HighT3ch Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Ονομα και πραγμα τα κουτια R-4 Bulldozer που παρουσιασε στην CeBIT 2008 η νοτιο-Κορεατικη GMC. Θεωρησα το ολο concept διασκεδαστικο εως απιστευτα αστειο. Οριστε και οι photos: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 άψογη η θέση του optical drive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Πωλείται πουθενά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HighT3ch Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 άψογη η θέση του optical drive ... και θα ανοιγει με υδροπνευματικες μπουκαλες Πωλείται πουθενά ? Θα αρχισει να πωλειται λογικα - ολοι εχουμε αναγκη απο "βαρβατα" κουτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 άντε να δούμε. Ας ελπίσουμε να μην είναι ακριβό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Έτσι τρελά που γυρνάνε τα δισκάκια μέσα στο drive δεν μου φαίνονται ως καλή ιδέα αυτές οι νέες στάσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyelectro Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Τρέλα το κουτάκι, ωραίος και εντυπωσιακός ο σχεδιασμός του. Μετά τις αναρτήσεις άντε και με Nitro!!!. Μακάρι να μην είναι και τρελή η τιμή του για να είναι πιο δελεαστικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Η εκδικηση της κακογουστιας. Οποιος παιρνει τετοια κουτια πρέπει να συλλαμβανεται και να υποχρεουται να παρακολουθει μαθηματα ντιζαϊν στην Ιταλια. Πες μου, θα μπορουσατε να βαλετε κατι τετοιο στο γραφειο σας και αν εμπαινε μεσα ο οποιοσδηποτε, να απαιτουσατε να σας φερθει σαν ενηλικες? Μονο στα acer εχω ξαναδει τετοια κιτσαρια (με τα χιλια δυο αυτοκολητα τυπου "nothing inside", "webcam on board, wanna chat?", "1in1 card reader", "intel powerful graphics" κ.λ.π.) Ναι ναι καλα ο hp compaq που με κανει στιλάτο... ΥΓ: Για να μην μιλήσω για την θεση του drive... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 sorry αλλά δεν είμαστε brainless bimbos για να μας ενδιαφέρει ΜΟΝΟ η εμφάνιση ενός κουτιού...το μέσα έιναι που μετράει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 εγώ είμαι βάρβαρος και μου αρέσει...δε κατάλαβα τι θεωρείται δηλαδή όμορφο?προφανώς τα στερεότυπα που υπάρχουν ΄΄εχουν κάνει κάποιους να μένουν στα εντελώς τετριμμένα πράγματα..εγώ το περιμένω με ανυπομονησία...και ποτέ δε πήγαινα τους ιταλούς προτιμώ το design των ιαπώνων...το κουτί πάντως σπέρνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trapper Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Η εκδικηση της κακογουστιας. Οποιος παιρνει τετοια κουτια πρέπει να συλλαμβανεται και να υποχρεουται να παρακολουθει μαθηματα ντιζαϊν στην Ιταλια. Πες μου, θα μπορουσατε να βαλετε κατι τετοιο στο γραφειο σας και αν εμπαινε μεσα ο οποιοσδηποτε, να απαιτουσατε να σας φερθει σαν ενηλικες? Μονο στα acer εχω ξαναδει τετοια κιτσαρια (με τα χιλια δυο αυτοκολητα τυπου "nothing inside", "webcam on board, wanna chat?", "1in1 card reader", "intel powerful graphics" κ.λ.π.) Ναι ναι καλα ο hp compaq που με κανει στιλάτο... ΥΓ: Για να μην μιλήσω για την θεση του drive... Θα συμφωνήσω με τον φίλο σε μεγάλο βαθμό. Βρε παιδιά, αυτό το κουτί είναι ότι πιο κακόγουστο έχω δει τον τελευταίο καιρό. Σίγουρα θες ένα κουτί για το εσωτερικό του, αλλά να βλέπεται και λίγο. Πως θα το βάλετε αυτό το πράγμα στο δωμάτιό σας; Transformers μου θυμίζει. :-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Σπέρνει το κουτί Ε ναι ή διαλέγεις κουτί κυρριλάτο Lian-LI ή πηγαίνεις σε κάτι extreme όπως αυτό. Το οποίο μόλις κυκλοφορήσει θα το τσιμπήσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Κάθε νόμισμα έχει τουλάχιστον δυό μεριές.Εγώ πάλι είμαι από αυτή που το βρίσκει εκτρωματικό.Και να το κέρδιζα σε διαγωνισμό θα το πούλαγα (αν το έπαιρνα κιόλας δηλαδή)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyelectro Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Περισσότερες φωτογραφίες και specs. Ρίξτε μια ματιά: http://aving.net/usa/news/default.asp?mode=read&c_num=75481&C_Code=02&SP_Num=137 Εξωτερικά όπως είπα πριν αρκετά καλό αλλά από μέσα μου φάνικε λίγο φτωχό... Το περίμενα καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 έχω ασχοληθεί παλίοτερα με το case moding έφαγα αρκετό χρόνο και χρήμα για να φτιαξω ένα case που πραγματικά τραβούσε το μάτι με τα φωτάκια για διαφανή μέρη και τις ενδείξεις του. πέρασαν τα χρόνια όμως και όπως αναφέρθηκε και παραπάνω αρχίζω να νιώθω άσχημα όταν έχω να κάνω με πελάτες οι άλλους σοβαρούς ανθρώπους που μπαίνουν και κολάει το μάτι τους απανω. Έβγαλα τα λαμπάκια, το έβαψα και ένα σκούρο μονόχρομο (10 λεπτά δουλειά με το σπρει) για να μην χτυπάει στο μάτι. Θα το αλλαζα εντελώς αλλά δεν βρίσκω χρόνο. Θέλω να πώ πως για έναν πιτσιρικά αυτό το κουτί θα έκανε εντύπωση. Δεν πιστεύω πως ένας σοβαρός ενήλικας θα το έπαιρνε ποτέ. Απο ένα σημείο και μετά μας ενδιαφέρει η απόδοση ενός συστήματος και όχι η εμφάνισή του. Κάτι αντίστοιχο συμβάνει με τα αυτοκίνητα. Βλέπεις νέους ανθρώπους που βάζουν στα αυτοκίνητά τους ότι ποιό φθηνό και εντυπωσιακό γίνεται (εξατμίζεις, φανάρια κτλ). Όλη αυτή η ιστορία γίνεται για να εντυπωσιάσουν 3τους και επίσης επειδή είναι το μόνο που μπορεί να αντέξει η τσέπη τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.