SL9S9 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Οποιος ξέρει λέει... 1. Η εικόνα είναι από οδηγίες gigabyte. Εγω θελω RAID 1. Ποιο strip size είναι καλύτερο 128Kb ή 64kb; (υπάρχουν 2 δίσκοι 250GB). Μήπως αν οι δισκοι εχουν πολλά μικρα αρχεία (ποσο μικρα; ) να ειναι καλυτερα μικρό 64 ή 32kb; -- 2. Εκει που δουλευεις αν χτυπήσει ο ενας δισκος πως συμπεριφερεται; Βγαζει μηνυμα το bios μεσα από τα XP; Κάνει μπλε οθόνη; Φανταζομαι γραφει ποιος δισκος εχει προβλημα ώστε να τον βγαλεις. -- 3. Πάνω στο σφάλμα μπορείς να συνεχισεις τη δουλεια σου κανονικα; Δηλ. θα μπορείς να σώσεις στον αλλο δισκο εκείνη τη στιγμή; Δεν νομίζω να θελει shutdown, να αφαιρούμε το χαλασμενο δισκο, να καταργουμε το raid και να ξαναμπαίνουμε. -- 4. Αν παρεις τον εναν απο τους 2 δίσκους και τον βαλεις σε αλλο PC σαν slave D: για να δεις οτι όντως έχει data (επιβεβαίωση) γίνεται; ή σε αυτο το pc θα γραψουν κατι τα XP και θα γίνει διαφορετικός από τον άλλον; Τοτε υπαρχει προβλημα; Αν ακόμα γραψω και εγω ο ιδιος 1 αρχείο και μετα το ξαναβαλω στο pc με raid1; --
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.