kurkosdr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Το akazoo που ειναι γνωστο νταβατζοsite τι γυρευει στο banner του site? Λινκ με αποδειξεις που μιλάει εκ μερους μου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=177683 (Ερε και να ξερατε με τι συνεργαζεστε...) insomnia, myphone, pcw .... Ποτέ προλαβανε και σας αγορασανε ολους μεσα σε μια βδομαδα ρε παιδια? __________________ ΥΓ: Σε ελευθερη μεταφραση τα banners του ακαζού σε ολα τα sites που προβαλλονται σημαινουν: "Ελα να το κανεις με την darksmile, να σου δωσουμε παιχνιδια και να σε κανουμε διασημο χιπχοπά". Οσοι πιστευετε, insert coin... ΥΓ2: ΥΓ: Οσοι mods το θεωρουν προσβλητικο το τελευταιο υγ, ας το διαγραψουν και δεν θα με πειράξει. Ειμαι λιγο πιπεροστομος και το ξερω...
parsifal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 ΥΓ2: ΥΓ: Οσοι mods το θεωρουν προσβλητικο το τελευταιο υγ, ας το διαγραψουν και δεν θα με πειράξει. Ειμαι λιγο πιπεροστομος και το ξερω... Πιπερόστομος; Γι' αυτό εδώ; "Ελα να το κανεις με την darksmil... " Ναι, είσαι πολύ πιπερόστομος. Για τα δεδομένα του Αγ.Όρους... ΥΓ: Τις προάλλες δεν ήταν που απειλούσες ότι θα μας ρουφιανέψεις στο SiteAdvisor επειδή μέλος πόσταρε link σε μολυσμένο αρχείο και η παρέμβαση των mods δεν ήταν αρκετά αστραπιαία για τα γούστα σου (χωρίς παρ' όλα αυτά να έχεις κάνει καν ένα report);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.