Προς το περιεχόμενο

σχολια , κριτικες για το συγκεκριμενο laptop αλλα και για την εταιρεια.

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό είναι αλλά πάρε και μια επέκταση εγγύησης γιατί τα acer είναι πολύ ζημιάρικα.

Πάντως κάτα τη γνώμη μου η νέα σειρά aspire είναι πολύ πιο ποιοτική και έχει πολύ καλύτερο σχεδιασμό από πριν όποτε δεν είναι κακή επιλογή.

Δημοσ.

εαν εχεις τα χρηματα χτυπα του!!εχει και blue-ray!!

ειχα acer εδω και 4 χρονια περιπου και δεν ειχε παθει τιποτα.

τωρα παλι acer πηρα, την προσφορα που ειχε το πλαισιο με 699ευρω και τωρα την εχει ο κοτσωβολος.

Δημοσ.

βλεπω απο αποψεις απο ολα εχεις ο μπαξες !!!!

αντε να αποφασισεις ?

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι να μην δώσεις τόσα πολλά χρήματα για ACER. Κυκλοφορούν καταπληκτικά μοντέλα της ACER στα 650-700 ευρώ (με T7500, 8600GT, Wifi N, HDMI, camerea, subwoofer κτλ κτλ). Πάρε ένα τέτοιο καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι θα βρείς κάπου να επενδύσεις τα υπόλοιπα 600 ευρώ που θα σου περισέψουν ;)

Δημοσ.
Μην παρεις acer ποτε....

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!

Καλό είναι αλλά πάρε και μια επέκταση εγγύησης γιατί τα acer είναι πολύ ζημιάρικα.

Πάντως κάτα τη γνώμη μου η νέα σειρά aspire είναι πολύ πιο ποιοτική και έχει πολύ καλύτερο σχεδιασμό από πριν όποτε δεν είναι κακή επιλογή.

Όντως είναι πολύ ζημιάρικα,έχουν κακή κατασκευή και αμα πάθει βλάβη το service αργεί πολυυυυυυ..Δε θα συνιστούσα Acer!!

Βέβαια το συγκεκριμένο laptop έχει φοβερά τεχνικά χαρακτηριστικά αλλα ε΄γω δεν θα έδινα τόσα λεφτα για acer

Αυτά βέβαια είναι απλά γνώμη μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...