Astynax Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Γεία χαρά σε όλους! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Creative Zen V 2GB. Χθές το έβαλα να φορτίζει μέσω USB στο PC (όπως πάντα). Αναγνωρίστηκε κανονικά από το PC και ξεκίνησε να φορτίζει οπότε το παράτησα για κάποιες ώρες (αφού αργεί πάρα πολύ να φορτίσει). Όταν το έβγαλα από το USB και πήγα να το ανοίξω, ήταν νεκρό... Δεν ανοίγει, δεν φορτίζει, δεν αναγνωρίζεται από το PC, δεν υπακούει σε reset... Διάβασα και όσα threads αναφέρονταν σε παρόμοια προβλήματα, αλλά δεν μπόρεσα να βρώ κάτι χρήσιμο. Ξέρει κανείς αν μπορώ να δοκιμάσω κάτι για να το επαναφέρω? Το αγόρασα από e-shop 9/12/2006 οπότε σύμφωνα με το νόμο η εγγύηση δεν έχει λήξει αλλά δεν μπορώ να πιάσω γραμμή για να ρωτήσω στα σίγουρα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κώστας.
sapphire Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Κράτα πατημένο το reset (με οδοντογλυφίδα ή καρφίτσα για να είσαι σίγουρος ότι πατιέται) και σύνδεσε το USB καλώδιο. Εγώ έτσι έχω ξεκολλήσει Zen V Plus 4GB, φαντάζομαι και το δικό σου θα γίνει.
Astynax Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Φίλε είσαι θεός!!! Ξεκόλλησε!!!! Σε ευχαριστώ πολύ!! Είχα δοκιμάσει κάτι κόλπα παρόμοια και δεν γινότανε τίποτα αλλά αυτό δούλεψε! Ευχαριστώ και πάλι....
sapphire Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Φίλε είσαι θεός!!! Το ξέρω! :-D Ξεκόλλησε!!!! Επιτέλους! Σε ευχαριστώ πολύ!! Νά σαι καλά! Είχα δοκιμάσει κάτι κόλπα παρόμοια και δεν γινότανε τίποτα αλλά αυτό δούλεψε! Κι εγώ τυχαία το βρήκα ότι έτσι ξεκολλάει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.