HighT3ch Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 OMG οχι μονο εχουν το ονομα της μπουλντοζας αλλα ερχονται και σε χρωμα "μπουλντοζε"... ειδικα το δεξι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 ποτέ πάντως δε κατάλαβα τι εστί όμορφο....το θέμα είναι τουλάχιστον υποκειμενικό....εκτός και αν βάλουμε όλα τα πράγματα σε καλούπια....σεβαστές όλες οι απόψεις όμως το τι θεωρεί ο καθένας ωραίο και τι άσχημο το κρίνει ο ίδιος και όχι οι άλλοι για αυτόν...πχ σε πολλούς αρέσει να γεμίζοθν το κουτί τους με uva lambs και τα σχετικά όμως εμένα δε μου αρέσει καθόλου..παρόλα αυτά δε θα κάτσω να κριτικάρω τον άλλο που το έχει φτιάξει έτσι...δηλαδή εγώ που είμαι 26 φίλε high tech και μου αρέσει το case δε θεωρούμαι σοβαρός??δε στο λέω με κακία ούτε έχω κάτι εναντίων σου προς θεού!απλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι άσχετα εαν μας έχουν κάνει να σκεφτόμαστε με αυτό τον τρόπο....στην τελική τα πάντα έχουν να κάνουν με το πόσο συμβιβάζεατι ο καθένας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 maximum Κάγκουρας!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 OMG οχι μονο εχουν το ονομα της μπουλντοζας αλλα ερχονται και σε χρωμα "μπουλντοζε"... ειδικα το δεξι Τα ματια μου... Δεν μπορω να βλεπω αλλο. Γενικά, εμενα μ αρεσει κατι που επιβαλεται με αυτό που ειναι. Και εμενα το laptop εχει card reader, αλλα δεν χρειαζεται να εχει αυτοκολληρο 3x5cm κολλημενο στο σημειο κατω από το πληκτρολογιο για να το δειχνει. Εμενα ολα αυτα τα case mods μου θυμιζουν κατι τυπους με φτιαγμενα mazda που εχουν βαλει neon, προφυλακτηρες και αλλες ανοησιες. Ασε τα αυτοκολλητακια όπως brembo apex κ.λ.π. που κολλανε στις πορτες και οι ψευτικες σκαστρες, και καλα ότι εχουν τουρμπο. Η κιτσαριά συναντα την χρεωκοπία. Επίσης, μου θυμιζουν κατι αμερικάνες γκομενες με βαμμενο μαλλι και ψευτικα βυζια. Μακρια από μας και τα δυο τελευταια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Άλλο kitsch κι άλλο cult. Π.χ. σε ένα τέτοιο mod δε θα 'λεγα όχι. Είμεθα και Fallout fans εξάλλου . Αλλά το GMC-όκουτο είναι λίγο «κιτσαρία»... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ρίχτε μια ματία εδώ!(ελπίζω να δουλεύει το link:o) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis86 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 παναθλιο. κατεμε θα το αγοραζαν μονο οσοι κανουν σουζες σε δημοσιους δρομος και κοντρες σε παραλιακες για να δειξουν ποσο αντρες ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBREED Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ανταπόκριση από CeBIT. Το είδαμε μαζί με τα άλλα που έχει η GMC και οι απόψεις είναι μοιρασμένες. Είναι όντως σαν μπουλντόζα πάντως, όσο όμορφη μπορεί να είναι μια μπουλντόζα. Δείτε και τα άλλα cases που σίγουρα έχουν καλύτερο design και θα ανεβάσει σε λίγο βίντεο και ο hal για να το δείτε. {gallery}frontpage/cebit2008/gmc:300:160:0{/gallery} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feodor Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Εμένα πιο πολύ για καλοριφέρ μου κάνει πάντως... για δείτε το καλύτερα, ε? χαχαχαχα Πάντως πλάκα έχει ρε παιδιά. Αναλόγως τι χρώμα θα διαλέξει κανείς βέβαια, γιατί μερικά είναι κακόγουστα.Απ ό,τι βλέπω έχει βγεί σε πάμπολλα χρώματα.Αλλά και πάλι θέμα γούστου είναι ρε παιδιά. Αυτό που εγω θεωρώ κακόγουστο άλλος μπορεί να μην το θεωρεί. Τεσπα! Στο μόνο που θα συμφωνήσω ( παρ όλο που δεν το χει πει κανείς ) είναι πως τα κουτιά αυτά είναι εκκεντρικά. Από κεί και πέρα, επιλογή του καθενός είναι το αν θα παρει εκκεντρικό κουτί ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Κάτι τέτοια βλέπουν και οι mac-άδες και μας την λένε μετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBREED Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ορίστε και το video: [vm]758849[/vm] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HighT3ch Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 ποτέ πάντως δε κατάλαβα τι εστί όμορφο....το θέμα είναι τουλάχιστον υποκειμενικό....εκτός και αν βάλουμε όλα τα πράγματα σε καλούπια....σεβαστές όλες οι απόψεις όμως το τι θεωρεί ο καθένας ωραίο και τι άσχημο το κρίνει ο ίδιος και όχι οι άλλοι για αυτόν...πχ σε πολλούς αρέσει να γεμίζοθν το κουτί τους με uva lambs και τα σχετικά όμως εμένα δε μου αρέσει καθόλου..παρόλα αυτά δε θα κάτσω να κριτικάρω τον άλλο που το έχει φτιάξει έτσι...δηλαδή εγώ που είμαι 26 φίλε high tech και μου αρέσει το case δε θεωρούμαι σοβαρός??δε στο λέω με κακία ούτε έχω κάτι εναντίων σου προς θεού!απλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι άσχετα εαν μας έχουν κάνει να σκεφτόμαστε με αυτό τον τρόπο....στην τελική τα πάντα έχουν να κάνουν με το πόσο συμβιβάζεατι ο καθένας... Εγω θεωρησα το concept διασκεδαστικο, δεν σχολιασα κανενα για το γουστο του. Το γουστο ειναι προσωπικο και η αντιληψη του τι ειναι ωραιο για τον καθενα μας ειναι διαφορετικη. Ουτε θεωρω κανενα γελοιο αν παρει το κουτι αυτο ουτε και με ενδιαφερει αν το παρει η οχι. Εχω δει κουτια τρεις χειροτερα και πιο κακογουστα απο αυτο, πολλες φορες φθηνιαρικες αντιγραφες ακριβων concept cases και αυτο αντιθετα ειναι τουλαχιστον πρωτοτυπο. Βρηκα αυτο το κουτι σε ενα αρθρο και το postαρα εδω γιατι οπως ειπα και στην αρχη θεωρησα το ολο concept διασκεδαστικο και διαφορετικο απο τα συνηθισμενα ... τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. Στην πραγματικοτητα το κουτι μπορει να δωσει ενα εντυπωσιακο αποτελεσμα αν το συνδυασεις καταλληλα με διαλεγμενα περιφερειακα και λιγο modding (σιγουρα μετραει και η επιλογη του χρωματος οπως σωστα ειπε καποιος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis7777 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Επί της ουσίας, κοιτώντας το εσωτερικά το βλέπω πολύ λιτό....δεν νομίζω πως εκτός του ότι τραβά το μάτι και τα σχόλια (θετικά ή αρνητικά) οσον αφορά στο εξωτερικό του, θα είναι τίποτα σπουδαίο από άποψης air-flow ή λειτουργικότητας. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν και από την τιμή του αλλά πιστεύω ότι εν τέλει ο αγοραστής θα πληρώσει για πράγματα που δεν θα του χρησιμεύσουν και τόσo. 2 χ 3.5 και 1 χ 5.25 drive bays είναι πολύ λίγα επίσης και αν στο μέλλον (ακόμα και αυτός που του αρκούν προς το παρόν) χρειαστεί περισσότερα θα πρέπει να το αλλάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HILL.K Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Εμφανισιακά είναι ασχημο...και λειτουργικά επισης δε βολευει καθόλου...ειδικά αυτη η στάση του drive μου τη σπαει εντελώς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 φίλε high tech συμφωνώ 100% μασί σου σε όσα λες..όμως δε μπορώ να ακούω γνώμες όπως ενός φίλου πιο πάνω που λέει ότι το κουτί αρέσει σε όσους κάνουν σούζες στη παραλιακή,όσους έχουν neon φώτα στο αυτοκίνητο κτλ....τι είδους λογική και σκέψη είναι αυτή??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.