kegre Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Γεια σας Εχω ενα η/υ στον οποιο θελω να κανω αναβαθμιση για να μπορεσω να παιξω τα τελευταια παιχνιδια πιο καλα. ΠΧ εβαλα το Colin McRae Dirt και το παιζει πολυ πολυ αργα(δλδ δεν παιζεται), το ΡΕS 2008 το παιζει αλλα κανει κατι περιεργα που σε κανει να ζαλιζεσαι... Ο η/υ ειναι - Ρ4 στα 2,8Ghz 533 socket 478 - 1GB DDR1 - Nvidia 7600GS AGP 256MB Αγορασα πριν 8 μηνες ενα cpu Pentium D 940 3,2Ghz socket 775 (μεταχειρησμενο αλλα δουλευει μια χαρα). Επειδη δεν θελω να χαλασω πολλα λεφτα(σχεδον καθολου), σκεφτομουν να παρω μια μητρικη της Asrock σε socket 775 που υποστηριζει DDR1 και DDR2, AGP και PCI-E. Ετσι θα κρατησω τα ιδια πραγματα και θα βαλω μονο το cpu. Και αν στο μελλον θελησω να βαλω αλλα πιο δυνατα, θα μπορεσω να παω σε DDR2 και PCI-E. Τι λετε; Καλο ακουγεται η ειναι πατατα τελειος και δεν αξιζει; Λογικα δεν θα παιζουν αυτα τα παιχνιδια;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Το Dirt ειναι αλλη φαση, ΠΑΡΑ πολυ βαρυ παιχνιδι για 7600GS. Εαν βρεις μητρικη τετοια φτηνη, δηλαδη κατω απο 40-50, τοτε ναι αξιζει. (ειδικα αφου ηδη εχεις τη CPU). Αλλιως οχι.
kegre Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Ευχαριστω για την απαντηση. Κοιτα στο e-shop που εριξα μια ματια, μια τετοια μητρικη κανει 50 με 60 ευρο καινουργια. Οσο για το DIRT, εχω και μια ATI HD2400 512ΜΒ AGP. Μηπος ειναι καλυτερη απο την 7600GS;
Commentator Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 πανω κατω τα ιδια θα σου βγαλουν.Αν ειχες μια 7900 κατι θα γινοταν
kegre Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δλδ φταει μονο η καρτα γραφικων; Η πρεπει και παλι να αλλαξω socket για να παω σε 775; Παντος με το συστημα που εχω τωρα, ουτε το Need For Speed Pro Street δε παιζει, πολυ χαλια.
outlaw star Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 εαν μπορείς πάρε και άλλο 1 γίγα μνήμη θα βοηθήσει αρκετά πιστεύω...το dirt είναι γενικά απο τα λίγα παιχνίδια που γονατίζουν σχεδόν όλα τα συστήματα οπότε μη το έχεις σαν οδηγό...και στο μέλλον αλλάζεις και την κάρτα γραφικών και βάζεις κάτι πιο καλό και όχι πολύ ακριβό
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Για αυτο φταιει η καρτα γραφικων (αλλα και το μονοπυρηνο). Αθηνα μενεις?
kegre Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Οχι Πατρα δυστυχως, ειδα την αγγελια αλλα δεν στελνεις αντικαταβολη....κριμα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Ναι γιαυτο το ειπα. Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα. Εδω κοιταμε να σε βοηθησουμε. Ειπες οτι τη CPU (Pentium D) ηδη την εχεις και δεν την εχεις βαλει?
kegre Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Ευχαριστω Ναι εχω το cpu γιατι ηθελα πριν κατι μηνες να κανω αναβαθμιση και το αγορασα μεταχειρησμενο. Πηγα σε ενα μαγαζι της γειτονιας να το δοκημασω και μου ειπαν οτι δουλευει μια χαρα. Αλλα λογο ελλειψη χρηματων, σταματησα εκει.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Ωραια. Πες μας λοιπον ποσα λεφτα δινεις και θα σου πουμε τι ακριβως να κανεις.
kegre Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Βασικα εγω σκεφτομουν να μην χαλασω πολλα και να αλλαξω μητρικη μονο. Δλδ μεχρι 50-60 οχι παραπανω. Το ξερω ειναι λιγα, αλλα λιγος ειναι και ο μισθος που δινει το κρατος στους ανεργους...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Η μονη συμβιβαστικη λυση. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528410
kegre Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Την ειχα δει αυτη τη μητρικη και οντος η μονη λυση ειναι αυτη. Ευχαριστω πολυ παιδια Ευχαριστω GeorgeMan p.s GeorgeMan Αν δε βρεις αγοραστη, ενημερωσε με.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Υπαρχει αρκετη ζητηση προς το παρον, αλλα ειναι καποως δυσκολο να ερθουν εδω. Το κατανοώ, αλλα ο πρωτος που θα μπορεσει να ερθει την πηρε. Παντως εδω με την Χ1800ΧΤ (αντιστοιχη της 8600GTS, 7800GTX, 7900GT, Χ1950Pro) και δεν καταφερνω να παιξω καλα καλα το Dirt... Μην περιμενεις πολλα απο την 7600. Βαλτο στο lowest και ευχαριστησου ολα τα αλλα εκτος απο τα γραφικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.