Προς το περιεχόμενο

Ανθεκτικό κινητό

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντα έλεγα ότι ήθελα ένα κινητό ανθεκτικό (χτυπήματα νερό χώμα) χωρίς να θέλω και το πιο extreme. Απλά να έχει διάρκεια ζωής. Δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις σε gadgetιες (μουσική κάμερα. λίγη κάμερα την χρειάζεται) και θα προτιμούσα κάτι σε sony ericsoon ή nokia.

Με κάποια search δεν βρήκα κάτι, τι προτείνετε/γνωρίζετε?

Δημοσ.

Υπάρχει ένα κινητό που είναι πολύ ανθεκτικό. Είναι το Sonim XP1, το οποίο είναι της Sagem και βγαίνει σε γρυ και κίτρινο.

Τώρα σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά του!!!Αντέχει σε νερό, σκόνη και χτυπήματα, από εκεί και πέρα έχει 65.000 χρώματα, ανάλυση 128x160, είναι 41γρ. και Tri-band, χρόνος ομιλίας 300 λεπτά, χρόνος αναμονής 200 ώρες. Από εκεί και πέρα δεν έχει τίποτε άλλο.

Υπάρχει και το Nokia 5140, το οποίο βγαίνει σε κόκκινο, είναι πολύ καλύτερο σε χαρακτηριστικά. Πίο συγκεκριμένα έχει 128 x 128 pixels ανάλυση, 5 γραμμές και είναι 101γρ. Είναι Tri-band, χρόνος ομιλίας 300 λεπτά, χρόνος αναμονής 200 ώρες. Έχει ράδιο και κάμερα VGA με ανάλυση φωτογραφίας 640 x 480 pixels. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι ότι έχει και αυτό αντοχή σε νερό, σκόνη και χτυπήματα, όπως επιθυμείς!!!

Τώρα μπορεί να υπάρχει και κάποιο άλλο που να έχει αντοχή και να έχει και καλύτερα χαρακτηριστικά δεν ξέρω!

Δημοσ.

Από τιμές το Sonim κοστίζει 135? και το ΝΟΚΙΑ 120?. Στις αναφέρω ενδεικτικά μπορεί να τα βρεις σίγουρα και φθηνότερα!!!

post-93796-129062961646_thumb.jpg

post-93796-129062961647_thumb.jpg

Δημοσ.

φιλε μου εχω στην δουλεια ενα nokia 5140i

μιλαμε οτι εχει περασει στιγμες απιστευτα δυσκολες αλλα δεν εχει καταλαβει τιποτα....have a look....http://www.nokia.com.gr/link?cid=EDITORIAL_99312

Δημοσ.

thanks guys, ήλπιζα μήπως είχε βγει κάτι με καλύτερα χαρακτηριστίκα αλλά πρέπει να ναι θηρία αυτα, το nokia με ψήνει κιόλας

Δημοσ.

To NOKIA 5500, όντως είναι πολύ καλή επιλογή για ένα κινητό με αντοχή σε νερό, σκόνη, χτυπήματα αλλά είναι και λίγο ακριβό. Πρέπει να έχει γύρω στα 180?. Έχει όμως πολύ καλά χαρακτηριστικά, σε σχέση με το SONIM και το 5140. Κάμερα 2Mpixels, 10MB μνήμη +επέκταση μνήμης, MP3, 262.000 χρώματα.

Επίσης, αυτό που είδα είναι ότι το 5500 έχει χαμηλό SAR number, είναι0,50 W/kg!!!

Αν θέλεις να δώσεις λίγα χρήματα παραπάνω πάρε σίγουρα το 5500.

Δημοσ.

Χωρις υπερβολη εχω το 5100(προγονος του 5140) δουλευει ακομη και παλιοτερα ειχα παιξει μπασκετ με αυτο(το κινητο στη θεση της μπαλας!!!!χωρις πλακα).Ενω το κ750 που εχω το εβαλα στην κωλοτσεπη και εσπασε η οθονη-τι ψαχνεις????)

Δημοσ.

Sony Ericsson C702 and C902

The Sony Ericsson C702 is designed to shoot in the hardest of environments. It is splash and dust resistant and has quad-band GSM support. The 3.2 megapixel autofocus camera has a mechanical sliding cover, but unfortunately there is no xenon flash. Face detection is also enabled for the Cyber-shot phone to make sure that faces on you pictures will come up well on focus. The other intriguing feature of the C702 camera is the red eye reduction, that is also first to be seen in a Sony Ericsson phone.

gsmarena_001.jpg

gsmarena_002.jpg

The Sony Ericsson C702 has built-in GPS to enable geo-tagging, as well as personal routing and navigation.

Other features of the Sony Ericsson C702 include Media player with mega bass, FM radio and stereo Bluetooth with A2DP profile. It will also support 3G with HSDPA for fast data transfers. The display of the C702 will be a 2.2" 262K-color one with QVGA resolution.

The Sony Ericsson C702 will be available in Speed Black and Cyan Blue color versions from Q2 2008.

The Sony Ericsson C902 may seem as the C702's bigger brother but is in fact a quite different device. It has unique slide-out lens cover that slides open to reveal the camera.

Sony Ericsson C902 has dropped the durability in favor of the sleek looks and a 5 megapixel autofocus camera. The camera functionality is also on par sporting auto rotate, BestPic, Face Detection, image and video stabiliser, and xenon flash.

The multimedia gear include Media player with mega bass and FM radio, but Bluetooth A2DP profile is not supported. Unluckily, the GPS has been sacrificed and the display size is reduced to only 2 inches.

gsmarena_003.jpg

gsmarena_004.jpg

Both Sony Ericsson C702 and C902 will have 160MB of internal memory and will feature a Memory Stick Micro card slot.

Sony Ericsson C902 will be available from Q2 2008. The available color versions will be Swift Black and Luscious Red.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...