Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με RAM


kchoriano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά όποιος γνωρίζει θα μπορουσε να με βοηθησει σε κατι? Είχα ram 2 giga τις kingston τις hyperex στα 1066.Ο υπολογιστης μου εμφάνιζε φυσιολογικότατα οτι έχω ram 2048.Σήμερα αγόρασα άλλα 2 giga.Οταν εβαλα την μία κάρτα στο pc εμφανιστηκε ότι η ram αυξηθηκε στα 3072.Το πρόβλημα είναι ότι όταν βάζω και την τελευταια κάρτα η ram αυξανει μόνο ως τα 3327 και όχι ώς τα 4096 οπως θα επρεπε.Είναι φυσιολογικό αυτο?? Και αν ναι γιατι δεν υπαρχουν απώλειες στα 3 giga και υπαρχει αυτη η μεγάλη απώλεια στα 4????

Δημοσ.

Υποθέτω ότι έχεις λειτουργικό σύστημα 32bit. Αν ναι τότε λογικά σου το παρουσιάζει αυτό, αφού τα 32bit λειτουργικά αναγνωρίζουν μέχρι 3 και κάτι giga από τη ram. Για να "δει" το σύστημα και τα 4 giga θα πρέπει να βάλεις 64bit λειτουργικό.

Δημοσ.

Ή αν έχεις vista32bit και περάσεις SP1 θα τα ''δει'' πάλι...

 

Τώρα κατά πόσο θα μπορέσει να τα εκμεταλευτεί κιόλας, είναι άλλη κουβέντα...

Δημοσ.

Πρέπει να υποστηρίζει η μητρική σου 4gb ram κι επίσης να έχουν όλες την ίδια συχνότητα και αν είναι δυνατόν να είναι ίδιας μάρκας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...