Προς το περιεχόμενο

Mandriva's "Operating System Refugee" Offer


DIMITRISG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια κινηση απο την Mandriva εναντια στην πωληση των pc μαζι με τα windows

logocn7.png

  • Were you forced to purchase an operating system with your PC?
  • Are you not satisfied with your current computer operating system?
  • Have you heard about Linux in the press, and would like to try it?

http://www.mandriva.com/en/product/refugee-0

 

βεβαια δεν απευθυνεται σε μας αμεσα (free)

 

 

Εχθες ειχα παει στην Antibes (fr) στο linux install party του assosiation linux azur

ειχε πολυ κόσμο και ειχαν φερει τους υπολογιστες τους ο κοσμος να εγκαταστησουν ή να παραμετροποιησουν τις διανομες τους!!

Οι περισσοτεροι ειχαν ubuntu και kubuntu και μετα mandriva και κατι opensuse , ενας ειχε mcmToronto (?) και γενικα λιγο απ ολα.

 

Μια κατηγορια λινουξαδων -μεσηλικες- ειχαν αγορασει πχ το mandriva powerpack -και εψαχναν και που κανουν activated to key!!:-D

 

θελω να πω οτι τουλαχιστον στη γαλλια, ο χρηστης που εχει χρηματα, δεν τον ενδιαφερει το λινουξ ως κατι το τσαμπα αλλα ως κατι καλυτερο τεχνολογικά!

*Οταν πχ μιλαγα με καποιον και του ειπα οτι δεν εχω το powerpack αλλα την free , δεν τον ενδιεφερε καν , και ουτε που με ρωτησε πως να το εχει δωρεαν !

Παντως ειδα μαζικο ενδιαφερον για το λινουξ και τον κοσμο να διψασμενο και ετοιμο να δεχτει το καταπληκτικό αυτο λειτουργικό σύστημα.

 

στο install party τα περισσοτερα των προβληματων απο αυτους που ειχαν ηδη εγκατεστημενες μια οι περισσοτερες διανομες ηταν τα μπερδεματα στον grub, επειδη ειχαν περασει αλλες διανομες μετεπειτα ή τα windows κλπ

και στo configuration των repositories και δεν εβρισκαν τα πακετα κλπ. Σε αυτους με mandriva τουλαχιστον, που ειχα αναλαβει την υποστηριξη . *'προσωπικα μπορω, να πω γιατι οι πιο πολλοι της κοινοτητας ειχαν ubintu και επεσε το βαρος πανω μου στην υποστηριξη των mandriva. Μη φοβαστε, μας εβγαλα ασπροπροσωπους :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...