Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση σε Asrock?

kegre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι που με ενδιαφέρει το θέμα..

Κόλλησα λίγο στο χ4 mode της pci-e .Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει πρακτικά αυτό?

Γιατί η αντίστοιχη για amd έχει χ16 ....Μήπως αξίζει καλύτερα αυτή?

p.s:georgeman έχει καμία διαφορά η παραπάνω που δείχνεις στο link από τη δική σου?

Δημοσ.

Ο μόνος τρόπος να παίξεις ικανοποιητικά dirt και άλλους σχετικά απαιτητικούς τίτλους είναι ή ΑΥΤΟΣ

ή πας σε νέο σύστημα.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι εχει Sata2 αντι για Sata1. Πρακτικα καμια αλλη διαφορα (οχι οτι αυτο θεωρειται διαφορα αλλα λεεεμε).

Το Pci-x 4x κοβει περιπου 5% επιδοσεις σε καρτες εως Hd3850-X1950Pro-8600GT(S) κτλ. Σε πιο μετριες καρτες πρακτικα καμια διαφορα, σε πιο μεγαλες εχει πιο μεγαλη διαφορα.

Δημοσ.

Ο η/υ ειναι

- Ρ4 στα 2,8Ghz 533 socket 478

- 1GB DDR1

- Nvidia 7600GS AGP 256MB

1)ΑΝ αυτο που εχεις ήταν στα 800 και οχι 533 κατι 8α γινόταν...

2)ΜΗΝ παρεις μητρικη που να εχει πανω της ΟΛΑ ΣΕ1 δλδ DDR1 και DDR2, AGP και PCI-E

3)ή δε θα χαλάσεις καθόλου λεφτα και δε θα παιζεις παιχνιδια ή θα δώσεις κατι παραπάνω και θα παιζεις

4)Δίνεις περιπου 200 ευρω παιρνεις mobo,ram ddr2 και μια pci-e 8600καρτα,βαζεις και τον Pentium D 940 3,2Ghz socket 775 και εισαι οκ

5)πουλας τα πανω κανα 100αρι και κανεις και τη μισή σου απόσβεση!

Δημοσ.
1)

2)ΜΗΝ παρεις μητρικη που να εχει πανω της ΟΛΑ ΣΕ1 δλδ DDR1 και DDR2, AGP και PCI-E

γιατι όχι?

Δημοσ.

ενας φιλος ειχε...του καηκε σε 4 μηνες, μετα το εψαξε και είδε οτι μπορει να ειναι μητρικες "μπαλαντερ" αλλα σε απόδοση υστερούν,καλυτερα μια μητρικη με στανταρ χαρακτηριστικά και να αντεξει παρα αυτο...

μπορεις να το δεις και αλλιως...π.χ. αν θες να παρεις μια καλη οθονη με αναλυσεις,ποιοτητα κλπ δε 8α πας να παρεις αυτη που εχει και ενσωματωμενη ΤV γιτι τοτε θα στραβω8εις!

Δημοσ.

Παρακαλω καποιος που την ειχε, να μας βοηθησει λιγακι!!!!

Θα στησω και εγω ενα pc με παντρεμα παλαιου και καινουριου hardware.

Ειχε καποιο προβλημα με δαυτη? Ξερουμε οτι δεν θα στησουμε και το super μηχανημα, αλλα αν με 100-150 ευρα γινομαστε καλυτεροι απο αυτα που εχουμε τοτε γιατι οχι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...