geokous Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ATI RADEON 9600 ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Η ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΤΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΕΣ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΤΑ GEFORCE 2 ΤΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Υ.Γ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΕΒΓΑΛΑ ΕΝΑ CD WRITER ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ
outlaw star Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 για βάλε τη 9600 με τον προηγούμενο σκληρό δηλαδή βάλε το σύστημά σου όπως το είχες πριν πες μας τι γίνεται και τα ξαναλέμε
geokous Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΛΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΛΕΣ Η ΚΑΡΤΑ?ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΗΣ ΚΑΗΚΕ ΚΑΤΙ ?ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kostas3650 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μήπως είναι παλιό το τροφοδοτικό και δεν την σηκώνει;Πόσα watt είναι;
geokous Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ 330W ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Εγω νομιζω οτι η καρτα βρισκεται στα προθυρα... καταλαβες... Οσο για τα watt, η 9600 καιει παρα πολυ λιγο ρευμα, δεν εχει προβλημα.
geokous Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΘΑ ΤΗ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΗ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΛΛΗ
outlaw star Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 μια είναι η λύση για να σιγουρευτείς εαν μπορείς να τη βάλεις σε ένα άλλο μηχάνημα για να δεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.