dimpa16 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 φίλε high tech συμφωνώ 100% μασί σου σε όσα λες..όμως δε μπορώ να ακούω γνώμες όπως ενός φίλου πιο πάνω που λέει ότι το κουτί αρέσει σε όσους κάνουν σούζες στη παραλιακή,όσους έχουν neon φώτα στο αυτοκίνητο κτλ....τι είδους λογική και σκέψη είναι αυτή??? Ειναι απλο,οτι αρεσουν στους αλλους και δεν αρεσουν σ`αυτον, ειναι ατομα που κανουν σουζες στην παραλιακη.Ετη φωτος μπροστα, ο ανθρωπος αυτος. Και τι γινεται τωρα, που εμενα μου αρεσει και δεν κανω και σουζες? Να παψει να μ`αρεσει η να ξεκινησω στα σαραντα μου, με δυο παιδια, τις σουζες!!!!
george_o/c Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Χεχε, πλάκα έχει αυτό το pot ! ... Όσο για το κουτί στο οποίο αναφέρεται το thread (GMC αν δεν κάνω λάθος ... ), τί να πώ ... Προσωπικά το βρίσκω, ιδιαίτερα παιδικό και καθόλου λειτουργικό ... Θα προτιμούσα κάτι σε Lian-Li που είναι πιο ευρύχωρα, λειτουργικά και με εντυπωσιακό φινίρισμα ... Γούστα είναι αυτά παιδιά Και ο καθένας με το δικό του
Schiller Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Πραγματικα ο πληρης ορισμος της κακογουστειας....
panvas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 εγώ είμαι βάρβαρος και μου αρέσει...δε κατάλαβα τι θεωρείται δηλαδή όμορφο?προφανώς τα στερεότυπα που υπάρχουν ΄΄εχουν κάνει κάποιους να μένουν στα εντελώς τετριμμένα πράγματα..εγώ το περιμένω με ανυπομονησία...και ποτέ δε πήγαινα τους ιταλούς προτιμώ το design των ιαπώνων...το κουτί πάντως σπέρνει Συμφωνω ως προς το 1το σκελος διαφωνω ως προς το 2ρο!!!Σαν τους Ιταλους τπτ σε εμφανιση αλλα σαν τους Ιαπωνες οσο αναφορα Ηλεκτρονικα κλπ(εξαιρεση μεταλα κλπ)ειναι εγγυηση!!Αλλα απο Desing και γουστο ειναι (Σορρυ) για τον πουτσο!!
Bigi444444 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Σου 'χω πει τόσες φορές να μη λες <<γούστο>>!!!
outlaw star Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 φίλε panvas πέρα απο ferrari τίποτα άλλο απο design οι ιταλοί για μένα..lol
af8artos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η άποψη μερικών ότι από κάποια ηλικία και μετά πρέπει να μπούμε σε καλούπια ώστε ο κάθε άσχετος που θα τύχει να μπεί στο γραφείο μας να μην σχηματίσει άποψη ότι είμαστε ανώριμοι.μα τι νοοτροπία είναι αυτή?είστε σοβαροί?εγω ζω για μένα και όχι για το τι θα πεί ο κάθε ένας.ανώριμος είναι κάποιος όταν εκεί που πραγματικά πρέπει να δείξει ότι έχει σοβαρότητα αποποιείται τις ευθύνες του και όχι για το τι κουτί έχει στο pc του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.