Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση με sony bravia με ήχο???

kostasgr25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω μια απορία, θέλω να συνδεσω το pc με την τηλεόραση μου. Η κάρτα που έχω είναι ati 3870 και η τηλεόραση είναι Bravia KDL-40D3500E και έλεγα να τα συνδέσω με HDMI το θέμα είναι, θα ακούω ήχο;;;;

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977513&product=948713

Να το κάνω;;;;

Δημοσ.

Περιγραφή

Υψηλής ποιότητας καλώδιο HDMI (19 pins) σε DVI-D, αρσενικό σε αρσενικό μήκους 5 μέτρων για μεταφορά ήχου και εικόνας υψηλής ποιότητας από μια πηγή σε μία συσκευή αναπαραγωγής ήχου και εικόνας.

Το Lidl έχει με 9 ευρώ

Δημοσ.
Καλησπέρα, έχω μια απορία, θέλω να συνδεσω το pc με την τηλεόραση μου. Η κάρτα που έχω είναι ati 3870 και η τηλεόραση είναι Bravia KDL-40D3500E και έλεγα να τα συνδέσω με HDMI το θέμα είναι, θα ακούω ήχο;;;;

Δεν βάζεις καλύτερα ένα DVI και ένα διπλό RCA->mini-jack στην κάρτα ήχου για να είσαι σίγουρος;

Ποιός ο λόγος να πας σε HDMI;

Δημοσ.

Παρε καλυτερα HDMI σε HDMI και εναν ανταπτορα που υπαρχει για την καρτα γραφικων σου. Ουτε πολλα καλωδια και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο.

Δημοσ.
Παρε καλυτερα HDMI σε HDMI και εναν ανταπτορα που υπαρχει για την καρτα γραφικων σου. Ουτε πολλα καλωδια και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο.

Είσαι σίγουρος ότι η κάρτα γραφικών θα του ... βγάζει ήχο;

Γιατί για τη σειρά 9χχχ γράφουν ότι η NVIDIA θα βγάζουν και ήχο από το HDMI .

Πιστεύεις ότι η 3870 βγάζει ήχο;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τισ απαντήσεις σας, αλλα θέλω να είμαι σίγουρος πρίν αγοράσω οτιδ'ηποτε!!!Λέτε να αγοράσω ένα φτηνό καλώδιο για να δοκιμάσω;;;;Θα έχει διαφορά στην ποιότητα του ήχου και της εικόνας το φθηνό απο το ακριβό DVI σε HDMI;;;;(τον ανταπτορα που λέσ που μπορώ να τον βρώ;;;;)

Δημοσ.
Ευχαριστώ για τισ απαντήσεις σας, αλλα θέλω να είμαι σίγουρος πρίν αγοράσω οτιδ'ηποτε!!!Λέτε να αγοράσω ένα φτηνό καλώδιο για να δοκιμάσω;;;;Θα έχει διαφορά στην ποιότητα του ήχου και της εικόνας το φθηνό απο το ακριβό DVI σε HDMI;;;;(τον ανταπτορα που λέσ που μπορώ να τον βρώ;;;;)

Φίλε ήχο είναι απίθανο να έχεις.

Για σκέψου το λίγο ...

Η κάρτα γραφικών θα σου βγάζει ήχο;

Από που και ως που;

Μην κοιτάς τα HDMI που έχουν τα DVD-Players , δεν υπάρχει σχέση.

Για ποιότητα εικόνας, υπάρχει διαφορά , ανάλογα με την τιμή.

Με φθηνό καλώδιο 7,5 μέτρων σε εμένα από τον υπολογιστή στον προτζέκτορα, απλά δεν φθάνει εικόνα στον προτζέκτορα, ενώ με το ακριβό ohlerbach , έχει καταπληκτική ποιότητα.

Δημοσ.

Μάλλον όμως η συγκεκριμένη κάρτα μπορεί να αναπαραγεί και ήχο, και το λέω αθτο γιατί στην σελιδά της στο ιντερνετ βρήκα αυτό: (Συγνώμη για τα αγγλικά)

HDMI output support

* Supports all display resolutions up to 1920x1080

* Integrated HD audio controller with multi-channel (5.1) AC3 support, enabling a plug-and-play cable-less audio solution

Οπότε πιστέυω οτι το καλώδιο που είπα παραπάνω θα κάνει δουλεία. Μήπως κανένας ξέρει κατι περισότερο ή έχει δοκιμάσει αυτή την συνδεσμολογία να μου πεί;;;;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

100%βγαζει και ηχο ,η σειρα 38χ0 εχει τσιπακι για hd ηχο, και η 2900 εβγαζε,στα βιστα αναγνωριζει αμεσως και την <<καρτα>> ηχου της καρτας γραφικων ,στα χπ βγαζει ερωτηματικο και δεν το εχω ψαξει περετερο,παντος δεν νομιζω να εχει τρομερες επιδοσεις,οπως μια xfi ας πουμε,εσυ αποφασιζεις

Δημοσ.

Καλημέρα!Τελικά το πήρα το καλώδιο απο το πλαίσιο. Απο εικόνα είναι τέλεια, αλλα ήχο δεν κατάφερα να έχω!Μήπως καποιοσ τα έχει καταφέρει ή ξέρει κάτι παραπάνω;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...