Προς το περιεχόμενο

Logitech MX Air connection wanted

xatzis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

Πρίν απο δυο εβδομάδες αγόρασα το Mx Air ασύρματο ποντίκι της logitech και απο τοτε προσπαθώ να το κάνω να δουλέψει.

Εχοντας κάνει κανονικά την εγκατάσταση του set point, και μετα απο λίγο ψάξιμο αφού δεν δούλεψε, Κατάλαβα οτι έλειπε απο το παράθηρο των ρυθμήσεων η καρτελα "My Mouse" (υπευθηνη για τis ρυθμήσεις του ποντικιού)

Αρα απο οτι λεει στο on line manual δεν εχει γίνει σωστή σύνδεση. οταν αποσύνδεσα το στικακι και το επανασύνδεσα μου εβγαλε μύνημα οτι αναγνωρίστηκε νέο υλικό(usb rechiever)???? και δεν καταφερε να βρεί drivers ούτε και οταν εβαλα το cd.

Εγκατάσταση και επανεγκατασταση του set point έγινε πολλές φορές χωρίς απποτέλεσμα.:-(

Αποφάσισα λοιπόν να το εγκαταστήσω σε ένα φίλο μου για να ελένξω αν λειτουργει ή όχι, και δούλεψε κανονικότατα.

Έχω pentium 4 - 2.4 , 1024MB RAM με VISTA!

Είναι δυνατόν να φταίει η παλαιότητα της μητρικής? (gigabyte GA 8PE667)

Μήπως εχω πρόβλημα με τα usb?

Ειμαι τοσο γκαντέμης να δίνω 120Ε σε ποντίκι και να μήν δουλέβει?:mad:

Και ήθελα να πάρω και ασύρματο πληκτρολόγιο!

Κάθε ιδέα καλοδεχούμενη παιδια.

Δημοσ.

Σαν να βάζεις σε lada ηχοσύστημα για 1000 ευρό μου φαίνεται. Ανούσιο. Δικό σου θέμα παντως.

ερώτηση, υποστηρίζει το mobo σου usb 2? θα έπρεπε λογικά αλλά δες το λίγο και εσύ.

Δημοσ.

Δοκίμασε να τρέξεις το πρόγραμμα εγκατάστασης απ το συνοδευτικό cd πάλι και αφού οοκληρωθεί, κάνε μια επανεκκίνηση τα Windows και επιχείρησε να συνδέσεις τη βάση του Logitech σε μια ελεύθερη usb 2.0 θύρα, κατα προτίμηση ΟΧΙ αυτή που το σύνδεσες αρικά και δε σου δούλεψς.

Καλή επιτυχία

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...