Προς το περιεχόμενο

Ποιο registry cleaner ειναι το καλυτερο?

george_sok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

CCleaner (crap cleaner) - "εγγυημένα" δεν δημιουργεί προβλήματα."Ιδανικό" ΚΑΙ για εκκαθάριση "σαβούρας" στο δίσκο.

Επίσης το RegCleaner που μόνο μητρώο καθαρίζει,αλλά μπορεί να "τσιμπήσει" κάτι που έχει ξεφύγει από το 1ο (με έχει σώσει παλαιότερα,όταν ούτε το ccleaner ,ούτε καμμιά 5-6 άλλα,μπορύσαν να μ' απαλλάξουνε από τ' απομεινάρια 1ος "επίμονου" driver και προγράμματος...).Παλιό (η τελευταία free version είναι κάτι χρόνων),αλλά καλό.

..Και τώρα τελευταία καλά τα πάμε με το Advanced Windows Care..."Πολυεργαλείο",που και "καλές" "επιπτώσεις" είχε στο pc,και άλλα προβλήματα δεν μου 'έβγαλε....

Και 1 κουβέντα για το jv16 power tools,που ΑΝ προτείνουν κάποιοι "γνωρίζοντες" κάποιο-ΑΥΤΟ είναι,αλλά,με τ' αποτελέσματα του registryscan αντε να βγάλεις συμπέρασμα τί να διαγράψεις και τί όχι...Τα μισά (και απραπάνω..) τα βγάζει ως "επικίνδυνα προς διαγραφή"...

Δημοσ.
Tune up utilities 2007 - Registry Mechanic - Ccleaner

Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ και είναι πολύ καλό. βέβαια έχω την 2008, αλλά δεν νομίζω ότι έχει και "τις" διαφορές.

Δημοσ.
εγω λεω μακρυα απο τετοια προγραματα το μονο που σου κανουν ειναι ανω-κατω το pc :mad::mad::mad:

Α ετσι?

Δηλαδη αν εχεις ολη τη σαβουρα μεσα στο PC σου δεν θα ειναι ανω κατω.

Ημαρτον ρε μεγαλε.

Δημοσ.
εγω λεω μακρυα απο τετοια προγραματα το μονο που σου κανουν ειναι ανω-κατω το pc :mad::mad::mad:

Α ετσι?

Δηλαδη αν εχεις ολη τη σαβουρα μεσα στο PC σου δεν θα ειναι ανω κατω.

Ημαρτον ρε μεγαλε.

Από προσωπική εμπειρία τα τελευταία 7-8 χρόνια που ασχολούμουν τέτοια προγράμματα, ουσιαστικά δεν είδα κάποια διαφορά πριν και μετά το "καθάρισμα" που έκαναν, εκτός από το "ψυχολογικό" πλεονέκτημα του να δω να σβήνονται 10-100-1000 εγγραφές από τη registry. Ούτε η απόκριση του συστήματος ποτέ βελτιώθηκε ούτε κάποια errors, που υπέθετα πως θα μπορούσαν να διορθωθούν με τη χρήση τέτοιων προγραμμάτων, εξαφανίστηκαν. Αντιθέτως, μια φορά θυμάμαι ότι ένας registry cleaner με είχε οδηγήσει στο format.

Οπότε προτείνω, τουλάχιστον, την συνετή χρήση τους :)

Δημοσ.
Από προσωπική εμπειρία τα τελευταία 7-8 χρόνια που ασχολούμουν τέτοια προγράμματα, ουσιαστικά δεν είδα κάποια διαφορά πριν και μετά το "καθάρισμα" που έκαναν, εκτός από το "ψυχολογικό" πλεονέκτημα του να δω να σβήνονται 10-100-1000 εγγραφές από τη registry. Ούτε η απόκριση του συστήματος ποτέ βελτιώθηκε ούτε κάποια errors, που υπέθετα πως θα μπορούσαν να διορθωθούν με τη χρήση τέτοιων προγραμμάτων, εξαφανίστηκαν.

Δεν συμφωνώ φιλε.

Μερικά από αυτά τα προγραμματάκια κάνουν καλή δουλειά που χωρίς αυτά τo pc πάει χελώνα και μαζεύει αχριστιλες.

Αντιθέτως, μια φορά θυμάμαι ότι ένας registry cleaner με είχε οδηγήσει στο format.

Ας προσεχες.

Ποιος σου είπε να βάζεις ότι κι ότι από τέτοια προγραμματάκια.

Βάζουμε μονο δωκιμαζμενα φιλε μου που 99.9% δεν δημιουργούν προβλήματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...