ο ίδιος σου έρχεται πιο φτηνά ενώ αν στα στείλουν ή αν τα παραγγείλει μαζικά ένα μαγαζί (άρα χονδρική παραγγελία) έρχεται πάλι πιο ακριβά? δηλαδή καπου κοροιδεύει και ο ίδιος ο Ελληνας τον εαυτό μας.

και δεν έρχονται όλα από αμερική. υπάρχουν αποθήκες και στην Ευρώπη.και να σας το θέσω και αλλιώς

Prada (ιταλικά) εδώ κάνουν πιο ακριβά και από αμερική και εννοείται από όποιαδήποτε άλλη τιμή στην Ευρώπη. τα ιδια ακριβώς τα ειχα αγοράσει εδώ 250ευρώ. στην αμερική εκαναν 250$ και στην Ιταλία 150ευρο.

εγώ θεωρώ ότι φταίει η κουτοπονηριά του ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ που όλοι λέμε ας το βάλουμε πιο πάνω για να βγάλουμε και δεν καταλαβαίνουμε οτι αν εγώ το ανεβάσω σήμερα, αυριο θα το ανεβάσει ο γείτονας και μεθαυριο ο αλλος...και στο τέλος θα έχυμε αυτο που έχουμε καταφέρει....

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πανάλαφρο και ωραίο αλλά δεν διαρκεί η μπαταρία όσο θα έπρεπε, δεν έχεις πολλές θύρες usb, δεν έχει περιφερειακά ή πλήρη συνδεσιμότητα, χώρια που ειναι πανάκριβο. Μαλλον απλά για λόγους Μάρκετινγκ υπάρχει..

Δημοσ.

Αν είσαι επαγγελματίας και θες να πουλας μούρη και να χρησιμοποιείς το laptop για office, τότε είναι ό,τι καλύτερο.Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι πεταμένα λεφτα

• Super Moderators
Δημοσ.
Πανάλαφρο και ωραίο αλλά δεν διαρκεί η μπαταρία όσο θα έπρεπε, δεν έχεις πολλές θύρες usb, δεν έχει περιφερειακά ή πλήρη συνδεσιμότητα, χώρια που ειναι πανάκριβο. Μαλλον απλά για λόγους Μάρκετινγκ υπάρχει..

Πόσο δηλαδή θα έπρεπε να διαρκεί η μπαταρία; Γιατί σύμφωνα με ένα review που διάβασα, η διάρκειά της κυμαίνεται μεταξύ 3 και 4 ωρών.

Τι περιφερειακά ΔΕΝ έχει; Μόνο το optical drive του λείπει.

Ως συνήθως γράφεις για κάτι για το οποίο δεν έχεις ιδέα....

Αν είσαι επαγγελματίας και θες να πουλας μούρη και να χρησιμοποιείς το laptop για office, τότε είναι ό,τι καλύτερο.Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι πεταμένα λεφτα

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει σε ποιό κοινό απευθύνεται το εν λόγω laptop: όχι σε αυτούς που θέλουν να αντικαταστήσουν το desktop τους με ένα laptop αλλά σε αυτούς που θέλουν ένα υπερβολικά ελαφρύ φορητό, συμπληρωματικό του desktop τους.

Δημοσ.

σωστός ο chfilis

Ρε παιδιά για μισό λίγο. Σύμφωνα με το http://www.apple.com/macbookair/specs.html

με 1800 $ παίρνεις ενα φορητό μηχάνημα με διάρκεια μπαταρίας έως κα 5 ώρες + 13,3" οθόνη (1280 by 800 native resolution )+ Intel Core 2 Duo processor με 4MB + 2GB of 667MHz DDR2 + 80gb hdd ide + usb2 + bluetooth 2,1 + 802.11 abg,n . Μήπως λέτε ότι νάνε ?

Και το κυριότερο είναι λεπτό όσο το iphone !!

Δημοσ.
δεν γίνονται όλα τα πράγματα όταν περνάνε τα ελληνικά σύνορα να εκτοξεύονται ΠΑΝΤΑ προς τα πάνω.

Στην προκειμένη, το φαινόμενο είναι γενικό για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Δημοσ.

Το χειριζομαι εδω και1 μηνα περιπου το air, μας το εχει στειλει η apple απο τις 8 Φεβρουαριου,αρκετα λεπτο, πολυ βολικο οσον αφορα το μεγεθος αλλα κατα την γνωμη μου αχρειαστο ειναι καθαρα για μουρη. Μονο για 2ο Pc κανει, αν κανεις πολλα ταξιδια και χρειαζεσαι ενα ελαφρυ laptop να μην πιανει πολυ χωρο και να εχει wirelles οπου κ αν πηγαινεις γιατι ετσι μονο μπορεις να το συνδεσεις. Δηλαδη (κατα την γνωμη μου παντα) απευθυνεται σε μια πολυ περιορισμενη ομαδα ανθρωπων..

Παντως τα λεφτα του δεν ειναι πολλα...

Και επειδη θα υπαρχουν και αμετρητοι δυσπιστοι (κλασσικοι Ελληνες)...: http://www.youtube.com/watch?v=3tORpuh4Flg

Δημοσ.
Ε, όχι και ορισμός του mobile computing αυτή η πετσοκομμένη βλακειούλα. Ρίξτε μια ματιά στο Eee PC και τα ξαναλέμε. (Ούτε αυτό είναι "ορισμός" αλλά τουλάχιστον είναι πολύ πιο τίμια πρόταση και πολύ πιο συμφέρον.)

Ναι βρε πουλάκι μου αλλά το Eee PC δεν τρέχει Mac OS X. Και εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα.

Δημοσ.

Τι λες για ένα τούβλο που θα τρέχει Mac OS X; 1000 ευρώ μόνο.

Και μην πεις "Μα είναι ένα τούβλο". Ναι, αλλά θα τρέχει Mac OS X.

Δημοσ.

To άρθρο που παρέθεσες λέει:

"The downside is that Leopard is slow on the Eeeʼs processor and tiny 512MB of memory, but it works."

ΑΜΑ είχες βαλει ποτε OS X σε x86 IBM Compatible μηχανημα δε θα το λεγες..

τρεξε το διπλα διπλα σε κανονικο Mac, κ θα καταλαβεις με τη μια τη διαφορα ταχυτητας..

Τελος,

Παιδες, γιατι δε μπορειτε/θελετε να καταλαβετε?? Η Apple δειχνει τον δρομο,κ μετα απο μερικα χρονια την ακολουθουν οι υπολοιποι..

Θελετε παραδειγματα??

-Καταργηση δισκέτας απο το 1999 (ή κ το '98 αν θυμαμαι καλα.. απο τοτε λεγαν πως τα flashακια αν κ πιο ακριβα ηταν καλυτερα)

-Wi-Fi 802.11 a/b/g όταν όλοι οι υπολοιποι δεν το χαν/το χαν εξτρα ειτε σε φορητο,ειτε σε κανονικο υπολογιστη

-Το πρωτο Media Center PC.. Mac Mini!! μετα απο χρονια, βγαζαν απομιμισεις του..γιατι πολυ απλα δεν ειχαν σκεφτει ποσο γαματο ειναι να κοτσαρεις ενα τετοιο μηχανημα διπλα στη TV και να χει τελικα τετοιο σημαντικο ρολο/να καταργει τα υπολοιπα

Δημοσ.
To άρθρο που παρέθεσες λέει:

"The downside is that Leopard is slow on the Eeeʼs processor and tiny 512MB of memory, but it works."

ΑΜΑ είχες βαλει ποτε OS X σε x86 IBM Compatible μηχανημα δε θα το λεγες..

τρεξε το διπλα διπλα σε κανονικο Mac, κ θα καταλαβεις με τη μια τη διαφορα ταχυτητας..

Τελος,

Παιδες, γιατι δε μπορειτε/θελετε να καταλαβετε?? Η Apple δειχνει τον δρομο,κ μετα απο μερικα χρονια την ακολουθουν οι υπολοιποι..

Θελετε παραδειγματα??

-Καταργηση δισκέτας απο το 1999 (ή κ το '98 αν θυμαμαι καλα)

-Wi-Fi 802.11 a/b/g όταν όλοι οι υπολοιποι δεν το χαν/το χαν εξτρα ειτε σε φορητο,ειτε σε κανονικο υπολογιστη

-Το πρωτο Media Center PC.. Mac Mini!! μετα απο χρονια, βγαζαν απομιμισεις του..γιατι πολυ απλα δεν ειχαν σκεφτει ποσο γαματο ειναι να κοτσαρεις ενα τετοιο μηχανημα διπλα στη TV και να χει τελικα τετοιο σημαντικο ρολο/να καταργει τα υπολοιπα

Σωστά,όπως και τον τροχό και την φωτιά.

Σοβαρευτείτε....

Πολύ ωραίο τον MBA,ελαφρύ,υπερφορητό και τα 1800$ δεν είναι πολλά,σε αντίθεση με τα 1800Ε που είναι πολλά.

Αλλά και όχι ότι η apple είναι και Ο πρωτοπόρος στην πληροφορική!!!

Δημοσ.

ανθρωπε του θεου και του διαβολου, βγαλε τις παρωπιδες σου..

Σου απεδειξα επιχειρηματολογικα κ με 3 παραδειγματα κ χωρις κανεναν εγωισμο οτι εχω δικιο?? Ναι!!

Εσυ τι απαντησεις δινεις?? μες την ειρωνια.. Προσπάθησε καλυτερα την επομενη φορα.. με το να με "ριχνεις" για να αναδειχθεις, δε κανεις απολυτως τπτ..

Δε λεω οτι ειναι κ η τελεια εταιρεια.. αλλα σε μερικα πραγματα, οπως το Inovation ειναι πρωτοπόρος! Κ αμα δε μπορεις να το δεις, δε φταιω εγω..

Ψαξε το τι ΕΧΕΙ κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ κανει η Apple στην ιστορια της, κ μετα πες μου οτι θες!!

Ερευνα - μαθε - Πες Αυτη ειναι η σειρα, κ οχι το αναποδο που χρησιμοποιεις!!

Φιλικα (οπως παντα)

Χαρης

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά και το πρώτο ποντίκι στην Apple αποδίδεται :)

Εγώ πάντως τη σέβομαι -ιδιαίτερα τον Steve Jobs-. Απλά δε με συγκινούν οι προτάσεις της γιατί, πέρα από κάποιες ευρηματικές ιδέες (τις οποίες αντιγράφει αργά ή γρήγορα και ο ανταγωνισμός), κατά κανόνα τα προϊόντα της δίνουν έμφαση σε λεπτομέρειες που θεωρώ επουσιώδεις και οι οποίες ανεβάζουν πολύ την τιμή τους.

Αν όλοι αποφάσιζαν ορθολογικά και αγόραζαν μόνο ότι πραγματικά χρειάζονται, το EEE PC δε θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το Macbook Air, όπως και το Macbook Air δε θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το EEE PC. Το EEE PC κόβει πράγματα που αποτελούν πολυτέλειες και δεν αξιοποιούνται (ή έχουν εναλλακτική) στο 90% των συνηθισμένων χρήσεων ενός Laptop (επεξεργαστική ισχύς, optical drive, αποθηκευτικός χώρος, μεγάλη οθόνη) για να δώσει απόλυτη προτεραιότητα σε κάτι που αυξάνει κατακόρυφα την πρακτικότητα του (το μικρό όγκο και βάρος και τη μεγάλη ενεργειακή αυτονομία). Το ότι καταφέρνει να συνδυάσει και μια γαμάτη τιμή είναι δυνατό bonus.

Από την άλλη, ένα 10% χρειάζεται πραγματικά τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά του Air και δε θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά του στο EEE. Βέβαια ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό δεν τα χρειάζεται πραγματικά, απλά τους δίνει μεγαλύτερη σημασία από ότι στη μεταφερσιμότητα, ή θεωρεί ότι τη χρησή τομή την έχει πετύχει το Air και το EEE είναι το άκρο. Και στην αντίπερα όχθη ένα άλλο ποσοστό απορρίπτει και τα 2, επιλέγοντας κάτι ακόμα πιο portable, όπως το Sharp Zaurus. Each to his own (Ι'd vote for eee)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...