geioannou Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 σχολια , κριτικες για το συγκεκριμενο laptop αλλα και για την εταιρεια σε σχεση με την ποιοτητα κατασκευεις αλλα και το servise. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1074695
sintalkas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Καλό είναι αλλά πάρε και μια επέκταση εγγύησης γιατί τα acer είναι πολύ ζημιάρικα. Πάντως κάτα τη γνώμη μου η νέα σειρά aspire είναι πολύ πιο ποιοτική και έχει πολύ καλύτερο σχεδιασμό από πριν όποτε δεν είναι κακή επιλογή.
akismei Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 εαν εχεις τα χρηματα χτυπα του!!εχει και blue-ray!! ειχα acer εδω και 4 χρονια περιπου και δεν ειχε παθει τιποτα. τωρα παλι acer πηρα, την προσφορα που ειχε το πλαισιο με 699ευρω και τωρα την εχει ο κοτσωβολος.
geioannou Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 βλεπω απο αποψεις απο ολα εχεις ο μπαξες !!!! αντε να αποφασισεις ?
panos2000gr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Η γνώμη μου είναι να μην δώσεις τόσα πολλά χρήματα για ACER. Κυκλοφορούν καταπληκτικά μοντέλα της ACER στα 650-700 ευρώ (με T7500, 8600GT, Wifi N, HDMI, camerea, subwoofer κτλ κτλ). Πάρε ένα τέτοιο καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι θα βρείς κάπου να επενδύσεις τα υπόλοιπα 600 ευρώ που θα σου περισέψουν
blackpete89 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μην παρεις acer ποτε.... Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο! Καλό είναι αλλά πάρε και μια επέκταση εγγύησης γιατί τα acer είναι πολύ ζημιάρικα.Πάντως κάτα τη γνώμη μου η νέα σειρά aspire είναι πολύ πιο ποιοτική και έχει πολύ καλύτερο σχεδιασμό από πριν όποτε δεν είναι κακή επιλογή. Όντως είναι πολύ ζημιάρικα,έχουν κακή κατασκευή και αμα πάθει βλάβη το service αργεί πολυυυυυυ..Δε θα συνιστούσα Acer!! Βέβαια το συγκεκριμένο laptop έχει φοβερά τεχνικά χαρακτηριστικά αλλα ε΄γω δεν θα έδινα τόσα λεφτα για acer Αυτά βέβαια είναι απλά γνώμη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.